Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 25. 06. 2025. 20:47

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 580  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 15. 11. 2006. 01:28 

haha smIšni ovo škutori hahaha...
a hocemo malo o hdz kriminalu i o tome kako se finansira svinjski i listica?
a i vidi ih... 'što nas ima mašalaaaa':D al pardon kod njih je 'malo nas je al nas ima' jer ipak su oni Cro :D eh da, arch,jel vam ovo ekipa za domace utakmice :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 11. 2006. 03:03 

punkbeze, zar ne mislis da bas ti kao navijac sarajeva ne bi trebo kaciti tu temu? :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 11. 2006. 12:52 

hahaa:D ma ide mi na kurac nije SBiH vec SDA nek upamte vec jednom:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 11. 2006. 17:26 

punkbeg wrote:
mm vidi ja ti rekoh- nas su đuture sve vratili jer šupci su šupci..

Ha cuj molim te, to je druga stvar, ko kad idete ko klosari i zicate besplatne ulaze, a kao 'sve' za klub, pih, to se daaavno prije rijesava.. no dobro..

Quote:
haha ja sam potego di listice samo da vas vidim i vidio sam ii vise nego sto je bilo dovolljno.. al neka bice bogdo jos prilika...

O siguran sam ja da si ti vidio sve sto si trebao, takodjer.. :lol: pogotovo i ovi koji nisu ni usli na stadion..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 11. 2006. 17:55 

[quote="Dr.Larsen'']
meni je svejedno da li si ono ti ili ne, bez obzira na to sta sb pride tamo pise. ne samo on, sta uopce purgeri pisu. huligani su inace onaj gluplji dio populacije, tako da ne optuzujem zagreb, jer sam se u zagrebu uvijek osjeco super i uvijek cu rado otici u taj grad.

Momka znam dobro, i jako postujem posto znam dobro sta je sve uradio za Å iroki i za nas, i uvijek je tu sta god treba i jedan je od rijetkih ljudi s kojima bi ja beskomromisno na gostovanje bilo gdje kao puno puta dosada, na bilo koga, o cemu je rijec na doticnom forumu ne znam posto ne pratim narocito njihov forum osim navijacko-izvjestajnog segmenta, grafita, koreografije itd., niti me zanima dva posto u cemu je rijec posto ste dva razlicita svijeta i karaktera, ali da ne vidis vecu sliku tu, oh yes.. Gledaj, sve je to lijepo, ali kao prvo, ti kao ti, kao povrsni hmm, ajmo reci navijac, nemas sta kome reci o huliganizmu eventualnom kao segmentu navijackih grupa, tako i purgera, 'gljupljem dijelu populacije' itd. posto niti si meritoran niti sposoban da o tome raspravljas i sagledas sve dok i sam jednom ne budes iole upoznatiji u to eventualno, stoga o tome komotno mozes prestati molim lijepo.. mislim, misljenje mozes imati i to je u redu, ali prozivati, tim ljudima ni a ne mozes reci niti ikad sagledati sta su sve ti (i ostali) dali za grad, za klub i sve ostalo, posto nisi u tome ni blizu ocito.. nemoj da bezveze o ovome pisem sad i dalje posto mi je ovo valjda stoti put da pisem na slicne teme o ovome tako da nemam ni volje ni vremena sada ni ubuduce..
A sad, grad kao grad, i njeni gradjani, to je neka skroz druga stvar, i to se promatra VAN konteksta utakmica, navijanja, navijaca, itd., ovo potonje se gleda samo kad se to i odvija..

Quote:
problem na onom forumu jest da ne znas ko je zagrepcanec a ko caveman iz zapadne hercegovine. to je problem svakog hrvatskog foruma. odes a forum nadajuci se da ces razgovarati s rajom iz zagreba, rijeke, osijeka, zadra ili mozda splita i ispostavi se da ces biti popljuvan od nekih seljacina od duvna, ljubuskog, mostara, viteza..... necu biti toliko brutalan pa spomenuti i listicu....

Glupa, vrlo glupa kategorizacija.. da je rijec o stanovitoj extremnosti moze se raspravljati do sudnjeg dana, a i dalje je kategorizacija, i to svjesna i glupa, s te strane gubis bodove, pises neargumentacija, generalizacije na osnovu nekih VIRTUALNIH (jako bitno) prepucavanja eventualno i generalnih misljenja, a to, covjeku tvoje navodne inteligencije potrebno nije, ne budi glup pa potrvditi suprotno.. ;P

Jer, primjerice, hajmo ovako, nevezano za sport uopce, generalno, istu logiku ja mogu primijeniti na BH portale, kao i na ovaj, gdje se primjerice nakoti masa Auslaendera (bez uvrede, koristi se za potrebe primjera naravno), nostalgicara, ovo-ono, 'extremnih' ili patronistickih misljenja, idealiziranja svega sto je bosansko (i samo to) 'nametanja', tocnije inzistiranja, nekog vanjskog 'viseg misljenja', viseg sagledavanja, nostalgije, raznih teorija o tome kako bi sve to trebalo biti, kako bi ljudi trebali misliti cak, zasto, kada, usudjivati se raspravljati o kompleksnim stvarima s uskog gledista, a da ih se ne tice direktno uopce naravno, i sve to laganini iz Osla, Stockholma Beca, Berna, itd..
Da me zanima misljenje inozemnih zemalja pitao bi ih..

Dakle, poanta..? Jesam li ja u pravu..? Ne, kategorizacija, generalizacija, svjesna i namjerna, k tome izrazito namjerno cinicna s jednim ciljem, dakle, ne nuzno tocno iako generalizacije uvijek potjecu od necega zajednickog, kako za tvoj primjer (kojih ima, ali nedovoljno za realnu argumentaciju), tako i za ovu moju, stoga..
Inteligentan si decko, shvatit ces sta ti pokusavam reci i prestati s daljnjim, hmm, zakljuchcima izvedenim iz pojedinacnih virtualnih slucajeva koji rijetko kad odrazavaju realnost..
Toliko o tome..

Quote:
sto te nije bilo ovoliko dugo? ovdje se mahom raspravlja o metalu, tako da meni ne smetas ako imas ste reci o metalu. ponavljam, i da jesi sb pride, svejedno mi je. nije ovo forum kao onaj na serbian metal.

Kao sto vec rekoh, pokvaren PC, CPU failure, tako da cisto bacim oko tu i tamo s net-cluba ako nemam pametnijeg posla katkad, a bude se ubrzo i kuci rijesilo..
Nemam ti sta smetati ili ne smetati, kao sto vec rekoh doticni nisam, iako ga poznajem i cast mi je da je sa mnom i ostalima u svim navijackim akcijama, a nikome ja nista ne govorim ovdje sto nije realno ni argumentirano, pogotovo na ovome topicu, niti mi je u stilu niti mogu u ovoj temi posto itekako dobro poznajem ovu problematiku i pratim jaako dugo, no, nazalost pojedinci ovdje nisu u stanju bas shvatiti i prihvatiti sve sto im se realno govori iz nekih drugih razloga i predrasuda, no nije bitno, sve se ionako da argumentirati i statisticki prikazati..
A sve i da ti smetam, sta ti ja mogu, nije kao da cu se radi toga povlaciti s foruma ili tako nesto, tu sam od samih pocetaka, a na ovoj (tocnije svim slicnim temama dosad) takodjer oduvijek uz jos hot_blooda i mozda Vanju koji je manje-vise uvijek tu, ako nista da likuje s vremena na vrijeme kad FKS ili KK Bosna ostvari neki rezultat veci, no haj, svejedno mi drago raspravljati s bilo kime da vidim da im je do toga stalo, cak iako i doticni imaju svojih neargumentiranih bljezgarija bez smisla i razuma osim nekog patroniziranja opceg i bahatosti, no eto.. al ono sto mi doduse smeta jest kad se pocnu razni padobranci i net-huligani ubacivati s par nepovezanih recenica za koje niti znaju sto znace niti imaju pojma o realnosti i onome cemu pricaju, al se usudjuju raspravljati o necemu od cega su miljama daleko i k tome svjesno i namjerno generaliziraju, pljuju, pisu neargumentacije i gluposti.. e takvi, neovisno o tome tko su sta su i kako su ce uvijek dobiti lagano poklapanje i cao s teme, a da se mene pita takvima bi se i zabranjivao pristup ovakvim temama, no doduse shvacam da ne bi bilo smisla to ovdje posto je ovo metal forum, a ne sportski forum, iako sam navikao na to na brojnim drugim sportsko-navijackim portalima, no eto..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 11. 2006. 17:59 

[vanja] wrote:
Smijesna ova provincija... a sudijama suspenzije

http://www.nfsbih.ba/

Nadasve smijesna.. a znas sta je jos smijesnije.. opet ta provincija, tako nebitna, usputna, zabacena, mala, jadna, nikakva, glavna tema takve jedne 'sile' koliko god se oni njima kao 'ne bavili'..
Tugo moja..

Ma bravo suci, bravo i HZ sto ste ukazali i na sudjenje Zrinjskom sa Slavijom i sudjenje vama prije par kola.. nasli smo se tko ce se zaliti..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 11. 2006. 18:16 

punkbeg wrote:
haha smIšni ovo škutori hahaha...
a hocemo malo o hdz kriminalu i o tome kako se finansira svinjski i listica?

Quick history lesson, 'Škutori' su granicari, Široki sa škutorima ima veze koliko Sarajevo sa Sandžakom..
A o cemu to bi ti majke ti..? :) jesi nasao s kim ces se o tome.. bola halo u Sarajevu je vise 'kriminalosa' i ratnih profitera nego u kompletnoj BiH zajedno, to je nepobitna cinjenica, pitaj nekoga od 'svojih' da ti eto ja kao ne govorim, a sad to sto ih zaboli kurac za Zeljeznicar i Sarajevo (malo manje za Sarajevo, no, vrlo lagano ste i vi momci mogli biti na njihovom mjestu pa ono) je neka skroz druga stvar.. nemoj o tome svega ti, jednostavno nemoj.. ;P

Quote:
a i vidi ih... 'što nas ima mašalaaaa':D al pardon kod njih je 'malo nas je al nas ima' jer ipak su oni Cro :D eh da, arch,jel vam ovo ekipa za domace utakmice :lol:

Ne, ustvari 'malo nas je al smo govna', a ovo ti je Hercegovina zalim, 'hrv. gruda nam sveta vec tisucljeta'.. ;P a ovo je sasvim dovoljno za vas djecji vrtic u nedjelju od kojih max 10 lice na navijace..
A i ne bas, ovo jos nije ekipa za domace utakmice, tek se filtrira, a to ce potrajati jos neko vrijeme i patit ce do tada brojnost, nitko jos ne moze uci u kavez niti uokolo sa Å kriparima bez clanske iskaznice cime se filtriraju razni kvazi-indijanci i 'navijaci' kojih je masa u nekim drugim grupama cisto eto da 'lijepo izgledaju', da je eventualno bilo ljepse vrijeme vjerojatno bi bila dramaticno ispunjeniji Istok i 'ljepse bi izgledalo' no jebo vizualnost, na tome se grupa ne prepoznaje, vec van stadiona..
A znas sta je poanta koliko god ti to ne shvacao zbog tih predrasuda i bahatih (NICIME realnih po svemu pokazanom dosad) standarda neke 'najvise BH grupe'..? zato ce uvijek ista kohezivna grupa nasa ici na gostovanja, gdje god i kako god, kvalitetno odradjivati svoj dio posla, navijacko-gostujuci segment, ma koliko god ih bilo, dok ce vasa 'sila' izgledati ovako, kao djecji vrtic nespreman nizasto kojeg je najbolje 'ladno ignorirati kao sto i bijase, bez ikakve organizacije, bez ikakvog navijanja (nijednu jedinu pjesmu niste zavrsili niti ste bilo sto drugo spremili niti okacili obiljezja) sve dok ne skontate da se od bahatosti i povijesti ne zivi nego da se radi i muci za priznanje i respekt, kao i svi ostali..
E kad onda budem vidio jake HZ, nesto sto bi moglo napokon i potkrijepiti te silne tvrdnje, arogantnost, silni net-huliganizam (na cemu jako jako cesto i ostajete nazalost, na riecima) i sve ostalo, e onda cemo realno stati i reci - svaka cast.. a ono nedavno - smijesno..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 11. 2006. 18:17 

punkbeg wrote:
hahaa:D ma ide mi na kurac nije SBiH vec SDA nek upamte vec jednom:D

Nisi skontao analogiju bojim se, jebiga kad moras crtati..

SVE za BiH, SVE za Sarajevo..

Ergo..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 11. 2006. 01:39 

ovo je deeranje

Bosna (V) - Konjuh namještaj 42:28 (21:10)

u 50 minuti 37:18

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 11. 2006. 02:38 

Ok, Archangel, ja imam dobar razlog da kategorisem "huligane", jer njima treba neki image. Po njihovom misljenju image mora biti takav da su profilirani kao neka sila. No, kako sprovesti tu silu? Mrznjom. Jebiga, problem je, sta mrziti?? Aja, mrzit cemo drugi grad, drugu drzavu, drugu naciju, drugu vjeroispovijest, drugu rasu, drugi klub ako bio i iz istog grada itd..... uvijek se ponove odgovori kao "ne razumijes ti tifo-scenu" i clicni "argumenti". Huligani sprovode politiku. Oni kad idu na stadion, njima ne pada toliko izgubljena tekma ekipe za koju navodno navijaju, nego se radi o tome da li su pobijedili na tribini. Takmice se ko ima vise transparenata mrznje ili ko je kome vise "pjesmi" odpjevo. Jeli ti zbilja mislis da s time cinis nesto za svoj grad?? Gradovi se sramote takvih stvari.

Evo mladi zagrebacki fizicar je pronasao je nacin kako koristiti struju bez kablova. On je nesto ucinio za ovaj svijet i svoj grad. O tome se pise u cijelom svijetu. Kada se purgeri potuku mozda sa rijeckom Armadom ili mozda osjeckom Kohortom, to ce pisati mozda na zadnjim stranicama u dvije recenice u Glasu Slavonije ili Novom listu.

Huligani stete svojim klubovima a ubise se pjevajuci o njima.

Jebiga, nije vrijedno toliko o tome diskutovati, jer u BiH ne postoje huligani.

I ne pokusavaj od navijanja praviti nauku. To nije tesko, za to ti ne treba puno mozga, samo moras znati kako izdati nalog iz mozga da kroz kicmu dodje do ruke koja se dize. Aja, i moras znati hodati.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 11. 2006. 13:14 

poderasmo sinoc selju u rukometu:D bilo je svega na tribinama:D letile su i baklje:D
jadan seljo, ispasce i u nogometu i u rukometu :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 11. 2006. 18:43 

trebali su vam plin u dvoranu pustit

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 11. 2006. 21:09 

Dr.Larsen wrote:
Ok, Archangel, ja imam dobar razlog da kategorisem "huligane", jer njima treba neki image. Po njihovom misljenju image mora biti takav da su profilirani kao neka sila. No, kako sprovesti tu silu? Mrznjom. Jebiga, problem je, sta mrziti?? Aja, mrzit cemo drugi grad, drugu drzavu, drugu naciju, drugu vjeroispovijest, drugu rasu, drugi klub ako bio i iz istog grada itd.....

No dobro, nek ti bude da imas razlog za kategorizacije, ali to su samo i upravo to - kategorizacije i kao takve mogu eventualno vrijediti za tebe jer si stvorio takvu nekakvu predodzbu bez prethodne upoznatosti u sve nijanse te problematike koja jest i negativna u brojnim aspektima i momentima, ali ne nuzno i ne iskljucivo posto isto tako ima iskupljujucih i hvalevrijednih poteza i vrlina, a incidenti se iskljucivo dogadjaju pojedinacno i onda takvi kao ti kategoriziraju kompletan jedan pokret ili skupinu a to je u startu - pogresno, da ne govorim predrasudno..
Da, ima stvari tu koje priznajem da postoje sto si spomenuo, no to je do pojedinaca, a ne skupine, a takvi pojedinci su uvijek najglasniji zato sto su najextremnija im gledista sto se onda kroz medije daljnje ispoljava i senzacionalizira, prenapuhava i iskrivljuje kroz generalizacije i sve to dodje do jednog tebe primjerice, bez uvrede, koji je vec sklon vjerovati svemu tome na racun nekih svojih virtualnih (jos jednom ogroman naglasak na to) iskustava i predrasuda, stoga, ono, nemoj mi o tome.. toga ima ama bas svugdje, i tu nema price, ali isto tako, da, upravo to, ne mozes razumijeti tifo scenu ako nisi dio iste, ma jednostavno ne mozes koliko god ti to pokusao deminizirati i umanjiti nekim hladnim intelektualnim stavom, to tako ne ide, nema banaliziranja posto ovo definitivno budi uvjeren nisu banalne stvari, u to sam se osobno mnogo puta uvjerio.. ali, naravno, mozes imati svoje misljenje o istoj, to postujem, ali suditi joj bas i ne mozes posto to zahtijeva punu upoznatost u sve njene aspekte i osobna iskustva, a ne virtualna prepucavanja i medijsko zgrazanje nad istim..
To je cijeli sustav represije, generalizacije i kontrole dizajniran cisto radi ovakvog diskreditiranja, a to, zapamti, nikad nitko nece moci posto vecinu tih ljudi (dakle, opet, incidente prave mahom pojedinci) tjeraju, u ovoj problematici da se razumijemo, daleko visi motivi nego tebe, medije i sve slicne..
Haj, nemoj da se ponavljam sto puta, imas misljenje, kakvo-takvo, drzi ga se, ali kategorizirati ne mozes grupne pothvate posto kao takve vrlo rijetko postoje..

Quote:
uvijek se ponove odgovori kao "ne razumijes ti tifo-scenu" i clicni "argumenti". Huligani sprovode politiku. Oni kad idu na stadion, njima ne pada toliko izgubljena tekma ekipe za koju navodno navijaju, nego se radi o tome da li su pobijedili na tribini. Takmice se ko ima vise transparenata mrznje ili ko je kome vise "pjesmi" odpjevo. Jeli ti zbilja mislis da s time cinis nesto za svoj grad?? Gradovi se sramote takvih stvari.

E, da ja tebi nesto kazem, iako, jao, stvarno ne znam sto mi se vise da o ovakvim temema, al haj.. dakle, zasto se tako 'otresito' prema tebi ponasaju kad dodjes na jedan sportski forum eventualno..

Ti odgovori su mahom i tocni koliko god cinicno bilo.. mislim, zao mi je, suhoparno moze zvucati, ali ono stoji.. jer gledaj, i ovo ti govorim samo jednom, ti kao ti vjerojatno imas drugaciju filozofiju, drugacije interese, ovo ti je samo hobi, dakle ti si daaaleeeeko od svega toga za sto ti ljudi zive.. sta ti imas zajednicko s njima osim sto pogledas utakmicu eventualno na tv-u il slicno..? ama bas nista i ti im nemas sta prigovoriti dok ne budes u istim govnima kao i doticni.. nemas osjecaj pripadnosti s nekom odredjenom grupacijom navijaca (haj eto i huligana bas ako hoces).. nemas osjecaj pripadnosti gradu u tom smislu, lojalnosti grupi, lojalnosti klubu, gradu, nemas tisuce i tisuce satih provedenih u raznim podrumima praveci koreografiju, transparente, parole, nemas tisuce i tisuce predjenih kilometara da budes sa grupom, da budes sa klubom, tisuce i tisuce potrosenih maraka, eura, kuna, dapace, sumnjam da si IKADA u zivotu dao zadnju pare na svijetu da upanes na stadion (a ja takve raje znam ihihi, nemalo puta je i meni bilo isto, to je visi motiv i tocka) budes s ekipom tu, sve samo da jos jednom budes tu gdje najvise zelis biti, uz svoj klub, svoj grad, ljude koji ti kroz godine postaju kao braca na tribinama, a to sto se 'moralisti' i 'uzorni gradjani' toga stide eventualno, PIH, jako bitno..
I da, ima i grupa kojima je vise do pobjede na tribinama nego na terenu, dapace vecina je takva, i to je sasvim normalno i logicno posto su to sve aspekti jedne navijacke grupe, od transparenata, parola, pjesama, koreografije, pa na kraju krajeva i brojnosti u sirem smislu, a rezultat moze biti i u drugom planu iako je pozeljan, ali to se desava izmedju rivala, i ponovno kazem, sasvim logicno i realno i ocekivano, ali, da, ti to ne mozes shvatiti jer jednostavno to ne razumijes, moram ti dati isti odgovor posto drugi ne postoji, a druga je stvar sto ga ti ne zelis priznati posto bi valjda eto znacilo da ne znas bas onoliko koliko mislis da znas, a vjeruj, ovdje ni priblizno ne znas koliko mislis da znas osim VRLO povrsnog gledista, generalizacija i filovanja medija, a to tako ne ide bojim se..
Iz tih razloga, i brojnih drugih, ne, ti nikad neces moci u potpunosti shvatiti tifo scenu dok ne budes dio nje, to ja dobro znam posto sam i sam to otkrio na tezi nacin, nitko se naucan nije rodio, i tu NEMA rasprave zalim.. dobro ti mislis, mislim, motivi su ti admirabilni, ali vjeruj, pojma nemas o svim aspektima onoga cega pljujes, vidis samo ono sto zelis da vidis i ono sto drugi naglasavaju pa onda to ponavljas..

Dakle, koja je moja poanta bila ovoga.. da si ti svoje neko misljenje mozda zadrzao za sebe, ili da mozes ga sagledati iz vise aspekta, a ne samo iz jedne uske perspektive

Quote:
Evo mladi zagrebacki fizicar je pronasao je nacin kako koristiti struju bez kablova. On je nesto ucinio za ovaj svijet i svoj grad. O tome se pise u cijelom svijetu. Kada se purgeri potuku mozda sa rijeckom Armadom ili mozda osjeckom Kohortom, to ce pisati mozda na zadnjim stranicama u dvije recenice u Glasu Slavonije ili Novom listu.

Zanimljiva anegdota.. doduse apsolutno nebitna..
Nek se drzi mladi zg fizicar FER-a i svoje domene, jedino tu ga netko moze i saslusati, ovako, covjek mu se moze samo nasmijati..

Quote:
Huligani stete svojim klubovima a ubise se pjevajuci o njima.

Kategorizacija.. netocna kategorizacija k tome.. stete onda kad 'obicnim ljudima' ne odgovaraju, ne trebaju, a kad su potrebni, kad nitko drugi ne zeli biti tu - najbolji su navijaci na svijetu, a gdje su ti 'obicni ljudi' - u svojim kucama, na toplom, gdje je svim vikend navijacima i mjesto.. (ne, ne mozes koristiti jadnu kategorizaciju 'pa upravo radi takvih')..

Quote:
Jebiga, nije vrijedno toliko o tome diskutovati, jer u BiH ne postoje huligani.

Netocno, no nebitno.. kao sto vec rekoh, incidenti su stvar pojedinaca, a ti nisi u stanu razlikovati navijacke grupe od huliganizma reklo bi se..

Quote:
I ne pokusavaj od navijanja praviti nauku. To nije tesko, za to ti ne treba puno mozga, samo moras znati kako izdati nalog iz mozga da kroz kicmu dodje do ruke koja se dize. Aja, i moras znati hodati.

Eto ti jos jednog razloga zasto ne kontas to niti ces ikada kontati.. vrlo cinicno banaliziranje, k tome i glupo.. nakon ovoga ne znam sto bi se dalje trudio posto si sam sebe tu sasvim pokopao no dobro, samo jos ovo..
Bogami treba ti i za to kvalitetna i inteligentna grupa ako ikada ista zelis postici kvalitetnije.. ne bih evo da vrijedjam, ali izvoli pogledati Rudar Kakanj i Gusare pa mi ponovi ovu gore recenicu ako se usudjujes..
Ni ne slutis kakvi sve tipovi ljudi cine jednu navijacku grupu i sta je sve potrebno da sve ono sto se izvodi na jednoj utakmici ispada onako kako ispada.. od koreografista, parolista, organizatora rasporeda, covjeka zaduzenog za organizaciju i izgled tribine, do koreografije i smisljanja pjesama, do promocije, promidzbe, merchandise-a, odnosa sa upravom kluba, odnosa s javnosti, odnosa sa igracima, ma, e, ja cu ovdje prestati, ne isplati se trositi rijeci kad padaju na gluhe i predrasudne usi.. k tome lagano pridodaj strucnost vecine tih 'staff' ljudi i kvalifikacije, kvalitetnu pripremu i opcu pismenost i zdra'o, ode ti teorija u vodu..

Ali samo cu jos jednom reci da ti je ovo bilo vrlo vrlo glupo, i upravo zato i dobivas cinicne komentare i odbrusivanja kakva dobivas po tim raznim siteovima - tvoji su takvi u startu (kao i ovaj uostalom), sam to trazis (dakle, kako bi ti netko drugi replicirao, ukljucujuci mene), a ne sagledavas vecu sliku (niti zelis niti mozes) u svemu tome i nisi upoznat u problematiku i ljude koje pljujes ni dva posto osim kategorizacija, generalizacija, i vjeruj, svaki put ces dobiti istu repliku od tih ljudi posto ti fali najobicniji osjecaj postovanja prema svemu sto ti ljudi rade i sto su u stanju uraditi iz nekih 'visih, moralnih, kvazi-intelektualnih' razloga i umanjujes i vrijedjas, pa tako i mene, nesto sto takvi smatraju svetinjom, a ti u tome nisi ni DVA posto..

E pa, dragi moj Larsen, to tako NE IDE, a vjerujem cak da bi se i silne HZ u ovome slozile, cak..

Nemoj me vise o ovome tlaciti dok ne budes ili upoznatiji (u sto sumnjam) ili malo, hmm, takticniji, argumentiraniji, a manje generalizirajuci u svojim 'analizama'.. ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 11. 2006. 21:11 

punkbeg wrote:
poderasmo sinoc selju u rukometu:D bilo je svega na tribinama:D letile su i baklje:D
jadan seljo, ispasce i u nogometu i u rukometu :D

:) baklje indoors, lovely..

Vis', a ja nesto dojma da ce proci dalje, no doobro..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 11. 2006. 01:35 

joj zaboravih--ovo je sa bhtribine preuzeto---ultrasi mostar usred sarajeva(dobrinja)zaganjali manijake hahaha LOL

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 11. 2006. 05:24 

Archangel, zasto mi pises kao da sam ja izvrsio neki udar na tebe? Ja nisam nigdje tvrdio da se bolje od tebe razumijem u Tifo-scenu niti cu to ikad, jer me Tifo-scena upravo ne zanima nesto posebno. U svemu imas pravo kada kazes da sam obicni covjek koji ponekad pogleda dobru tekmu, koji nekad ode na stadion i to je to. Ja nisam nikakav navijac, ja samo simpatiziram pojedine klubove kao i mnogi drugi. Ja imam skroz druge interese.

No, kada sam napiso da se pametniji ljudi stide kravala koje huligani cine u ime njihovog grada zasigurno nisam mislio na moraliste i ugledne gradjane. Za to ne moras biti moralist, jer moral ne postoji, postoji samo ono sto svako za sebe smatra da je moral. No, to nije tema.

Navijacka skupina mora podrzavati svoj team to zadnje minute umjesto obratiti paznju protivnickoj skupini. Ili biti tu kada klub propada zahvaljujuci nekim guzonjima i dodati im doznanja da ako su u upravi da to ne znaci da mogu raditi sta hoce.

Ja znam da moj opis zvuci kao neki cliché, ali ja i ne govorim da kada se radi o fudbalu/nogometu znam nesto bolje od tebe.

Ja zivim Metal, a ne fudbal :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 11. 2006. 21:51 

umro puskas

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 11. 2006. 22:50 

ja, otiso legenda ferenc puskás :cry:

Hosszan tartó, súlyos betegség után, 79 éves korában, pénteken reggel 7 órakor, a Kútvölgyi Kórházban elhunyt Puskás Ferenc, minden idők legnagyobb magyar labdarúgója - jelentette be Szöllősi György, a család szóvivője. Az Aranycsapat legendás kapitányát a magyar szurkolók a 20. század legjobb férfi sportolójának választották.

:cry:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 11. 2006. 02:14 

e ja cuo hz malo i fasovale, pricaju manijaci, pa malo vas i policija dirala, mada kazu da je i njih :) da ste pobjegli u neke buseve i tako :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 11. 2006. 20:01 

troglav - bosna 4:0 jbg, opustili se igraci previse

drina zvornik - bosna v 31:37

e evo malo skripara :) :)

Image

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 580  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]