Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 28. 06. 2025. 19:50

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 264 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 25. 07. 2006. 02:05 

ma to ostavit za drugi dan smoreni smo pravo i što reče Ihty

bilo je ludo i nezaboravno...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 07. 2006. 03:38 

picka vam se ogadila II put...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 07. 2006. 12:37 

WELCOME HOME !!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 07. 2006. 12:41 

ojjj majko draga... samo da kazem...

TESTAMENT... TESSSTAAAAMMMEEENTTTT
derachina do jaja...
Nevermore dobar, Hypocrisy su me pravo digli, Amon Amarth su poderali kako samo oni znaju ;)

Evergrey, kako su odlichni, samo shteta shto nisu imali vishe vremena, pa su izostavili The Dark Discovery al' ostatak pjesama je bio odlichan izbor... Wintersun isto dobar, drago mi je da sam vidio gitaristu Ensiferuma... My Dying Bride sam slusho u shatoru sa rukama na ushima, pa majko draga kakva je ono shkripa, shta je ono... i josh lik se na kraju izvinjava za zaboravljeni tekst, lol... stvarno... a onda dolazi shto smo svi chekali, i mali i veliki, Testament, Chuck Billy se pojavljuje na stejdju, nema ni muzike, shutka je vech krenula... iju, iju koja derachina... \m/
a onda dolazi razocharenje, Dimmu Borgir... od mene dugo ischekivan, i tako me spuste sa loshim izborom pjesama, sa loshom svirkom, jebote Stormblast ne bi ni prepozno da je nisu najavili... jedine pjesme shto su valjale, In Death's Embrace, Mourning Palace i eto recimo Progenies Of The Great Apocalypse...

a trechi dan, brchkam se u Sochi, sa legendama Rijechanima, pijem sve vrste alkohola, chekam Gorefest... i dolazi Gorefest, jao majko draga kako su poderali... to mi je drugi najdrazi bend bio na ovom Metal Campu, i zato su dobili kutiju Drine od mene :D
i odmaro sam sve do Kreatora, Kreator dolazi, u mene je jedna zastava idem u shutku, viori se zastava... ljudi me dignu na ruke, sa zastavom sam tu Miletu pred nosom, al' kad sam se vratio, Mile nabraja drzave koje su kao tu doshle, al' umjesto Bosne i Hrvatske (chije su se jedine zastave viorile tu) on nabraja Cheshku itd. ne obrazovanost kod gospodina Mileta, il' neshto drugo... al' bile su pjesme... TORMENTOR!!!

i poslije toga sam otisho na Beach After Party, uzivo u pivu, gledo striptiz i maho glavom uz dobre pjesme, pa kasnije se malo i kupo u Sochi :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 07. 2006. 12:49 

rekao sam prije festa, reci cu i poslije - MY DYING BRIDE !!

Od ovog produzenog vikenda...30% mi je bio metalcamp, ostatak prekrasna priroda i super provod po Zapadnoj Sloveniji.
Bendovi koji nisu samo odradili nastup preko kurca i koje treba spomuti su Amon Amarth, Kataklysm, My Dying Bride, Testament, Kreator i Opeth.
Eventualno jos Wintersun i Cataract. Ostalo... jawn.
Dimmu Borgir su smece od ljudi i nakon sto sam vidio i cuo sve ovo na metalcampu... zalosno, al meni su pali u ocima jaako.

Poseban pozdrav raji iz BIH busa! Under The Banner of Freedom !!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 07. 2006. 13:36 

...eee, :cry: :cry: , eee... svaki put je 'vako kad se ostane kuci...ma nek' je vama bilo odlicno, nek' je raji bilo odlicno...nesto mi nije jasno iz vasih recenzija svirki...deni jel' ti to ne kontas koncept my dying bride il' se urijel zajebava... mislim, dali ste sasvim opozitna misljenja...'aj razjasnite to malo...a za dimmu jebena poznata stvar...odavno...neg' deni...kakav bi taj striptiz... :wink: ...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 07. 2006. 14:44 

uaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

samo cu da kazem MY DYING BRIDE!!!!!!!!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa koja dobrota majko draga :) :D :D :D
ma nema...u prvom redu bijah :D :shock: :shock: :shock:

TESTAMENT /PRVIIIIII REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEED/
OPETH
NEVERMORE
HYPOCRISY

BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETOOOOOOOOOOOOOOOON :D :D :shock: :shock: :D ljudi su samo tako odsvirali, nema sta...

odoh sad opeth spavat :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 07. 2006. 14:56 

ma TESTAMENT je definitivno najjjjjjači,tehnički opet su najbolji OPETH :twisted:
HYPOCRISY,KATAKLYSM,KREATOR,CATARACT,prva liga
blago razočarenje DIMLJENI BURGER il ti ga DIMI SE TROGIR :P :P
ekipa iz busa-klasa :wink: :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 07. 2006. 15:00 

Metal Camp je bio zakon. Bendovi su me jos jednom odusevili, kao i kompletna atmosfera. Ove godine je bilo puno vise posjetilaca nego prosle. Naravno, ogromnu razliku su napravili i raja iz Sarajeva, Tuzle, Zenice, Novog Travnika (ako sam koga izostavio sorry!).

Sto se nastupa bendova tice stvarno nemam zamjerki. Jeste tu i tamo bilo poneko omanje ispadanje, ali takvi stvari se desavaju svima (vidio sam rodjenim ocima kako Dave Murray ispada na solazi na Maidenovom koncertu). Ne bih na za koga rekao da je svirao "preko neke stvari."

Slika ce biti.. veoma veoma ubrzo!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 07. 2006. 15:01 

Sion wrote:
nesto mi nije jasno iz vasih recenzija svirki...deni jel' ti to ne kontas koncept my dying bride il' se urijel zajebava... mislim, dali ste sasvim opozitna misljenja...'aj razjasnite to malo....

ugledah ovo...
ma znas sta je bilo...aaron je na pjesmi 'she is the dark' zaboravio tekst :shock: mislim, jeb ga , ja sam se sjebala totalno, al je iskuliro, stade pjevat, ode do gitariste, pridje mikrofonu i rece da su mali tehnicki problemi, zaboravio tekst i odvali se smijati.../barem sam ga nasmijanog vidjela :D :D :D :D :D / i ode do basiste, hehe rekose mu tekst i to je to...
svirka je bila na nivou..a evo i set lista koliko se ja mogu sjetiti...samo ne znam po redu kako je islo...

The whore, the cook and the mother
Cathrine blake
My hope the destroyer
She is the dark
For you
The cry of mankind
The dreadful hours
the forever people

i ne slusaj denia...jeb ga on ih uopste ne voli..tako da nije ni cudo sto je onakav komentar dao.. :evil: :P

Last edited by Black_Rose_Oara on 25. 07. 2006. 18:49, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 07. 2006. 16:08 

{Oara} wrote:
i ne slusaj denia...jeb ga on ih uopste ne voli..tako da nije ni cudo sto je onakav komentar dao.. :evil: :P

:P
ne, ono je stvarno paranje ushiju... al' et, kako god vi ochete :)

Testament je pokazo kako se pravi atmosfera, a ne MDB, Chuck Billy je moj novi bog! jebote kreche pjesma Over The Wall, a vech deset ljudi ide preko ograde... shutka ne staje, ludilo cijelo vrijeme... samo chekam kad chu ih sljedechi put vidjet...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 07. 2006. 16:15 

Uriel wrote:
rekao sam prije festa, reci cu i poslije - MY DYING BRIDE

Točno - uz Opeth izvan svake kategorije, to je ipak potpuno drugačija vrsta glazbe. Nemam ništa protiv favorita tipa Kreator i Testament (dapače, imali su odličan show), ali je umjetinčka vrijednost dotičnih thrash bendova daleko ispod jednog Opetha.

Ne kužim samo seljačine koje pljuju po brajdima zbog onog lapsusa...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 07. 2006. 16:27 

mah izdvojit

TESTAMENT
WINTERSUN
DIMMU BORGIR (vortex yeeee)
NEVERMORE
HYPOCRISY
DECAPITATED naravno

i O P E T H koji je najprofesionalnije odradio svoj poso, počevši od zvuka

sve je ostalo ok, bili smo glavni sa tendom, ekipa je bila super sam vrućina je razarala, samo Soča im je ledena al dobro je ipak došla, a ostalog što se tiče druženje sa Riječanima(legende)...al žene su nas razočarale pravo :P hehe
sve u svemu događaj za pamćenje...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 07. 2006. 16:57 

Insomnior wrote:
WELCOME HOME !!!

yeeee :P :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 07. 2006. 19:43 

Ej fakat ljudi kakav je bio nastup Decapitated-a.Taj je bend meni daleko iznad svih koji su tu nastupili,ako ne i najjaci death metal bend uopste.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 07. 2006. 20:18 

Inphect0r wrote:
Ej fakat ljudi kakav je bio nastup Decapitated-a.Taj je bend meni daleko iznad svih koji su tu nastupili,ako ne i najjaci death metal bend uopste.

mah odsvirali su dobro al s obzirom da nisu svirali kao headlineri nisu baš imali scenski nastup jer su svirali po danu, i očekivo sam drugu gitaru, al dobro su oderali :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 07. 2006. 20:49 

{Oara} wrote:
Sion wrote:
nesto mi nije jasno iz vasih recenzija svirki...deni jel' ti to ne kontas koncept my dying bride il' se urijel zajebava... mislim, dali ste sasvim opozitna misljenja...'aj razjasnite to malo....

ugledah ovo...
ma znas sta je bilo...aaron je na pjesmi 'she is the dark' zaboravio tekst :shock: mislim, jeb ga , ja sam se sjebala totalno, al je iskuliro, stade pjevat, ode do gitariste, pridje mikrofonu i rece da su mali tehnicki problemi, zaboravio tekst i odvali se smijati.../barem sam ga nasmijanog vidjela :D :D :D :D :D / i ode do basiste, hehe rekose mu tekst i to je to...
svirka je bila na nivou..a evo i set lista koliko se ja mogu sjetiti...samo ne znam po redu kako je islo...

The whore, the cook and the mother
Cathrine blake
My hope the destroyer
She is the dark
For you
The cry of mankind
The dreadful hours
the forever people

...ma, ja...dok ne cujes od, izmedju ostalog, i doomer-a/ke nesh' cut istinu...hah, zaboravio frajercina (citaj frajercina) tekst...so fuckin' what...ni prvi ni zadnji... sestro ak' si njega vidjela nasmijanog, eee, to je dovoljna nagrada za prvi fuckin' red...sasvim dovoljna...neg' ja se osvrnula na onaj njegov (Denijev) komentar shkripalo...to njemu, dakle, shkripe doom rifovi...sram ga bilo... set listica...dobra, dobra...jest da nema moje dvije fav., al' k'o mene jebe...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 07. 2006. 20:53 

Shakhbuurz wrote:
{Oara} wrote:

:P
ne, ono je stvarno paranje ushiju... al' et, kako god vi ochete :)

...cut' tamo...paranje ushiju...ti k'o moja (jedna od dvije) baba: ugasi, sine, pocrkasmo od tih drekavaca...sram te bilo... :wink: ...
...ma, ja, deder mrtvi, shta ces... :wink: ...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 07. 2006. 21:23 

Ok, nas site ne radi pa za sada moram postavljat slike na public site sto ide pravo sporo... Evo upravo sam uploadovao prvih 50-tak slika koje su nazvane "BiH Metal Nation". Dakle samo slike raje koja su bila tamo. Bendovi idu uskoro. Sorry za komplikacije...

Inace, ako izaberete slideshow, mozete kliknuti na sliku i uvecat je.. sve su 1280X960.

http://vanjaf.myphotoalbum.com/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 07. 2006. 21:41 

fine slike. btw, dobra ti kod zene majica.

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 264 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]