Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 22. 06. 2025. 22:28

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 48 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 12. 06. 2006. 22:17 

bilo je super. predobro.jedino je zvuk mogao biti jos bolji, ali svejedno jedan od najboljih koncerata na kojim sam bila. a misfitsi su legende prave. dijelili su autograme i slikali se sa rajom bez izbacivaca.
slike uskoro kada se sharan oporavi od motorheada. hehe

ajdine mislili smo na tebe na koncertu :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 06. 2006. 22:34 
:(

Post subject:
PostPosted: 13. 06. 2006. 03:05 
Moderator

Dobri Misfitsi, Napalm Death Zvuk :)

Usput, slike su ostale u Zegeu, dakle, dolazi kad i Neven po ključeve od stana :):D

Nisam mu ih vratio :)

hahahahaha

sorry zbog offtopica...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 06. 2006. 12:25 

haewone wrote:
bilo je super. predobro.jedino je zvuk mogao biti jos bolji, ali svejedno jedan od najboljih koncerata na kojim sam bila. a misfitsi su legende prave. dijelili su autograme i slikali se sa rajom bez izbacivaca.
slike uskoro kada se sharan oporavi od motorheada. hehe

ajdine mislili smo na tebe na koncertu :wink:

znaci ipak ste otisli... haj neka ste vala.
sad je 2:1 za mene :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 06. 2006. 20:19 

hoces mi sharane dovest prijatelja u sa? nisam se vala fino ispricala sa njim u zg... misfitsi su super cool... i jos jednom nije mi jasno kako me niko nije zaustavio kad je bilo vrijeme... nego, dje me slijedece vodite????

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 06. 2006. 20:53 

mima wrote:
hoces mi sharane dovest prijatelja u sa? nisam se vala fino ispricala sa njim u zg... misfitsi su super cool... i jos jednom nije mi jasno kako me niko nije zaustavio kad je bilo vrijeme... nego, dje me slijedece vodite????

mimo jes se to napila ko vo bog te ošino?!

a dobra bi ona prva stvar.. :lol: :cry:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 06. 2006. 01:00 

koncert bio odlican, malo zvuk sjeban ali show extra kao da su tek poceli svirat, svaka cast .

Last edited by PPI on 14. 06. 2006. 01:02, edited 2 times in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 06. 2006. 01:01 

koncert bio odlican, malo zvuk sjeban ali show extra kao da su tek poceli svirat, svaka cast .
A JOS ZESCA JE BILA TUCA NEGDJE U CENTRU zg OKO 5 u jutro, 15 LIKOVA SA PALICAMA NA GRUPICU OD 5 LJUDI, sa spikom kome majku kuzis pa palicom po faci (prosjek godina 18 ) smijesno.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 06. 2006. 01:03 

BHC wrote:
A JOS ZESCA JE BILA TUCA NEGDJE U CENTRU zg OKO 5 u jutro, 15 LIKOVA SA PALICAMA NA GRUPICU OD 5 LJUDI, sa spikom kome majku kuzis pa palicom po faci (prosjek godina 18 ) smijesno.

dje ja upadam ee buraz izvini dje ovdje pumpa lik me gleda :shock: ihihhi nisam se AA napila otkud ti ta ideja!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 06. 2006. 01:41 
Moderator

Onda smo upali Munjos i ja i jebali im majku...

ša gledaš, ba????

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 06. 2006. 02:52 

AA wrote:
mima wrote:

mimo jes se to napila ko vo bog te ošino?!

a dobra bi ona prva stvar.. :lol: :cry:

cuj, jel' se napila. ljudi se udaraju, a oni ih pita gdje je benzinska da kupimo pive, pa ti vidi, moj ajdine

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 06. 2006. 02:55 

ISK Sharan wrote:
Dobri Misfitsi, Napalm Death Zvuk :)

Usput, slike su ostale u Zegeu, dakle, dolazi kad i Neven po ključeve od stana :):D

Nisam mu ih vratio :)

hahahahaha

sorry zbog offtopica...

nemoj mu ni vracati kljuceve, mozda ce nam opet trebati. :wink:

ma, lik je legenda.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 06. 2006. 12:15 

ajd ba ljudi, sve pricate kako se ko napio... mi obicni smrtnici koji nismo bili na koncertu ( pricam u svoje ime, sta me briga za ostale :D ), bi zeljeli znati kako je bilo NA KONCERTU, koje su pjesme svirali, kolko je bilo raje...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 06. 2006. 12:16 

ocekujem sad jednu iscrpnu recenziju, tako dase nemojte zajebavat, nego tastaturu u ruke, i kucaj! :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 06. 2006. 22:24 

evo, evo

sto se tice zvuka, fakat je mogao biti bolji, ali ljudi kazu da je to do sale, ali ja ipak mislim da je do tonca.

sto se tice ljudi, pun boogaloo,pa ti vidi.jerry jednom rukom svirao, a drugom izvlacio raju iz publike na binu da pjevaju s njim. legendaaaaaaaa. potpisivao se ljudima na majice, tene, ma legendaaaaaaaaaaaaaa, ako nisam to vec rekla.

a sto se tice pjesama, svirali su sve sto su stigli ugurati u 2 sata svirke, ali je najbolje bilo kad su na bis svirali die, die, my darling, jer je to ipak klasik. kad su zavrsili jerry pocupao sve zice i samo ga bacio liku iz njihovog crew-a.

jedino mi je malo krivo sto nisu svirali scream, ali su rekli da ce doci opet, pa ja se cu se nadati...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 06. 2006. 22:25 

@ gogi_the_bastard
koju ocjenu sam dobila iz referata?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 06. 2006. 22:26 

Bad::Brain wrote:
znaci ipak ste otisli... haj neka ste vala.
sad je 2:1 za mene :wink:

jesmo, jesmo, morali smo. sta 2:1? ne skontah

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 06. 2006. 00:10 

haj da i ja probam sa izvještajem :lol:

pred sami početak u pozadini su tiho pičile čudne Sinty verzije starih hitova Misfitsa i onda odjednom originalni soundtrack iz filma Haloween i svima je bilo jasno da Babe dolaze na scenu. Počinju sa istoimenm pjesmom i već sa prvim akordom boogaloo kipi ali i meni postaje jasno da nešto nije ok. vokal koji se jedva čuo, dosta loš zvuk a imam osjećaj i sam bend je svirao malo lošeije no očekivano.
uglavnom na samom početku sviraju stare hitove jedan za drugim. Atitude, We are 138, 20 Eyes, Horror Hotel, Children in Heat... i tek nakon 7-8 stvari moje početno razočarenje popušta i sa Mimom BHHC odlazim u šutku. Tada već nastupa drugi dio koncerta sa novijim pjesmama i onim malo poznatijim hitovima poput Die Die my Darling ili Last Caress.
Babo Đeri Samo ima kontakt sa publikom kakav sam rijetko vidio do sada.
na binu je smio ko poželi i raznorazni pankeri, darkeri, metalci su se mjenjali i pjevali hitove sa Đerijem koji je vidno uživao u tome.
U samoj špici koncerta kada su svirali Dig up Her Bones ja gubim memory stick i ostatak koncerta provodim kukajući za izgubljenim istorijskim momentom ali na kraju karticu ipak nalazim...
Najveću zamjerku ipak imam bendu jer su zapostavili po meni najbitniju karakteristiu misfitsa a to su chorus refreni i vokali što se ipak ne može opravdati krajnje lošim razglasom.

Sve u svemu ostvario mi se još jedan san, iako ovo definitvno nisu "oni" misfitsi

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 06. 2006. 01:13 

haewone wrote:
jerry jednom rukom svirao, a drugom izvlacio raju iz publike na binu da pjevaju s njim.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 06. 2006. 02:09 

ja cu ono ko groupie da kazem kako mi je bilo... ono da je statika pustena u pozadini i jerry pjevo sa zacepljenim nosom ko britni ja bi opet vristala... helem, ko sto i svi kazu, nije optimalno ozvucenje, ili su godine u pitanju, ili zato sto je SAMO dzeri, ili su mi se usi zacepile koliko sam pricala, al still cyco rece, ostvaren jos jedan san, i druga zamjerka nije bilo screami mozda jos po koja pjesma licnog izbora... i sto se tice svog tog potpisivanja i slikanja, po mom (sebichno-nezahvalnom) misljenju mogo je za to vrijeme sa danzigom da se cuje na tel, da se pomire pa da on doleti u zg i da nastave da sviraju jos nekih 10 pjesama... al ono respect za trpljenje pijanih punkera cak i nakon toliko godina sviranja... u svakom slucaju ja happy, potpisana mi torba :)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 48 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]