ojjj majko draga... samo da kazem...
TESTAMENT... TESSSTAAAAMMMEEENTTTT
derachina do jaja...
Nevermore dobar, Hypocrisy su me pravo digli, Amon Amarth su poderali kako samo oni znaju
Evergrey, kako su odlichni, samo shteta shto nisu imali vishe vremena, pa su izostavili The Dark Discovery al' ostatak pjesama je bio odlichan izbor... Wintersun isto dobar, drago mi je da sam vidio gitaristu Ensiferuma... My Dying Bride sam slusho u shatoru sa rukama na ushima, pa majko draga kakva je ono shkripa, shta je ono... i josh lik se na kraju izvinjava za zaboravljeni tekst, lol... stvarno... a onda dolazi shto smo svi chekali, i mali i veliki, Testament, Chuck Billy se pojavljuje na stejdju, nema ni muzike, shutka je vech krenula... iju, iju koja derachina... \m/
a onda dolazi razocharenje, Dimmu Borgir... od mene dugo ischekivan, i tako me spuste sa loshim izborom pjesama, sa loshom svirkom, jebote Stormblast ne bi ni prepozno da je nisu najavili... jedine pjesme shto su valjale, In Death's Embrace, Mourning Palace i eto recimo Progenies Of The Great Apocalypse...
a trechi dan, brchkam se u Sochi, sa legendama Rijechanima, pijem sve vrste alkohola, chekam Gorefest... i dolazi Gorefest, jao majko draga kako su poderali... to mi je drugi najdrazi bend bio na ovom Metal Campu, i zato su dobili kutiju Drine od mene
i odmaro sam sve do Kreatora, Kreator dolazi, u mene je jedna zastava idem u shutku, viori se zastava... ljudi me dignu na ruke, sa zastavom sam tu Miletu pred nosom, al' kad sam se vratio, Mile nabraja drzave koje su kao tu doshle, al' umjesto Bosne i Hrvatske (chije su se jedine zastave viorile tu) on nabraja Cheshku itd. ne obrazovanost kod gospodina Mileta, il' neshto drugo... al' bile su pjesme... TORMENTOR!!!
i poslije toga sam otisho na Beach After Party, uzivo u pivu, gledo striptiz i maho glavom uz dobre pjesme, pa kasnije se malo i kupo u Sochi