haj da i ja probam sa izvještajem
pred sami poÄetak u pozadini su tiho piÄile Äudne Sinty verzije starih hitova Misfitsa i onda odjednom originalni soundtrack iz filma Haloween i svima je bilo jasno da Babe dolaze na scenu. PoÄinju sa istoimenm pjesmom i već sa prvim akordom boogaloo kipi ali i meni postaje jasno da neÅ¡to nije ok. vokal koji se jedva Äuo, dosta loÅ¡ zvuk a imam osjećaj i sam bend je svirao malo loÅ¡eije no oÄekivano.
uglavnom na samom poÄetku sviraju stare hitove jedan za drugim. Atitude, We are 138, 20 Eyes, Horror Hotel, Children in Heat... i tek nakon 7-8 stvari moje poÄetno razoÄarenje popuÅ¡ta i sa Mimom BHHC odlazim u Å¡utku. Tada već nastupa drugi dio koncerta sa novijim pjesmama i onim malo poznatijim hitovima poput Die Die my Darling ili Last Caress.
Babo Äeri Samo ima kontakt sa publikom kakav sam rijetko vidio do sada.
na binu je smio ko poželi i raznorazni pankeri, darkeri, metalci su se mjenjali i pjevali hitove sa Äerijem koji je vidno uživao u tome.
U samoj špici koncerta kada su svirali Dig up Her Bones ja gubim memory stick i ostatak koncerta provodim kukajući za izgubljenim istorijskim momentom ali na kraju karticu ipak nalazim...
Najveću zamjerku ipak imam bendu jer su zapostavili po meni najbitniju karakteristiu misfitsa a to su chorus refreni i vokali što se ipak ne može opravdati krajnje lošim razglasom.
Sve u svemu ostvario mi se još jedan san, iako ovo definitvno nisu "oni" misfitsi