Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 24. 06. 2025. 09:06

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 580  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 11. 09. 2006. 22:05 

haaahahahaha... jaaaa jadi moji, ja navijača i naziva, BOŽE I BOŽE...ja đe mi živimo

ždukele, rđe i čizmari su vrhunac, odron :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 09. 2006. 22:24 

mrkvići? oni navijaju za lokalni gay klub ili? :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 09. 2006. 22:49 

ubice...
hahahahahahah

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 09. 2006. 22:53 

RĐE hahahahahhahahahha

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 09. 2006. 22:54 

...hljumani top...definitivno...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 09. 2006. 23:47 

Cuj Epidemija :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 09. 2006. 00:42 

Vecina tih imena ima podlogu iza imena.. ne vidim sto je Epidemija toliko smijesna.. po istoj logici su primjerice i Manijaci (znam) nemastoviti maximalno no haj..

Nema logike stavljati Torcidu Zepce iako je jak kontigent srazmjerno, no dobro s obzirom da su na to i primarno fokusirano moze stajati ali eto.. no to se moze reci i za Livno, a isto su aktivni.. a i za ogranke BBB-a i Torcide u Mostaru, itd., dovoljno bi bilo spomenuti samo bh navijacke skupine..

E i Fukare s obzirom na grad, velicinu grada i mogucnosti tj. ne bi trebali biti navedeni kao 'top grupa' u toj analizi posto dramaticno manje i 'neatraktivnije' grupe tijekom sezone urade pet puta vise nego oni..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 09. 2006. 01:36 

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Josh Barnett, after the CroCop treatment..

Image

Najjaci.. Jos samo jedan jedini apsolutni protivnik..

Last edited by Archangel on 12. 09. 2006. 01:41, edited 2 times in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 09. 2006. 01:40 

Jebo majku pobi ih sve...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 09. 2006. 01:42 

Bilo je i vrijeme.. konacna potvrda onoga sto se vec znalo.. veliki borac, nitko iz onoga ringa ne bi izasao na nogama te veceri, ama bas nitko..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 09. 2006. 12:30 

gledo sam oba meca mirka...fino udaro :) :) ma jebo ti onaj sport, fino gledat al ne bavit se onim :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 09. 2006. 12:42 

Archangel wrote:
Vecina tih imena ima podlogu iza imena.. ne vidim sto je Epidemija toliko smijesna.. po istoj logici su primjerice i Manijaci (znam) nemastoviti maximalno no haj..

Nema logike stavljati Torcidu Zepce iako je jak kontigent srazmjerno, no dobro s obzirom da su na to i primarno fokusirano moze stajati ali eto.. no to se moze reci i za Livno, a isto su aktivni.. a i za ogranke BBB-a i Torcide u Mostaru, itd., dovoljno bi bilo spomenuti samo bh navijacke skupine..

E i Fukare s obzirom na grad, velicinu grada i mogucnosti tj. ne bi trebali biti navedeni kao 'top grupa' u toj analizi posto dramaticno manje i 'neatraktivnije' grupe tijekom sezone urade pet puta vise nego oni..

A da mozda dzukele,skripari i đilkosi nisu "top grupa" :lol: Kad su Fukare isle na gostovanja u Beograd,Novi Sad i ostale gradove bivse Yuge pola ovih skupina nije ni postojalo...ma kurac pola,70%...i koje su ti to manje i "neatraktivnije" grupe???

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 09. 2006. 13:39 

a nije fakat arhandjel je upravu pa bogte u Ze niste dosli zadnje 3 sezone tolki grad a gostovanja nista...ne ide to tako ljudi ne ide :)
robovi idu na svako gostovanje pa makar i u najvece selo a kod nas u Ze dodju samo kitari i kospicari et vjerujem da ce sad dolazit i oni crveni supci iz mostara
bruka

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 09. 2006. 16:44 

Faust ne seri svega ti i ne mijesaj se u stvari koje ne kontas dva posto ocito.. Boli mene neka stvar da su Boga stvorili u proslom stoljecu, imali su za to uvjete i povoljnu situaciju 'in the olden days', no oni su za onoliki grad organizirani nula, a stoje kao 'top grupa' jednostavno zato sto je Tuzla veci grad sto se ne moze reci za navijace zalim, bar ne u omjeru stanovnici/Fukare.. isto tako, koreografija srazmjerno losa, navijanje i konzistentnost istog jos gore, gostovanja, jednostavno receno prakticki nema ih osim ako nece u Sarajevo, a ako dodju u Sarajevo onda tu nema navijanja za Slobodu u nekom Fukare stilu vec se sve ispoljava na frustracije prema Sarajevu i 90 posto pjesama su pjesme o drugima, sto je u biti zalosno, a to su i potrvdili protiv Sarajeva na zadnjoj njihovoj medjusobnoj utakmici, a u Å irokom ih se ne sjecam bas.. Isto tako Å kripari ce u jednoj jedinoj utakmici moguce vec i protiv Zeljeznicara napraviti nesto u navijacko/organiziranom smislu sto Fukare nece u citavoj sezoni najvjerojatnije..
No uostalom s kim i ja raspravljam.. jos ti pure momak za pojest, skontat sta kako gdje i zasto, pa se vratiti kad u biti uopce upratis malo sve to..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 09. 2006. 20:12 

Pa upravu si,zalosno je da ruralna sredina kao sto je SB ima bolje organizovane navijace od Tuzle...al doce to buraz sve na svoje...i molim te nemoj srat o "Fukare stilu" i navijanju za Slobodu!! Sta ti znas o tome? Al haj,jedva cekam da vas vidim...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 09. 2006. 20:22 

de ba malo smirite..u bih trenutno su organizovani robijasi, red army, horde..vise se ne moze rec ni za manijake..i oni sijevnu ponekad...to su te 4 grupe koje idu na gostovanje, ebes gostovanje kad ode 10 navijaca...
vultures pokusavaju i odrade dio posla kuci..na strani nista..steta malo ih je...
sila nebeska je jaka isot kuci...
arch vi tek tad dolazite, mada uzimaju vas polahko ovi od zrinjskog ultrasi..
osim gore navedenih ostali nesta pokusavaju kuci na strani nista, al i kuci kad se organizuju potanko je to...
a fukare su davno pale :) jbg

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 09. 2006. 20:28 

Upravi si drug,Fukare vode ljudi koji su se juce pojavili na utakmicama...Takodje se slazem i to za Robijase,ima ih svugdje a Horde i Manijaci se u pravom svjetlu pokazuju samo na derbiju...jebes ga...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 09. 2006. 00:54 

Jasta, zalosno da vam 'ruralne sredine' nabijaju komlekse, da ne bi slucajno silne Fukare malo ucili od boljih i sposobnijih trenutacno, kakvi, lakse ovako.. balkanska posla.. jebiga momcino, ti si svoje tu znanje i umjesnost pokazao, ja sam svoje rekao i ja to argumentirano mogu dokazati, ti mozes samo pricati 'ee kad smo mi ovo ono' iz nekog jala ili eto sto ti smeta sto je tako, a to je interesantno ko lanjski snijeg, a realnost je da su Fukare iznimno slabe za onoliki grad, kratko i jasno i to nije moje misljenje nego je to najobicnija cinjenica, stoga stani malo i skontaj sta pises..
Nemam ti ja sta 'srati o Fukare stilu', samo ti govorim onako kako jest, izvoli i provjeri, 90% pjesama protiv FK Sarajeva nije bila podrska za Slobodu i navijanje za istu nego protiv Sarajeva.. a ne brini ti, dosta ja znam o tim stilovima navijanja..

Hot, ovisi, kako gdje, tako i Robijasima koji kuci tek imaju pravi status, no ako ce se bas ici po tim gostovanjima onda nema Red Army konkurencije, al poanta je i da se ode, pa koliko god njih bilo, ti ljudi su nemalo dali da tu budu i pojave se.. puno puno vece grupe su se do prije par godina mogle sramiti svojim manjkom prisutnosti dok su puno 'manji' isli na gostovanja, tako da je bitno sve odraditi.. no nije samo to kriterij, i mi smo se pojavili gdje god smo trebali i mogli, tako i u toj Tuzli za razliku od doticnih, prosle sezone malo manje no to je druga prica, a po nemalo drugih stvari (i u koreografskom i obicnom navijackom smislu) smo iznad vecine.. Sila Nebeska i nije bas nesto narocito iznad no haj, gledas na to ti s druge strane..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 09. 2006. 01:15 

ne znam koji kurac ovaj kompleksirani zenicanin stavlja slike 'bakljade'. pa mi smo je na koševu '99 imali vecu.
+ se još nafurali dolazi im sarajevo, i to je kao 'derbi'. a nama je isto jal dolazi TOŠK ili Čelik. Jedino osim želje koje vrijedan spomena je Velež. A vi škripari bolje da se ne jqavljate. nikad ne idete na gostovanja.. ne seri za fukare kad ih nisi gledo, sad tekma Sarajevo-sloboda došli su i to ih je bilo puno, više nego kad širkoi dođe.
da završim, ja kontam vas,jebiga dolazi FCS ili Seljo u vaše selo/grad pa se naložite joj jesmo ih oderali.idi na hordezla.org pa vidi koreografiju.

p.s.neko je davno jednom reko,neko olimpijadu neko cimburijadu;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 09. 2006. 02:14 

Oj padobranaca, fascinantno.. momak skupiti bar 10 pravih gostovanja u zivotu, 'smanji' hordasko-suprematisticki dozivljaj svijeta i grupa pa ces onda doci na neku realnost, a ona ti bas nije kakvom ju ti smatras.. upravo to ja tebi govorim 'sad tekma Sarajevo - Sloboda dosli su i to ih je bilo puno'.. i to je sva tvoja argumentacija i kompletni izvjestaj kontexta i kohezije navijacke grupe i ono sto smatras da je bitno.. oj tugo.. Jel kontas bola da sam ja levat ovdje, od jucer pratim nogomet pa krenuo komentirati ostatak bez ikakvih argumentacija i prethodne upoznatosti o grupama, pracenja nogometa, bh tifo scene od godine do godine, kola do kola, pa da nemam pojma tko je igrao ili gdje te tko je tko i na kojem stupnju trenutacno..? dobro znam koliko je njih doslo, koliko su organizirani bili, na sta su se orijentirali u svojim navijanjima i kako su se ponasali i jedina prolazna ocjena u navijackom tifo smislu je brojnost, koju naravno imaju s obzirom odakle su, a i koja je i logicna s obzirom da se poprilicno angaziraju svaki put kad je rijec o gostovanju u Sarajevo, a ovaj put su se i podobro premasili sto se tice te brojnosti u zadnje vrijeme, no ne i navijanja, obicna analiza, i ja bi to isto 'rekao' bilo kojoj navijackoj skupini ako to zasluzi, sad to sto tebi smeta ili ne odgovara je druga stvar, no ne mijenja realnost u svakom slucaju, no fala bogu ti si ocito daleko od tih zbivanja i jako jako van-vremena da bi o tome nesto znao.. a ja kao sto rekoh, ta brojnost nije jedina stvar koja se gleda, no to vec gore pojasnih, a takvima se ne ponavljam.. cuj bilo ih je i to puno, gotov izvjestaj.. Ne znam sto uopce raspravljam s nekompetentnim vikend navijacima jebote..

A taj drugi dio, zalim sto ti 'selo/grad' pravi kompleks, no mi se nemamo sta loziti na to sto vas deremo, to je jednostavno receno standard i apsolutno ocekivano.. sta bola kontate tko ste sad da se na vas lozimo..? da nije pateticno bilo bi smijesno.. niste nam toliko zanimljivi zalim, klub vam je jos uvijek niza klasa, jos samo jedna utakmica za odraditi na Pecari i uzeti bodove.. jedini koji se mozete tu loziti ste vi, iz logicnih razloga sto ste jednostavno slabiji od kad je lige, a napravite jedno jedino pravo gostovanje u kupu zadnjih nekoliko godina i pocnete se kurciti, a nakon uzvrata i svih okolnosti se niste smjeli ni pojaviti na Pecari nakon toga unatoc spektakularnim najavama, alarmiranju valjda svake policijske stanice od Sarajeva dovde, a ti ces meni o nejavljanju..? ahahaha.. smanji dozivljaj momcino.. ;P informiraj se ubuduce malo unaprijed o par stvari i sagledaj sve to malo realno kroz jedan sadasnji pogled pa cemo onda pricati..

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 580  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]