Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 27. 06. 2025. 23:03

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 375 posts ]  Go to page Previous  1 ... 15, 16, 17, 18, 19  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 27. 08. 2006. 17:17 

Hanneman wrote:
shit,meni bas ovaj datum odgovara..valjda bude

i meni ... :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 08. 2006. 17:41 

milion official informacija :twisted:
nego, znal ko sta je s velikim djecakom bokijem, nema ga nesto . . .

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 08. 2006. 00:28 

Koje sranje.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 08. 2006. 10:57 

Insomnior wrote:

jebo te djecak zguza i drzo za tu predivnu kosicu! Imam i ja pravo na godisnji.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 08. 2006. 11:10 

Ljudi, ja doslovno vec nekoliko mjeseci dajem sve od sebe da United Forces Fest se desi onako kako je planiran!! Vjerujte, jako puno vremena, sekiracije i love je otislo u planiranje ovog Festa, a sve za to da i mi u BIH imamo neki metal fest. Nazalost, prilike u BIH su strasne za mnoge stvari, a pogotvo za metal. Datum je morao biti promijenjen jer jedino mjesto u kojem se Fest mogao odrzati je u Visokom, a tamo je nemoguce odrzati UFF za vrijeme ramazana. E sad, posto je datum morao biti promijenjen, to je nazalost rezultiralo cinjenicom da neki bendovi nemogu nastupiti za ovaj novi vikend, sto je poptuno razumljivo.
Ja sam htio nekoliko mjeseci unaprijed ljepiti plakate, praviti ogromnu reklamu, imao sam predivne zamisli ali ljudi ovakav trodnevni fest da se odrzi potrebna je velika lova, i SAMO uz pomoc sponzora je moguce Fest i imati. Nazalost, sponzore je tesko naci za metal festival, i to tri dana... ove veze koje smo nasli nam daju nadu, i zahvalni smo, ali se i to razvuklo. Sta je novo u BIH?
Ja sam nazalost stavljen u nezahvalnu situcaiju da moram raditi jedan veliki porjekat onako kako ne volim raditi stvari, ali sta cu...ili se prilagodi prilikama u BIH ili posalji sve u kurac i okreni se Becu. Stavljen sam u situaciju da nemogu nista konkretno reci ni vama, fanovima, a ni bendovima dok ne saznam koliko ce love zaista biti uplaceno, jer nemam hiljade maraka spremne da platim iz svog dzepa. Zato vas molim za razumijevanje i podrsku, jer ja cu i dalje raditi sve kako bi se Fest odrzao na nogama i svake godine bio jaci i jaci.

Za sada jos ostaje datum 15. i 16. septembar, ako bude dovoljno love mozda i 17., no u svakom slucaju nakon stotina savjeta i prica od iskusnih ljudi i mog realnijeg sagledavanja prilika u Bosni nakpon svega prozivljenog mislim da ce bolje za sve biti da Fest trtaje dva dana i da bendovi koji ce nastupiti budu prejaki. Mislim da ce to na kraju biti bolje za svakoga. Kazem, sve zavisi od sponzora koji moraju javiti ovu sedmicu koliko love je u pitanju.

Vjerujte mi, ja bih volio da su prilike drukcije, da sam prije 2 mjeseca vec mogao imati potvrdjeno mjesto odrzavanja i lovu obecanu, ali onda ne bi zivili u BIH i bi nam bilo problem doci i u Cajnice na ovakav Fest.

Cim dodju informacije obavijestim vas!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 08. 2006. 11:16 

lifer wrote:
Insomnior wrote:

jebo te djecak zguza i drzo za tu predivnu kosicu! Imam i ja pravo na godisnji.

uvijek sam imo neki predosjecaj da si pederasto nastran. uh :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 08. 2006. 11:17 

datum mi uopce ne odgovara,ali vishe volim da festa ipak bude ,nego da ostanemo kratkih rukava....zna se kako je bilo na proslom,l00do i nezaboravno..
samo neka bude festa,nije bitno gdje,kad...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 08. 2006. 13:48 

Borise,moraš razumjeti da smo i mi na iglama što se tiče festa,pa nestrpljenje nije čudno nimalo...Obavještavaj nas i good luck!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 08. 2006. 14:33 

1. jos uvijek se nezna koliko ce para biti dano od strane sponzora - sto znaci nemogu reci koliko ce dana trajati UFF 2 dok se ne sazna. obecali su mi da ce se saznati ove sedmice.

2. zbog otkazivanja prvobitno najavljenog datuma dosta bendova nemoze svirati ovaj novi planirani vikend, stoga vrlo moguce da se cijeli festival pomjeri unaprijed za neki drugi datum poslije ramazana.

3. kad festival napokon i bude odrzan bit ce dan APSOLUTNO NAJBOLJI pokazatelj u kakvom je stanju metal "scena" i koliko u stvarnosti su metalci spremni na ovako nesto u BIH.

4. ja dajem sve od sebe, ucinio sam sve sto mogu i nastavit cu se boriti za svoj i nas festival, a vrijeme ce pokazati koliko je to bilo realno planirati i uraditi u ovakvim teskim vremenima u Bosni.

Respectfully,

BM

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 08. 2006. 14:38 

Uriel wrote:
1. jos uvijek se nezna koliko ce para biti dano od strane sponzora - sto znaci nemogu reci koliko ce dana trajati UFF 2 dok se ne sazna. obecali su mi da ce se saznati ove sedmice.

2. zbog otkazivanja prvobitno najavljenog datuma dosta bendova nemoze svirati ovaj novi planirani vikend, stoga vrlo moguce da se cijeli festival pomjeri unaprijed za neki drugi datum poslije ramazana.

3. kad festival napokon i bude odrzan bit ce dan APSOLUTNO NAJBOLJI pokazatelj u kakvom je stanju metal "scena" i koliko u stvarnosti su metalci spremni na ovako nesto u BIH.

4. ja dajem sve od sebe, ucinio sam sve sto mogu i nastavit cu se boriti za svoj i nas festival, a vrijeme ce pokazati koliko je to bilo realno planirati i uraditi u ovakvim teskim vremenima u Bosni.

Respectfully,

BM

fair enough \m/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 08. 2006. 15:40 
Moderator

Respectah!

Imal još neko da mu ne odgovara datum?

:lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 08. 2006. 17:58 

ukratko: prvo moram doznati ove sedmice koliko ce love biti odobreno a onda cu nanovo bookirati sve bendove za neki novi datum.

ako cu nesto raditi onda cu raditi kako treba i imati dovoljno vremena i za promociju i organizaciju!

UFF 2 ce biti, i to jak i reborn !!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 08. 2006. 18:09 
samo da bombi ne otkaze Image

Post subject:
PostPosted: 28. 08. 2006. 18:31 
Moderator

Uriel wrote:
ukratko: prvo moram doznati ove sedmice koliko ce love biti odobreno a onda cu nanovo bookirati sve bendove za neki novi datum.

ako cu nesto raditi onda cu raditi kako treba i imati dovoljno vremena i za promociju i organizaciju!

Count on any help. :wink:

Kad je fešta, nek i hala gori! :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 08. 2006. 18:39 

eyehateppl wrote:
samo da bombi ne otkaze Image

hehe, ma valjda nece...:)

/kako je sladak smajli :P/

et nadam se da ce sve proci ok, pa kad god bio...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 08. 2006. 22:44 

Uriel wrote:

ja se bio zabrino zbog ovih sponzora, djelovo sam pesimistično malo al eto bolje da bude makar i jedan dan nego nikako al u svakom slučaju se očekuje ludilo a i raje dovoljan broj, jeb ga ovo je naš festival iskoristimo ga jebote kad možemo, Boro držimo ti fige a kad bude fest častim te prvi dan sa više razloga

hail :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 08. 2006. 23:50 

...puna podrska i pomoc je tu, ak' treba...UFF-a 2 ima da bude, pa kako god...desavaju se ovakva sranja i u sredjenim zemljama, pa da nece u presjebanoj BiH...samo naprijed, cekacemo i skupljati energiju za devastaciju na festu...hail...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 08. 2006. 01:26 

Uriel wrote:
ako cu nesto raditi onda cu raditi kako treba i imati dovoljno vremena i za promociju i organizaciju!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 08. 2006. 02:23 
Moderator

Ljudi, ono što sam primjetio je da se svi nešto nude da pomognu. Imam i ideju, hajmo stvarno nešto uraditi! Pitajte poznanike i roditelje, možda neko od njih radi negdje gdje bi ljudi bili zainteresirani da pomognu, razletite se, javite se ili na PM Borisu, ili meni ili Ihtiju, pa ćemo mu mi prenijeti!

Nije frka nosati pojačala, i svi cijene tu pomoć, ali hajde da se fakat svi razletimo...ako imate nekoga ko bi bio pogodan kao donator, javite meni, jer ja suraujem sa wanna-be donatorima, da ne dolazi do nesporazuma i slanja hiljadu mailova na istu adresu.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 08. 2006. 12:18 

Ma bitno je da se fest odrzi, kakav god da bio.
Kada postane sve uhodano onda sljedeci ima da razvaljuje.
Samo napred.

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 375 posts ]  Go to page Previous  1 ... 15, 16, 17, 18, 19  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]