Slazem se naravno sa time.
Ali hteo sam da kazem da ne mozes odma ici sa predrasudama prema tim klincima...
...sem ako ga (tog klinca) ne vidis kako ti crta brkove na tvojim plakatima za svirku ili,kad mu se eventualno nadje tvoj CD u njegovim rukama,kako ti se popisa na CD i baci ga u WC solju

[/quote]
Vidi ta predrasuda je ok , jer gledaj stvari iz ove situacije.
da ti mladi ljudi ( pa i stari) ako ne kupuju albume , ne dolaze na koncerte sad kada to ima i kada je nekako krenulo , onda sve tone u zaborav i nicega nece imati. pa ce onda trebati da se sve ponovo digne iz pepela nekih 7-8 godina pa opet.
jer puno je lakse nesta odrzavati nego ponovo stvarati.
pogledajte starije bendove. morali su svirati preko 7-10 god nizasta , truditi se ,ulagati sve sto imaju.
i onda se nesta uspe , eto pojavi se izdavacka kuca , organizatori , ljudi koji to podrzavaju sa reklamama i ostalim. i onda vidimo da to nista ne ide i sve pane.
sta mislis koliko ce trebati vremena da se sve to ponovo pokrene ( jer svako ko prati situaciju i vidi koliko to ne ide naravno da se nece upustati u to)?!
i onda ti mladi ljudi koji su to trebali podrzati i tako sebi olaksati situaciju i svojim vrsnjacima , prijateljima , braci metalcima to ispuste i sta onda?
"fanovima" je puno lakse , oni mogu da pocnu da slusaju i Hip-Hop , narodnjake , densere ili neznam ti ja sta.
ali ljudi koji sviraju , koji vole metal e njima ce biti veoma tesko (ili je tako tako mala cifra

) .
ja pokusavam da objasnim od kolikog je znacaja kupovina orginalnih diskova , odlazak na koncerte , podrska bendovima , kupovina fanzina/magazina...
da neko ne pomisli da ja kukam za sebe , ja kukam za bendove jer mi je od srca zao da se desi ono sto se desava!!!
ja cu prestati sa radom i tu cu izgubiti pare koje sam ulozio ( ulozio sam ih od srca i zato sto vjerujam u bendove).
ali mi je zao bendova , ljudi koji su ulozili toliko godina rada , zivaca , toliko snage i volje. napravili lijepu nam muziku sa kojom bi trebali da se ponosimo !!! ai izgleda da se mi stidimo muzike koju prave nasi bendovi , izdgeda da je i ne postujemo?!?
kazem vam nije do mene , vec do bendova , do muzike , do bilo cega sto je vezano za metal.
Dobro razmislite i kada kazete :" ma boli me kurac" onda znate da je vrijeme da pocnete da slusate nesta drugo i da prestanete pricati kako ste metalac!!!
metal nije trend , metal je ljubav !!!!!! a za ljubav se daje sve!!!!!!