Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 25. 06. 2025. 13:33

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 580  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 29. 10. 2006. 18:31 

Eto haj ukratko kad sam vec rekao da cu staviti.. doduse, mozda ne bude radilo, bandwith troubles, bolje upratiti na galeriji od stranice..
Bakljada, dimnijada, parola/koreografija..

Image

Image

Image

Image

Red Army..

Image

-----

A ovo danas.. boze sacuvaj.. da je kvaliteta pitanje rekao bih nesto, ali onakvo nezalaganje, nezainteresiranost, setanje po terenu, bi trebalo biti kaznjivo zakonom.. najbolje oslikana situacija neprekidnim petominutnim ironicnim pljeskom neovisno o bilo cemu.. mislim da su momci skontali poantu, nazalost, sada im je prekasno, no dobro.. ne bi ih dobili ni sa pet penala, dva ionako promasili, no prije nego bilo tko pocne postojalo je situacija i za 5 penala, doduse prvi dosudjeni je najmanje uvjerljiv, no eto stoji, drugi je vec i za crveni karton golmanu, no naravno ni to ne moze pomoci kad si u takvoj situaciji.. sramota da netko dodje, ne stvori nijednu ozbiljnu priliku, ne opali po golu, i odnese bod, na racun nicega osim domace nezainteresiranosti.. Heh, jedva cekam da se vrati Abramovic pa razjebe ove nedostojnike dresa koji su se malo previse udomacili..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 10. 2006. 11:53 

jarane arch cini se da imate vise transoca nego ljudi u kopu :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 10. 2006. 21:38 

hahahaah dobra punk :) :)

eto odradili smo gostovanje u kaknju, jbg bio bus iz VI i nas 4 s autom :) poslije utakmice zakamenjali bus al eto dobro je:) kad budem imo vise vremena napisem jos sta, il slike stavim :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 10. 2006. 22:24 

haha uclanio sam se na forum od gusara-likovi lažu da imaju trans dug-15 do 20 metara :? pa to ni škripari nemaju :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 10. 2006. 23:32 

E moj Archie, evo nas pitara na ovoj istoj tribini u Listici u 3 puta vecem broju nego "skripara"

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 10. 2006. 00:02 

bilo vas je vise, zato sto je pola pitara vjerovatno iz novog pazara :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 10. 2006. 00:49 

Dr.Larsen wrote:

hm da li postoji neki F.K. u Brčkom?koja liga? ili pratite dinamo? :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 10. 2006. 14:46 

Quote:
Ekskluzivno
Pismo trinaest reprezentativaca BiH

Nećemo igrati dok ne odu Jelić, Dominković, Čolaković i Pašalić

Dosta nam je optužbi za kriminal, dosta nam je neznanih igrača kojima se pokušavaju pronaći angažmani, dosta nam je da iz reprezentacije prije vremena odlaze naši najbolji igrači, stoji u pismu

Trinaest fudbalera nogometne reprezentacije BiH objavili su da više neće nastupati za državni tim ukoliko se iz vrha Nogometnog saveza ne povuku članovi Predsjedništva Milan Jelić, Iljo Dominković i Sulejman Čolaković, te direktor reprezentativnih selekcija BiH Ahmet Pašalić.
Naša redakcija sinoć je dobila pismo iza kojeg, kako nam je potvrdilo njih nekoliko, stoji 13 fudbalera reprezentacije BiH. Pismo objavljujemo u cjelini:

Srozan ugled

"S obzirom na sve događaje koji se u posljednjih nekoliko sedmica dešavaju oko nogometne reprezentacije BiH, mi, fudbaleri koji se na terenu borimo za državni grb, osjećamo potrebu da se oglasimo i javnosti prenesemo naše stavove.
Duboko smo pogođeni posljednjim rezultatima koji su razočarali cijelu našu naciju i oduzeli nam sve želje o ispunjenju višegodišnjeg sna. Ne bježeći od svog dijela odgovornosti, spremni smo suočiti se s propustima koje smo načinili na terenu, ali smo naivno očekivali da i vrh Nogometnog saveza BiH učini to isto.
Međutim, umjesto da njegovi čelnici ispolje makar malo morala i pokušaju pronaći prave uzroke loših rezultata i prava rješenja, stiče se dojam da se i pored sramotne situacije našeg reprezentativnog fudbala, u budućnosti osim selektora Sliškovića ne misli ništa mijenjati i da niko nema namjeru ponuditi svoju udobnu fotelju nekom drugom ko bi s ovim timom mogao postići više od njih.
Zgražavamo se komentarima članova Predsjedništva NSBiH upućenim na naš račun, a u kojima se niti jedan od njih nije usudio progovoriti o ostavci, kao što se u slučaju neuspjeha to radi u civilizovanim zemljama, već su s osmjesima pričali o svojim zaslugama u razvoju tima. Ta ista gospoda ne želi pogledati istini u oči i priznati sebi šta su to oni učinili za ekipu, osim što su srozali ugled selekcije i svojim prljavim radnjama konstantno narušavali odnose među nama i atmosferu unutar tima.

Kriminal i pronevjere

Dosta nam je takvih ljudi. Dosta nam je optužbi za kriminal i pronevjere novca. Dosta nam je neznanih igrača kojima se preko reprezentacije pokušavaju pronaći angažmani. Dosta nam je toga da iz reprezentacije prije vremena odlaze naši najbolji igrači. Dosta nam je toga da članovi Predsjedništva Milan Jelić, Iljo Dominković i Sulejman Čolaković, kao i direktor reprezentacije Ahmet Pašalić kroje sudbinu našeg fudbala i reprezentacije.
Ogorčeni ovakvim stanjem, a ohrabreni gestovima Sergeja Barbareza i Elvira Bolića, želimo našoj javnosti reći da za dobrobit fudbala u BiH, NEĆEMO više prihvatati pozive za reprezentaciju dok su ovi ljudi na svojim funkcijama, u nadi da će naš gest predstavljati prvi korak ozdravljenja razgranatog bolesnog tkiva u našem fudbalu i novi, zdrav početak selekcije za koju kucaju naša srca!
HAJMO BOSNO I HERCEGOVINO!"

MAXIMUM RESPECT!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 10. 2006. 20:49 

punkbeg wrote:
jarane arch cini se da imate vise transoca nego ljudi u kopu :wink:

O da, dobra, tu jos nisam cuo, dobra dobra.. ;P
A zamisli, opet, cak svaki transparent ima vlasnika..
No, izvoli naci realnu zamjerku osim brojnosti.. ;P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 10. 2006. 21:12 

Vidis, covjek bi rekao da kad vec moras se boriti sa indijancima i djecom svugdje ne bi morao i sa starijim ljudima, navodno sposobnijim i realnijim..

[vanja] wrote:
E moj Archie, evo nas pitara na ovoj istoj tribini u Listici u 3 puta vecem broju nego "skripara"

Aha.. a to bi bila ta tribina znaci, ustvari ova..

No, dobro, samo par primjera i s moje strane onda, i da se odmah upamti - na vasu intervenciju..
Å iroki Brijeg - Sarajevo 1:0, 2004..

Image

Image

Image

Bacimo pogled na 'HZ'..

Image

Da bacimo jos jedan pogled na 'HZ' iz istog razdoblja..

Image

No, dobro, dosta, stavio bih i od prosle utakmice, al ovaj, nazalost silne 'Horde' se ne pojavise..

Poanta..? Znamo da se moze kad hoce, znamo da mozete, mozemo i mi (premda je tocnije reci trenutacno mogli smo, redizajnira se grupa trenutacno, prave clanske, selektiraju ljudi, nema zajebancije, zato ce i patiti brojnost jedno vrijeme, no nije bitno, ako uspije biti ce solidna okosnica ubuduce), no, napravili ste jedno da valja gostovanje i to je to, gotova rasprava a..? E zalim.. usporedjivat se ne mozemo, nas ce uvijek brojnost jebati, uzmi samo u obzir koliko Å iroki ima stanovnika, a koliko Sarajevo, pa onda skontaj malo po brojkama postotak ljudi koji mora doci na tribinu da to bude zadovoljavajuce i usporedi, iznenadit ces se, no nadji neke vece zamjerke osim toga, dok cete vi uvijek imati taj bahati suprematisticko-egoisticni stav i najjacu internet-hool scenu umjesto da nastavite onako kako mozete i MORATE s obzirom na toliki grad, no to je vec neka skroz druga prica.. ;P

Haj haj, kontah da si malcice ti realniji i sposobniji Hordas za razliku od ostalih vam 'predstavnika', nemoj me sad razocaravati takvim glupostima, pojedinacnim primjerima i 'Mi, The ultimate HZ', stavom.. ;P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 10. 2006. 23:24 

punkbeg wrote:
Dr.Larsen wrote:

hm da li postoji neki F.K. u Brčkom?koja liga? ili pratite dinamo? :?

:lol: ima FK Jedinstvo Brcko i igra u prvoj ligi republike srpske :lol: ali je multi-kulti vitaminski klub :) plus ima fk lokomotiva koja igra u regionalnoj ligi...... ne pratimo dinamo (ne moze antena da fata zagreb), ali pratimo nk inker osijek :lol:

a ova zadnja fotka od archangela ubija... horde zla iz bosanske krupe :lol: to fk sarajevo ima neku magicnu privlacnost zvanu "bosnjaci svih kasaba, ujedinite se" :lol:

nemoj se ljutiti, nego trpi malo :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 10. 2006. 23:36 

Arch, stavi koju sliku iz Sarajeva... ili je to malo predaleko za tvoje pojmove.. Jebga, da sam ja iz Listice i Mostar bi mi bio daleko...

Nema veze, nakon sljedeceg kola, dijelice te zadnje pozicije sa malim plavcima sa Sugavice.

Pozdrav sa olimpijskog stadiona AFH :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 10. 2006. 23:49 

Listica... Skripari se ne cuju :)

http://www.aida-vanja.org/Video/listica_valovi.wmv

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2006. 01:00 

svaka cast igracima, objavili vijest i na cnn :) jbg ako sad ne odu nece nikad

SAVEZ NAPOLJE

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2006. 01:19 

[vanja] wrote:
Arch, stavi koju sliku iz Sarajeva... ili je to malo predaleko za tvoje pojmove.. Jebga, da sam ja iz Listice i Mostar bi mi bio daleko...

Nema veze, nakon sljedeceg kola, dijelice te zadnje pozicije sa malim plavcima sa Sugavice.

hehe, dobro je da se neko sjeca listice, to je kult :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2006. 12:34 

mah larsen bitno je bratsvo i jednistvo:D
a arch ocigledno nisi upucen na desavanjima na Sjeveru tako da je i ovo što se radi, i ova gostovanja i previše jer sve više ljudi ne ide na sjever zbog bojkota pojedinih osoba, al evo nadam se da ce tekma protiv veleza znacit prekretnicu...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2006. 12:38 

a jebiga svi vi savez napolje, a kad su bili protesti nigdje nikog,bhf,nešto roblja,i mi domacini; lako je srati ,al kad treba nešto konkretno uradit niko ništa,nisi ih u stanju odjebat vec 15 godina, sumnjam da ces i sada...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2006. 12:54 

punkbeg wrote:
a jebiga svi vi savez napolje, a kad su bili protesti nigdje nikog,bhf,nešto roblja,i mi domacini; lako je srati ,al kad treba nešto konkretno uradit niko ništa,nisi ih u stanju odjebat vec 15 godina, sumnjam da ces i sada...

Ne valja ti avatar.. :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 11. 2006. 14:53 

punkbeg wrote:

desiti ce se nesto kad BiH bude bila iskljucena iz uefe i fife..... hajde da ih niko ne moze srusit, pitanje je naravno kakvi su to karakteri i osjecaj dostojanstva kod tog pasalica, usanovica i pusine? uvijek gdje god ispadne mali skandal, da li u politici, sportu ili privredi, odma press konferencija i povlacenje. u bh. ekipi se pasalic sliskovicu mijesa u poso i odredjuje koga ce sliskovic pozvat da igra..... to nema nigdje. ali eto ima. milan jelic hoce da bude dopredsjednik saveza i predsjednik republike srpske i tek tada se uefa javila koja ga je upozorila da ne moze obavljati dvije tako visoke funkcije, nego se mora odluciti. onda je frajer uvalio svog sina, prosjecnog fudbalera u U21 team i kad ga trener nije pustiti da igra, jelic je odma poceo urlat kako se od saveza zeli napraviti iskljucivo "muslimanski" savez...... sve je naopacke. ljudi ce u bosni jednog dana poceti hodati na glavi

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 11. 2006. 20:43 

[vanja] wrote:

Haj haj, drugome te pricice.. ;P sto, nisu javne te slike, skrivaju se jer je vecinom mali broj, srame se il sta..? pih, postavi ih koliko hoces, skripari.com/gallery, sve je evidentirano, mogu i ja ako zelis, svoje k tome, poanta je da Å kripari nisu niti su ikad bili pickice, mi svoja gostovanja uredno rijesavamo osim u slucaju krajnje nemogucnosti.. da si ti iz 'Listice' mozda bar ne bi imao toliki stap u guzici i kompleks neke velicine i manjka obicne navijacke kurtoazije, u cemu su cak i 'mali plavci sa Sugavice' od vas triput sposobniji, koliko god njih ne preferirao..
Lako je doci sa 200 ljudi pa se kurciti, al haj to isto napravi sa 30ak.. kad budete u stanju bez indijanaca napraviti to kao Å kripari onda mi mozes pricati o nekoj superiornosti, do tada ne zelim ni usporedjivati, puno ste brojnija i masovnija, ali i s te strane iskompleksiranija grupa, no eto, nek ti bude, neovisno o svemu ja sam u stanju ispostovati bar kad vidim da se ti isti trude, neovisno svidjali se meni ili ne, ali kad pocnes gluposti pricati i navoditi mi ovakve primjere, omalozavati, ocekujes da necu reagirati..? e zalim..
A sto ne stavim koju sliku iz Sarajeva..? vrlo jednostavno, ti pocnes, ti stavis meni sliku iz Å B, JEDINO vase dobro gostovanje tu kao neki dokaz sile ili sta, postavis upravo to kontajuci da je to dovoljno za sve ostalo jer eto, HZ su sila kao, i ocekujes da necu ostale staviti i reagirati..? O tugo.. uostalom, kao sto rekoh, ja to ne zapoceh, ja se samo nadovezah posto pises gluposti i singliras situaciju, a zalim sto ti to moram reci, ali da se vidjeti tek sad da si daleko od nekog navijackog mentaliteta posto nisi u stanju cijeniti trud i realno sagledati situaciju (no dobro to cu pripisati HZ mentalitetu, jednostavno ste takvi, bezrazlozno nazalost, prosla su vam ta vremena davno, jako malo vam ljudi danas to progledava, iako sretoh misljenja i doticnih, PUNO kompetentnijih nego ovo tvoja i znam sta misle, tako da me ne tangira dva posto ostatak) daleko si ti od tih Horda, za tebe je vise kakva 'neutralna' tribina da u miru popratis utakmicu radije pa onda fino to sve 'realno' sagledas i iskomentiras kao vecina HZ net-hools, e na tome bi ti vec bio zahvalan, to je bar za ocekivati.. ;P

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 580  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]