Oj padobranaca, fascinantno.. momak skupiti bar 10 pravih gostovanja u zivotu, 'smanji' hordasko-suprematisticki dozivljaj svijeta i grupa pa ces onda doci na neku realnost, a ona ti bas nije kakvom ju ti smatras.. upravo to ja tebi govorim 'sad tekma Sarajevo - Sloboda dosli su i to ih je bilo puno'.. i to je sva tvoja argumentacija i kompletni izvjestaj kontexta i kohezije navijacke grupe i ono sto smatras da je bitno.. oj tugo.. Jel kontas bola da sam ja levat ovdje, od jucer pratim nogomet pa krenuo komentirati ostatak bez ikakvih argumentacija i prethodne upoznatosti o grupama, pracenja nogometa, bh tifo scene od godine do godine, kola do kola, pa da nemam pojma tko je igrao ili gdje te tko je tko i na kojem stupnju trenutacno..

dobro znam koliko je njih doslo, koliko su organizirani bili, na sta su se orijentirali u svojim navijanjima i kako su se ponasali i jedina prolazna ocjena u navijackom tifo smislu je brojnost, koju naravno imaju s obzirom odakle su, a i koja je i logicna s obzirom da se poprilicno angaziraju svaki put kad je rijec o gostovanju u Sarajevo, a ovaj put su se i podobro premasili sto se tice te brojnosti u zadnje vrijeme, no ne i navijanja, obicna analiza, i ja bi to isto 'rekao' bilo kojoj navijackoj skupini ako to zasluzi, sad to sto tebi smeta ili ne odgovara je druga stvar, no ne mijenja realnost u svakom slucaju, no fala bogu ti si ocito daleko od tih zbivanja i jako jako van-vremena da bi o tome nesto znao.. a ja kao sto rekoh, ta brojnost nije jedina stvar koja se gleda, no to vec gore pojasnih, a takvima se ne ponavljam.. cuj bilo ih je i to puno, gotov izvjestaj.. Ne znam sto uopce raspravljam s nekompetentnim vikend navijacima jebote..
A taj drugi dio, zalim sto ti 'selo/grad' pravi kompleks, no mi se nemamo sta loziti na to sto vas deremo, to je jednostavno receno standard i apsolutno ocekivano.. sta bola kontate tko ste sad da se na vas lozimo..

da nije pateticno bilo bi smijesno.. niste nam toliko zanimljivi zalim, klub vam je jos uvijek niza klasa, jos samo jedna utakmica za odraditi na Pecari i uzeti bodove.. jedini koji se mozete tu loziti ste vi, iz logicnih razloga sto ste jednostavno slabiji od kad je lige, a napravite jedno jedino pravo gostovanje u kupu zadnjih nekoliko godina i pocnete se kurciti, a nakon uzvrata i svih okolnosti se niste smjeli ni pojaviti na Pecari nakon toga unatoc spektakularnim najavama, alarmiranju valjda svake policijske stanice od Sarajeva dovde, a ti ces meni o nejavljanju..

ahahaha.. smanji dozivljaj momcino.. ;P informiraj se ubuduce malo unaprijed o par stvari i sagledaj sve to malo realno kroz jedan sadasnji pogled pa cemo onda pricati..