[vanja] wrote:
Arch, stavi koju sliku iz Sarajeva... ili je to malo predaleko za tvoje pojmove.. Jebga, da sam ja iz Listice i Mostar bi mi bio daleko...
Nema veze, nakon sljedeceg kola, dijelice te zadnje pozicije sa malim plavcima sa Sugavice.
Pozdrav sa olimpijskog stadiona AFH

Haj haj, drugome te pricice.. ;P sto, nisu javne te slike, skrivaju se jer je vecinom mali broj, srame se il sta..

pih, postavi ih koliko hoces, skripari.com/gallery, sve je evidentirano, mogu i ja ako zelis, svoje k tome, poanta je da Å kripari nisu niti su ikad bili pickice, mi svoja gostovanja uredno rijesavamo osim u slucaju krajnje nemogucnosti.. da si ti iz 'Listice' mozda bar ne bi imao toliki stap u guzici i kompleks neke velicine i manjka obicne navijacke kurtoazije, u cemu su cak i 'mali plavci sa Sugavice' od vas triput sposobniji, koliko god njih ne preferirao..
Lako je doci sa 200 ljudi pa se kurciti, al haj to isto napravi sa 30ak.. kad budete u stanju bez indijanaca napraviti to kao Å kripari onda mi mozes pricati o nekoj superiornosti, do tada ne zelim ni usporedjivati, puno ste brojnija i masovnija, ali i s te strane iskompleksiranija grupa, no eto, nek ti bude, neovisno o svemu ja sam u stanju ispostovati bar kad vidim da se ti isti trude, neovisno svidjali se meni ili ne, ali kad pocnes gluposti pricati i navoditi mi ovakve primjere, omalozavati, ocekujes da necu reagirati..

e zalim..
A sto ne stavim koju sliku iz Sarajeva..

vrlo jednostavno, ti pocnes, ti stavis meni sliku iz Å B, JEDINO vase dobro gostovanje tu kao neki dokaz sile ili sta, postavis upravo to kontajuci da je to dovoljno za sve ostalo jer eto, HZ su sila kao, i ocekujes da necu ostale staviti i reagirati..

O tugo.. uostalom, kao sto rekoh, ja to ne zapoceh, ja se samo nadovezah posto pises gluposti i singliras situaciju, a zalim sto ti to moram reci, ali da se vidjeti tek sad da si daleko od nekog navijackog mentaliteta posto nisi u stanju cijeniti trud i realno sagledati situaciju (no dobro to cu pripisati HZ mentalitetu, jednostavno ste takvi, bezrazlozno nazalost, prosla su vam ta vremena davno, jako malo vam ljudi danas to progledava, iako sretoh misljenja i doticnih, PUNO kompetentnijih nego ovo tvoja i znam sta misle, tako da me ne tangira dva posto ostatak) daleko si ti od tih Horda, za tebe je vise kakva 'neutralna' tribina da u miru popratis utakmicu radije pa onda fino to sve 'realno' sagledas i iskomentiras kao vecina HZ net-hools, e na tome bi ti vec bio zahvalan, to je bar za ocekivati.. ;P