Under A Funeral Moon wrote:
E Libijac, kad sam te nafuravao na funeral doom, onda nije bilo kurac palac i haj prosetaj

Sta ima u tim Amerikama? Citam onaj putopis dvije djevojke koje su te posjetile...pa dje nadje onu vukojebinu jebote

Haj nek si ti meni ziv i zdrav!
U jebote koliko smajlica u poruci...
E jebiga jaro...kako mislis da te prepoznam
U Amerikama ima vrucine i dosade. a za vukojebinu, to ti je rezultat one stare...daj sto jeftinije. A mozda je i do mene, ja sam osudjen na seljakanje po ambisima...
Doista sam mislio da je u pitanju neki 15-godisnjak, jer Harise jarane, pa nisi u saksiji ras'o...halo ba, pa ti si barem na Ekonomiji, mislim, baci od ofrlje stavke na papir i napravi najoptimisticniji plan pa da vidimo koliki ce ti minusi biti.
Organizator isprve najavljuje Napalm pa odma poslije toga Slayer, mislim, koma...bez nekog manjeg probnog koncerta, bez icega. Bez najavljenog prostora, bez testiranog razglasa i ekipe, bez ikakvih detalja u sklopu KOJE turneje ce ti koncerti biti odrzani...dajte ba, takve provale mogu popusit djeca u Markiju i Teatru...niko drugi.
Sto se tice koncerata van Bosne, ja na njih idem i ici cu. Al u susjedne pizdice, kategoricki necu. Ne iz bilo kakvog nacionalizma ili netrpeljivosti, ili zavisti, vec jednostavno mi se NE DA opet gledat koncert ala Napalm u Mochmari. Gdje shibicari da zarade na struji nece da upale hladjenje pa se trista ljudi kuha a Napalm prerezu koncert za dobrih po sata jer Shane nemoze vise da izdrzi vrucinu, a o razglasu i zvuku koji taj prostor nudi, sto manje rjeci, to bolje. Necu ni da gledam likove iz Pagan Fronta i pjesadiju Srpske Radikalne Stranke, kao ni likove sa majcama Ante Gotovine, jer zahvaljujuci takvim NOTORNIM DEBILIMA ja i ti danas imamo zivot kakav imamo...
Nemogu vjerovat da si TI jarane popusio takvu foru, a kamoli iko drugi, a imam i osjecaj da ZNAM ko stoji iza svega...Jadi moji...al haj...
Sam up'o, sam se ubio.