Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 19. 06. 2025. 14:33

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 38 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 20. 03. 2006. 16:19 

Orly Penis wrote:
branimir wrote:
Orly Penis wrote:
Kolko sam skužio vi aludirate samo na srbiju i BiH pod "ex-yu"?

Ako ne, onda ste u gadnoj zabludi što se tiche Hrvatske, a pogotovo Slovenije gdje metal bendovi potpisuju za kuće u rangu Nuclear Blasta...

a jesi ga prosro , svaka ti cast!

cek jel ima jos neka hrvatska za koju mi ne znamo? u nekoj drugoj dimenziji? :roll:

Prvo mi serete, jer uzdižem slovence, a sad stavim riječ hvale za domaće, pa niti to nije okej...mislim... :lol: :lol:

to nisu rijeci hvale.. nego neistina... :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 03. 2006. 16:28 

ima nekih stvari koje su mi cudne, konkretno silno pozivanje na ocuvanje "Mordor"-a? kakva svrha od toga da zemlja ima hebeni metal shop ako se u njemu ne isplati kupovati? :? DVDjevi na ebayu (glanc novi plus dostava) su gotovo upola jeftiniji od osnovne cijene u radnji...vise puta sam se interesovao za ponudu, cijene pa znam o cemu pricam... mozda raja jednostavno kupuje na netu, znaci nije Mordor jedini (legalni) snabdjevac metala u Srbiji i sire
svaka cast za trud i sirinu ponude ali cijene nisu po nasem standardu pa nek pricaju sta hoce :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 03. 2006. 21:39 

ogi wrote:
ima nekih stvari koje su mi cudne, konkretno silno pozivanje na ocuvanje "Mordor"-a? kakva svrha od toga da zemlja ima hebeni metal shop ako se u njemu ne isplati kupovati? :? DVDjevi na ebayu (glanc novi plus dostava) su gotovo upola jeftiniji od osnovne cijene u radnji...vise puta sam se interesovao za ponudu, cijene pa znam o cemu pricam... mozda raja jednostavno kupuje na netu, znaci nije Mordor jedini (legalni) snabdjevac metala u Srbiji i sire
svaka cast za trud i sirinu ponude ali cijene nisu po nasem standardu pa nek pricaju sta hoce :)

ja sam text vise stavio jer mi je slican kao ono sto se desava unutar WALK Records-a
vise sam ciljao na podrsku domaceg nego nesta drugo.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 03. 2006. 23:51 
Miroslave, znaš i sam kako je i šta je :? :roll:

svi seru, svi psuju, svi se nešto prave prAAAAvo pametni, a uistinu niko ne vadi ruke iz gaća, već samo drkaju kurac i zajebavaju se...a govore o podršci domaćoj sceni, o pomaganju bendovima...licemuri, kikinski pederi, :lol:

štaš... :roll:

Post subject:
PostPosted: 21. 03. 2006. 01:46 
Moderator

Ljudi moji, preserujemo istu priču iznova. PT, nije istina da metalci nemaju para. to je jebena šuplja klasična template priča. Šminkeri imaju, mi nemamo. Jarane, neki dan sam vidio malca sa maiden majicom i NAJVEĆIM JEBENIM procesorom ikad (Hare metak bi rekao - jarane, ba, splet papa, ba). Odakle mu lova za to? Mislim, ima se, može se, shvatam, neki imaju, a neki nemaju, ali dati jebenih 17 km za dupli SJAJNO odrađen CD Silenta je ništa. Odmah sam ga uzeo, i istina je, skupljo sam lovu, moljakao od likova da mi vrate marku, dvije, ali sam ga kupio.

Rogošić nije izmislio toplu vodu. On je napisao realno stanje.

Evo jedno obično pitanje -završio sam deal sa izdavačkom za split Motherpiga i Chainsaw Masturbationa...u Sarajevo će mi stići 200 diskova meni za prodaju - hoće li to iko kupiti, ili će ići stalna jebena priča, ''to je neko Sharanovo sranje, on je onaj hiphoper''?

Ići će jebena priča, od debiloidnih idiota koji en kontaju da će se sredstva od te prodaje uložiti u Buku, kako bi se uskoro izdao Motorhead Tribute sa što boljim zvukom i produkcijom!

Znam dobro kako je Walku, spoznao sam to kad smo osnovali Buku, neki dan smo morali platiti poreznu kaznu zbog jebene države koja nam neke stvari nije objasnili ni predočila...nas nekoliko je skupilo jebenih 2000 KM. Odakle? Od svoje pive, od poklona svojoj jebenoj curi, od jebenog panja...eto, odakle!

Da se walk ugasi, da ne bude više bmf-a, da se ejbis ugasi, isk...svi bi samo slegnuli ramenima i rekli, jebiga.

Jer smo pičke. Ustvari, ne svi, ja nisam jebena pička. ja noći i dane gubim updateujući webzine, pišući tekstove, radeći jingleove za emisiju.

Drugo, treba tući jebenu nafuranu djecu koja su jebeni kerrazy metal eksperti. Tući odmah.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 03. 2006. 02:50 

OK,take it easy man,ne mozes samo tuci nekog zato sto ima neki jebeni procesor i nosi Iron maiden majcu :lol:

U krajnjem slucaju,pobices novu generaciju metalaca - sta ce onda biti? :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 03. 2006. 12:20 

WALK wrote:
ja sam text vise stavio jer mi je slican kao ono sto se desava unutar WALK Records-a

hehe daj nisam blesav, znam koja je svrha teksta
post je bio konkretna kritika autoru teksta a valjda tog moze biti? pogotovo sto mu je to bio jedan od jacih argumenata :)

nego sharane jel ti sve to nabrojano radis sebe radi ili zbog apsolutnog respecta medju metalcima? :) koja je svrha tvog truda... ganjati priznanja? bezveze po meni, ali sasvim :) niko ne voli slusati stavove "ja sam bio taaaaako vrijedan i svasta sam uradio za vas a niko se nije sjetio doci popusiti mi zauzvrat :cry:" svega ti cujes li ikad darkamana da tako nastupa (a mislis da nema pravo)? :D budi sam svoj kriticar pobogu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 03. 2006. 12:58 

auf...inkriminacija...sace ti on sasut ogi, najebo si, neb ti ja bio u kozi...:lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 03. 2006. 13:02 

LazaGN'R wrote:
OK,take it easy man,ne mozes samo tuci nekog zato sto ima neki jebeni procesor i nosi Iron maiden majcu :lol:

U krajnjem slucaju,pobices novu generaciju metalaca - sta ce onda biti? :)

ma sta nemoj... vid mu brade!! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 03. 2006. 14:37 

Sihirbaz wrote:
auf...inkriminacija...sace ti on sasut ogi, najebo si, neb ti ja bio u kozi...:lol:

svako ko se bavi istim hmm poslom valjda krece od toga da mu se to svidja, da uziva u tome, da mi ispunjava dusu/um/stagod... i odmah cim sve nije u stilu drugarskog tapsanja po ramenu nesto ne valja, automatski ti isti "buntovnici" postaju protivnici koji bezrezervno kenjaju, sabotiraju...? :? halo ljudi... jebemu misa, trazite nedostatke u svom radu, poboljsavajte pisanje, kontakte i ako ste vec otvoreni za hvalospjeve na vas racun, onda budite spremni i saslusati kritike.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 03. 2006. 21:43 

post je bio konkretna kritika autoru teksta a valjda tog moze biti? pogotovo sto mu je to bio jedan od jacih argumenata :)
[/quote]

ma ok , nisam bas direkt ni odgovarao na tvoj text, i naravno da svako ima pravo da da svoj odgovor.

Inace text mi je predstavljao stvarnu situaciju.

a ono sto je neko spomenuo dolazak mladog narastaja , e tu bas oni trebaju da razmisle.
ako ne dolaze na koncerte starijih bendova , ko ce njima organizovati , ako ne kupuju diskove ko ce nnihove izdat... itd.
to je mali problem o kome niko ne razmislja , cemu svirati ako nema ko da te slusa ili ko da ti izda i kupi album kada ga zavrsis?
to je glavni problem koji nas prati.
cemu skupa gitara , procesor ili ti neznam sta vec ako ces sam sebi svirati , ili samo svojoj trebi ?!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 03. 2006. 21:50 
mlađi radije sjede po kavanama i kuliraju...pare muda... :roll: ako ih uopšte imaju...

Post subject:
PostPosted: 21. 03. 2006. 22:05 
Moderator

ogi wrote:
WALK wrote:

nego sharane jel ti sve to nabrojano radis sebe radi ili zbog apsolutnog respecta medju metalcima? :) koja je svrha tvog truda... ganjati priznanja? bezveze po meni, ali sasvim :) niko ne voli slusati stavove "ja sam bio taaaaako vrijedan i svasta sam uradio za vas a niko se nije sjetio doci popusiti mi zauzvrat :cry:" svega ti cujes li ikad darkamana da tako nastupa (a mislis da nema pravo)? :D budi sam svoj kriticar pobogu

Ne tražim pohvale, tražim samo da mi neko uzvrati nekom reakcijom, kako bi znao da mi trud nije uzaludan...Vjeruj, puno mi vrijedi kad dobijem SMS za vrijeme emisije, tjera me dalje...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 03. 2006. 03:00 

ogi wrote:
ima nekih stvari koje su mi cudne, konkretno silno pozivanje na ocuvanje "Mordor"-a? kakva svrha od toga da zemlja ima hebeni metal shop ako se u njemu ne isplati kupovati? :?
mozda raja jednostavno kupuje na netu, znaci nije Mordor jedini (legalni) snabdjevac metala u Srbiji i sire

I meni ide na kurac to Rogosicevo velicanje Mordora,tipa "ako ne volis nas Mordor,onda mrzis metal" (ne bukvalno tako,ali...) :roll: Mislim da ti je ta kritika na mestu...
Mada,opet,sa druge strane razumem i njega (Rogosica) - mora malo i sam sebi da dize rejting :) Sta ces...

WAKL wrote:
... dolazak mladog narastaja , e tu bas oni trebaju da razmisle.
ako ne dolaze na koncerte starijih bendova , ko ce njima organizovati , ako ne kupuju diskove ko ce njihove izdat... itd.
to je mali problem o kome niko ne razmislja , cemu svirati ako nema ko da te slusa ili ko da ti izda i kupi album kada ga zavrsis?
cemu skupa gitara , procesor ili ti neznam sta vec ako ces sam sebi svirati , ili samo svojoj trebi ?!

Slazem se naravno sa time.
Ali hteo sam da kazem da ne mozes odma ici sa predrasudama prema tim klincima...
...sem ako ga (tog klinca) ne vidis kako ti crta brkove na tvojim plakatima za svirku ili,kad mu se eventualno nadje tvoj CD u njegovim rukama,kako ti se popisa na CD i baci ga u WC solju :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 03. 2006. 14:08 

Slazem se naravno sa time.
Ali hteo sam da kazem da ne mozes odma ici sa predrasudama prema tim klincima...
...sem ako ga (tog klinca) ne vidis kako ti crta brkove na tvojim plakatima za svirku ili,kad mu se eventualno nadje tvoj CD u njegovim rukama,kako ti se popisa na CD i baci ga u WC solju :lol:[/quote]

Vidi ta predrasuda je ok , jer gledaj stvari iz ove situacije.
da ti mladi ljudi ( pa i stari) ako ne kupuju albume , ne dolaze na koncerte sad kada to ima i kada je nekako krenulo , onda sve tone u zaborav i nicega nece imati. pa ce onda trebati da se sve ponovo digne iz pepela nekih 7-8 godina pa opet.
jer puno je lakse nesta odrzavati nego ponovo stvarati.
pogledajte starije bendove. morali su svirati preko 7-10 god nizasta , truditi se ,ulagati sve sto imaju.
i onda se nesta uspe , eto pojavi se izdavacka kuca , organizatori , ljudi koji to podrzavaju sa reklamama i ostalim. i onda vidimo da to nista ne ide i sve pane.
sta mislis koliko ce trebati vremena da se sve to ponovo pokrene ( jer svako ko prati situaciju i vidi koliko to ne ide naravno da se nece upustati u to)?!
i onda ti mladi ljudi koji su to trebali podrzati i tako sebi olaksati situaciju i svojim vrsnjacima , prijateljima , braci metalcima to ispuste i sta onda?

"fanovima" je puno lakse , oni mogu da pocnu da slusaju i Hip-Hop , narodnjake , densere ili neznam ti ja sta.
ali ljudi koji sviraju , koji vole metal e njima ce biti veoma tesko (ili je tako tako mala cifra ?) .

ja pokusavam da objasnim od kolikog je znacaja kupovina orginalnih diskova , odlazak na koncerte , podrska bendovima , kupovina fanzina/magazina...
da neko ne pomisli da ja kukam za sebe , ja kukam za bendove jer mi je od srca zao da se desi ono sto se desava!!!

ja cu prestati sa radom i tu cu izgubiti pare koje sam ulozio ( ulozio sam ih od srca i zato sto vjerujam u bendove).
ali mi je zao bendova , ljudi koji su ulozili toliko godina rada , zivaca , toliko snage i volje. napravili lijepu nam muziku sa kojom bi trebali da se ponosimo !!! ai izgleda da se mi stidimo muzike koju prave nasi bendovi , izdgeda da je i ne postujemo?!?

kazem vam nije do mene , vec do bendova , do muzike , do bilo cega sto je vezano za metal.

Dobro razmislite i kada kazete :" ma boli me kurac" onda znate da je vrijeme da pocnete da slusate nesta drugo i da prestanete pricati kako ste metalac!!!
metal nije trend , metal je ljubav !!!!!! a za ljubav se daje sve!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 03. 2006. 14:43 

DA SE NE LAZHEMO,SRBIJA IMA NAJVECU SCENU I NAJBOLJE BENDOVE...NE ZATO SHTO SAM IZ SRBIJE NEGO JE JEDNOSTAVNO TAKO...CHISTO DA DEMISTIFIKUJEMO NA POCHETKU.. 8)

SHTO SE TICHE PROBLEMA....LEPO RECHE CHOVEK DA NIJE OVO PODNEBLJE ZA METAL...AKO TO ZANEMARIMO I KAZHEMO DA JE METAL POKRET VELIKOM MUKOM STVORIO NESHTO NA OVIM PROSTORIMA,OPETH DOLAZIMO DO CHINJENICE DA SU LJUDI JAKO NESLOZHNI I ISKOMPLEXIRANI...
JEDINO OVDE SAM VIDEO DA SE METALCI MEDJUSOBNO MRZE.....DELE SE PO ZHANRU METALA KOJI SLUSHAJU...PO MENI JE TO JAKO SMESHNO...ILI DA METALCI MRZE PANKERE ILI LJUDE KOJI SLUSHAJU HARD CORE I OBRNUTO...SVE JE TO DEO NASHEG GLUPOG MENTALITETA...
SHTO SE TICHE KONCERATA,STICHE SE UTISAK DA SE METAL PUBLIKA MALO RAZMZILA...KAD JE BILA KRIZA I KAD NIKO NIJE DOLAZIO POSETA NA KONCERTIMA(KAKVIM TAKVIM) JE BILA DOBRA...SAD KAD IMAMO PRILIKE DA RELATIVNO CHESTO GLEDAMO VELIKE BENDOVE,LJUDI SU IZGUBILI INTERESOVANJE JER SU U FAZONU...."MA DOCICE ONI OPETH...VIDISH DA STALNO NEKO DOLAZI".....

NISHTA....NE VERUJEM DA JE NEKO PROCHITAO OVO DO KRAJA ZBOG CAPSA I ZBOG UVODA U OVO MOJE MALO IZLAGANJE :lol: ...ALI SVE STO IMAM DA PORUCHIM DIVNIM LJUDIMA SHIROM EX YU(BUHAHA) PROSTORA JE....BUDITE SLOZHNI JER SIGURNO VAM JE BLIZHI NEKO KO SLUSHA NU METAL OD ONIH KOJI SLUSHAJU CECU,MAJU,KACU,DRAGANU.....ILI MOZHDA NE.....:TEARS:
JA BAR NE DELIM LJUDE PREMA MUZICI KOJU SLUSHAJU....UDALJIO SAM SE OD TEME....

BAN

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 04. 2006. 14:11 

HUNTER wrote:
NISHTA....NE VERUJEM DA JE NEKO PROCHITAO OVO DO KRAJA ZBOG CAPSA I ZBOG UVODA U OVO MOJE MALO IZLAGANJE :lol:

Ja sam procitao :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 04. 2006. 05:28 

da popricamo po jednu.....

ma nije moguce,mi smo balkanci i zdravo

kad se samo sjetim polzovica i sta je sve uradio za metal u bivsoj jugi

a kako se sve nije sralo po njemu..........

ovdje se ne cijeni posten rad

nema pravne drzave

nema zivota

nema metala

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 38 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 1 hour [ DST ]