Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 28. 06. 2025. 23:05

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 47 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 06. 02. 2006. 16:31 

Shakhbuurz wrote:
El Foxinho wrote:
ja sam vec postavio temu, i obrisao, jer sam spoznao da je riječ o SLOVAČKOJ.

ak pishe SLO, onda je slovenija...
a SLK ili SVK je za Slovachku (Slovakia)
jedino da nije greshka promotera ili shta vech ;)

bila je i muji nacrtana pizda na bukvi pa je slomio kurac.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 02. 2006. 03:24 

Spawn wrote:
Brutalaman wrote:
bloodflood wrote:
Wraith wrote:
aaa vidio sam ovu temu za moguci koncert u bosni. Pa to bi bilo ekstra samo da ima neko da se potrudi.

samo da ima raje koja bi dala "bruku" para...

nije nego da idioti koji se smatraju metalcima i idu po poprock koncertima izdvoje i 15, 20 km za ovaj brutal spektakl - deeds of flesh !
a ne ko za benedikšn, ono je bila sramota prava...

ja prvi ne bih isao na ovo...pa da mi i poklanjaju ulaznicu...jel' to znaci da nisam metalac ?

Upravo tako :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 02. 2006. 03:33 

Spawn wrote:
Brutalaman wrote:
bloodflood wrote:
Wraith wrote:
aaa vidio sam ovu temu za moguci koncert u bosni. Pa to bi bilo ekstra samo da ima neko da se potrudi.

nije nego da idioti koji se smatraju metalcima i idu po poprock koncertima izdvoje i 15, 20 km za ovaj brutal spektakl - deeds of flesh !

ja prvi ne bih isao na ovo...pa da mi i poklanjaju ulaznicu...jel' to znaci da nisam metalac ?

procitaj ponovo... jel ti hodas stalno po pop rock koncertima ?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 02. 2006. 05:45 

The Sidekick Sam wrote:
Spawn wrote:
Brutalaman wrote:
bloodflood wrote:
Wraith wrote:

procitaj ponovo... jel ti hodas stalno po pop rock koncertima ?

pa ne hodam stalno ali volim otici na nesto sto mi je zanimljivo. Ja pored metala volim poslusati mnogo drugih zanrovski razlicitih bendova. Znam sta je kvalitetno i dobro pa u skladu s tim mi je i izbor koncerata shirokog spektra. Ono sto ja pisem u svojim komentarima je izricito moje misljenje a ne necije drugo. Kad kazem da mi se Deeds Of Flesh ne svidja i da ne bih otisao na njihov koncert osim da mi pred kucom sviraju i da je karta povoljna pravo isto tako kao sto ti nikad ne bi otisao na koncert bendova poput Masterplan-a, Edguy-a, Gamma Ray-a, HammerFall-a i slicno. Jesmo li se razumjeli ?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 02. 2006. 05:48 

shvatio sam sta je pisac htio reci, nego zaboravih da dodam da se mozda tim "metalcima" kao ni meni ne daje 15 KM za nesto sto im nije po ukusu a nesto od tih pop rock sranja im se svidja.
recimo, ja sam bio na koncert Gibonni-a i opet cu ici kad bude dolazio...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 02. 2006. 22:17 

ko god tako razmislja, nema pravo da se zali sto nemamo scenu...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 02. 2006. 22:20 

bloodflood wrote:

potpisujem sto kaze boro... al nemojde da se ovo dalje pretvori u svadju beskrajnu pa da se lock-a tema bezze... mozemo se "pristojno" svadjat hahaha, salim se ;-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 02. 2006. 22:44 

ma kaka svada...[ja se odma ogradujem od toga u startu]...pa ljudi smo, nismo progresivci... :wink: (sala).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 02. 2006. 01:55 
ova tema ionako nigdje ne vodi - osim što smo shvatili da je pisac zajebo mjesto; umjesto SK napiso je SLO...

toliko o tome... :roll:

i'm out...

Post subject:
PostPosted: 09. 02. 2006. 02:09 

Deeds Ov Å ejtansko Kolo wrote:

i'm out...

eeeh, ma nismo mi te srece :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 02. 2006. 05:18 

bloodflood wrote:

E al haj sad budi realan i reci da ne bi ni ti ni par frendova ti ispod dosli na, hmm, Charon recimo u svrhu te iste scene.. ;P to tako ide..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 02. 2006. 14:50 

nide veze...btw, ko su Charon? :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 02. 2006. 17:06 

ma pustite ih nek se furaju da su metalci a pojedini nisu culi ni kult - Desperate Cry od Sepulture 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 02. 2006. 17:11 

auuuuuuu, suka! :wink: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 02. 2006. 18:00 

Ma nebitno tko su i sta su, cisto primjer, uzmi bilo kakav poznatiji goth bend dodje ti na isto, prema tome nije nidje veze.. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 02. 2006. 18:12 

pa ja nisam nista reko za gothic bendove...(sa tog aspekta je nide veze).
jedno je gothic, a drugo su pop-rock i ostale izdrkotine, koje nemaju apsolutno nikakve veze sa poboljsanjem metal "scene" u BiH.

al' jarane likovi koji ce radije ic na, bubam, koncert bijelog dugmeta, dibonia ili sta ti ja znam, nego sto bi otisli pogledat, opet bubam, deeds of flesh, vile, impaled i monstrosity, nemaju pravo se zalit sto nema scene i sta ja znam, ja samo o tome govorim. a nazalost 50% raje sa foruma koja prica i zali se da je scena u kurcu bi radije dala 20-30 km da gleda bijelo dugme na kosevu, nego sto bi te iste pare dali da gledaju npr. suffocation u sarajevu. naravno, niko nemora ic na koncerte koji mu se nesvidaju, samo zato da bi podrzali "scenu", ali onda nemaju razlog i pravo da se zale...

btw, ode ova tema u 3 lijepe... :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 02. 2006. 18:25 
bloodflood wrote:
naravno, niko nemora ic na koncerte koji mu se nesvidaju, samo zato da bi podrzali "scenu", ali onda nemaju razlog i pravo da se zale...

:!:

Post subject:
PostPosted: 09. 02. 2006. 18:38 
Deeds Ov Å ejtansko Kolo wrote:
bloodflood wrote:
naravno, niko nemora ic na koncerte koji mu se nesvidaju, samo zato da bi podrzali "scenu", ali onda nemaju razlog i pravo da se zale...

:!:

hahahaha! JEBIGA SADA!A JOOOOOOJ, A JAAA MISLILAAAAAAAAAA, A JOOOOOOJ!

Post subject:
PostPosted: 10. 02. 2006. 01:24 

bloodflood wrote:
jedno je gothic, a drugo su pop-rock i ostale izdrkotine, koje nemaju apsolutno nikakve veze sa poboljsanjem metal "scene" u BiH.

al' jarane likovi koji ce radije ic na, bubam, koncert bijelog dugmeta, dibonia ili sta ti ja znam, nego sto bi otisli pogledat, opet bubam, deeds of flesh, vile, impaled i monstrosity, nemaju pravo se zalit sto nema scene i sta ja znam, ja samo o tome govorim. a nazalost 50% raje sa foruma koja prica i zali se da je scena u kurcu bi radije dala 20-30 km da gleda bijelo dugme na kosevu, nego sto bi te iste pare dali da gledaju npr. suffocation u sarajevu. naravno, niko nemora ic na koncerte koji mu se nesvidaju, samo zato da bi podrzali "scenu", ali onda nemaju razlog i pravo da se zale...

Ah ma kontam ja tebe, nego idem na tvoj malo uzi muzicki ukus, zato navodim primjer koji navodim, u Spawnovom slucaju to je malo drugacije iz ocitih razloga, jer kontam da se ne bi ni ti pojavio na jednom takvom koncertu u svrhu podrzavanja scene, vjerojatno ne bi ni ja, ali ono, bas to, nista ne govorim.. to hocu da kazem.. ne smeta meni, neka ide tko hoce i gdje hoce, ali je pomalo hipokriticno prozivati ljude sto ne bi dosli na Deedse recimo u svrhu promoviranja scene jer im se ne svidja te bi radije otisli na Dugme il sta ti ga ja znam, kad ti prvi (i ekipa uza ti koliko primijetih..) ne bi otisao na neki gothic, il prog metal koncert u svrhu podrzavanja te iste scene, nebitno sta bi umjesto toga radio.. nista vise.. no haj, da ne kvarim topic, ne bi mi bilo svojstveno.. :p

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 02. 2006. 01:36 
Archangel wrote:
bloodflood wrote:

Ah ma kontam ja tebe, nego idem na tvoj malo uzi muzicki ukus, zato navodim primjer koji navodim, u Spawnovom slucaju to je malo drugacije iz ocitih razloga, jer kontam da se ne bi ni ti pojavio na jednom takvom koncertu u svrhu podrzavanja scene, vjerojatno ne bi ni ja, ali ono, bas to, nista ne govorim.. to hocu da kazem.. ne smeta meni, neka ide tko hoce i gdje hoce, ali je pomalo hipokriticno prozivati ljude sto ne bi dosli na Deedse recimo u svrhu promoviranja scene jer im se ne svidja te bi radije otisli na Dugme il sta ti ga ja znam, kad ti prvi (i ekipa uza ti koliko primijetih..) ne bi otisao na neki gothic, il prog metal koncert u svrhu podrzavanja te iste scene, nebitno sta bi umjesto toga radio.. nista vise.. no haj, da ne kvarim topic, ne bi mi bilo svojstveno.. :p

eto jaro, dovedi amo Mystic Prophecy, neke dobre i poznate ili dobre jazzere ili još bolje SYMPHONY X, uradi dovoljno jaku promociju (barem zalijepit plakate po cijelom gradu da se zna i uradit radio kampanju) i ja ću sigurno otić na koncert, ali kad je u pitanju neki bezze koncert ko Brega and Co. - šta ja imma tu da tražim, kad me starci nikad nisu gnjavili s tim ko druge? :?

ako ima ikakav dobra. kvalitetan koncert, Rambo Amadeus, bilo šta što iole valja - ja ću najvjerovatnije otić na to, kao i moja klapa...tako smo dosad radili i tako bude, ako se bude održavo kontinuitet rega svirki,...bez obzira na ko svira il šta svira...da je ulaz pristojan i da muzka valj... :)

bujrum... 8)

Post new topic Reply to topic  [ 47 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]