ok , ja sam za (dajem svoje od UE snimke ili cu snimiti nove za potrebe kompilacije ) , samo trebamo skontati koliko bendova i koliko stvari od svakog benda , predlazem da (mozda puno =izjasnite se

) da svaki benda da po 3 ili 4 stvari (mislim po uzoru hc ljubljana 84

), licno mislim da vecina ljudi ima komp i prziliu , ali ni meni ne bi problem sloziti tu kompilaciju naravno uz dogovor sa vama(oko izgleda omota i naslova kompilacije )naravno da mi svaki bend posalje svoju snimku,
predlazem da osnujemo svoju samostalnu izdavacku kucu naravno cije clanstvo ce ciniti predstavnici bendova , i da nam ta kompilacija bude prvi projekat , sto se tice tiraza cd predlazem negdje od 100 pa do 300 primjeraka (to nazalost ovisi o jebenom novcu , predlazem da za te potrebe svaki bend da po 30 km(dakle bez spozorstva nekih multinacionala ili bogatih privatnika ili neke supacke nvo organizacije) za potrebe tiraza cd omota ,sto se tice distribucije kompilacije najbolje je da se ona (daje po sistemu no profit

ili prodaje to naravno zavisi u dogovoru sa vama , licno sam vise za to da ih podijelimo ) direktno na distribuciji na koncertima (dakle kad utvrdimo tiraz da svaki bend dobije istu kolicinu cd -ova da se svaki bend obaveze da ce dijeliti kompilaciju na koncertima (a po svojo zelji i umnozavati naravno o svom trosku i zeljama
nezavisno od naseg dogovora o tirazu) kao i kad konacnouradimo tu kompilaciju da mozda napravimo promociju(tipa koncerti bendova sa kompilacije po gradovima bih .
iskreno misim da mozemo kompilacuju zavrsiti negdje do 7 mjeseca ,
pa narode pisite - dajte svoje sugestije pa da se dogovorimo. pozdrav svima