Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 26. 06. 2025. 01:28

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 580  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 25. 11. 2006. 05:59 

DoMa wrote:
hahaha cuj skripara ko su ti? ;) ...majko mila dje ja zivim

kad bi arch bio dopisnik mislim da bi samo za njegove elaborate trebali izdavat poseban magazin

O svoj ti posao, od 64 strane tog magazina Å kripari na 10ak sto se tice tekuce sezone.. ;P

Al s tim se doduse slazem, majko mila dje ti zivis.. :lol:

E i, iako je, hmm, zanimljiv clip Grobara, ne moze se podcjenjivati inatluk i osjecaj pripadnosti, bilo koga.. ;P no, ako ti je lakse tako reminiscentno prihvatiti sudbinu i tuznu realnost Celika as it is today, slobodno.. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 11. 2006. 13:30 

nisam znao da je celik nekad igro u Prvoj saveznoj :lol:
izgleda da su posvetili vise stranica nego sto ima skripara :D a hot bloog gdje si uzeo ? ja tražio nigdje ga...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 11. 2006. 13:33 

Archangel wrote:
punkbeg wrote:
joj da hocemo vas dobit u kupu... ili listicu :lol:

O ne bi vam to bas islo u prilog momaci, mi samo bolji mozemo biti u nastavku, s jos jacom momcadi, vi, mislim, ono.. pih.. :)

sjeti se samo prosle godine u listici- doduse tad je sarajevo igralo na domacem terenu :lol: vas vjerovatno nije doslo puno jer je bio radni dan :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 11. 2006. 13:35 

DoMa wrote:
za sve one koji se smatraju navijacima svog omiljenog kluba
http://www.youtube.com/watch?v=iBGVNzqxPlc
pogledajte koliko je grobara iz beograda raspalilo za ze pa HZ i TM i RA zajedno nikad ovdje nije bilo toliko a citava bih velicine nekog srednjeg grada u americi zato ne furajte se bezze nasa liga je kurac umjesto premier trebala bi se zvat fildzan liga i dzezva kup

BG ima nekoliko miliona+nije bilo rata, SA jedva ima pola miliona(i to vecinom dosljaci)+uzasan rat+neatraktivnost celika kao klub- to je razlog slabe posjete bilinom polju... jebo klub koji na kosevu ima podrsku 20 navijaca, a izgubi 6-1, smijesno zar ne?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 11. 2006. 17:42 

aj sto vas nema na bilinom...ma nema vas nigdje, kad ste zadnji put isi u BL

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 11. 2006. 01:40 

ma jebo BL, jebo sve!!!! danas na radiu prenosi komentator prišo igrač leotara baki kod 4-0 i kaže mu pa šta nam radite ko da neznate da je namješteno nakon toga 4-3...jebo ovu ligu...eto kad komentator to na radiu prenosi

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 11. 2006. 01:45 

punkbeg wrote:
Archangel wrote:
punkbeg wrote:

O ne bi vam to bas islo u prilog momaci, mi samo bolji mozemo biti u nastavku, s jos jacom momcadi, vi, mislim, ono.. pih.. :)

sjeti se samo prosle godine u listici- doduse tad je sarajevo igralo na domacem terenu :lol: vas vjerovatno nije doslo puno jer je bio radni dan :lol:

Naravno, naravno, nek ste vi, the HZ sila, demonstrirali sto puta ustvari kolika ste upravo.. 'sila'.. ;P
Ne brinite se vi koliko nas ima, pobogu, sta se vi imate opterecivati nekim tamo selima jao jao, pa mislim, to stalno tupite, sto se morate stalno i demantirati, nije vam potrebno to.. imate vi i vlastitog posla, nek vas radije brine trenutacni vlastiti jad i rasulo, nula od takve jedne sile..
A ja, zaboravih, to je taj cuveni, unikatni HZ mentalitet, niposto ne prati sebe i ne pokusavaj se ni u kom slucaju dignuti i opravdati ugled, bdui net-huligan na sto vise siteova ako je ikako moguce, gledaj sve ostalo, psuj i jebi sve ostalo, budi slijep i arogantan i prosperirat ces.. :lol:
Mda..

A pauza vam je dosla ko narucena sad, a tesko da ce vam se opet ponavljati taj jedan jedini put kad ste bili u stanju izgledati kao navijacka skupina u gostima Å irokom i odigrati dobro k tome, stoga, ja bi radije prizeljkivao laganiji ulazak u finale i pripremao se dobro tijekom zimske stanke, trebat ce vam itekako.. ;P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 11. 2006. 03:27 

ajd arch otarasi se komplexa nize vrijednosti nisi ti kriv sto si iz sirokog :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 11. 2006. 03:50 

:lol:

Nazalost, nema nekih timova ili grupa u BH koje bi meni navalile kompleks nize vrijednosti, pogotovo ne ovako jadne koje bi se mogle od kompleksa vise vrijednosti lijeciti, e to vec da.. ;P

Zanimljivo kako se uvijek iznova baci prica na one o kojima se drugi kao ne opterecuju ni dva posto, koji su apsolutno nebitni, da, to je definitivno moj kompleks, bravo DoMa, kucna radinost psihoanalize, stick to your day job radije, ne ide ti bas ovo.. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 11. 2006. 13:26 

arch znam da ti je tesko...bice bolje, ne smijes gubit nadu ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 11. 2006. 15:34 

Svakako, glavno da imam potporu.. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 11. 2006. 22:08 

punkbeg uzo ga onde kod vjecne vatre, onaj lik sto prodaje novine ispre iranske ambasade il sta li je vec...

malo rukometa :) bosna - krivaja 43:28
oderali ih maksimalno, igra odlicna, ko i u prethodne 3, kako se brzo igralo, kontrama ih unistavali, golman ih spasio, lik brani zicere nevjerovatno, iz vana je slab, skino je desetak zicera, hadzihasic se zove, proslo kolo imo govore 35 odbrana, juce 17 :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 11. 2006. 00:39 

Archangel wrote:
:lol:

Nazalost, nema nekih timova ili grupa u BH koje bi meni navalile kompleks nize vrijednosti, pogotovo ne ovako jadne koje bi se mogle od kompleksa vise vrijednosti lijeciti, e to vec da.. ;P

Zanimljivo kako se uvijek iznova baci prica na one o kojima se drugi kao ne opterecuju ni dva posto, koji su apsolutno nebitni, da, to je definitivno moj kompleks, bravo DoMa, kucna radinost psihoanalize, stick to your day job radije, ne ide ti bas ovo.. :lol:

cuj nema timova da ti navale komplex... eh jadi moji..
bolan arch za listicu niko nije cuo do unaprijed par godina; pazi imena-ŠKRIPARI;pazi naziva grada uostalom-široki brijeg-mvhahahahah. i još, da vi ste zajebana skupina, bolan vas niko ne jebe ni 5%; MI SMO IPAK THE HZ, I IMAMO BAREM IME, VI NEMATE NI IME, ZA NAS SE ZNA BAREM DO VARDARA, VAŠE IME SE NIJE NI U BiH ČULO,gdje ste bili do 92?
jel vas bilo?treba da ti bude cast sto ste u ligi sa jedni Sarajevom, seljom, velezom pa eto i onim robljem,a ne da serete okolo. i da, šta god da počnete furat u navijanju znaj da smo mi to davnoooooooo isfurali...
a ovo za ovaj intervju utifo magazinu-kako to da ste šatro komnjare, ovo ono a zenicom vec 10 godina drma sda? nigdje veze
:shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 11. 2006. 00:49 

Archangel wrote:
punkbeg wrote:
Archangel wrote:
punkbeg wrote:

Naravno, naravno, nek ste vi, the HZ sila, demonstrirali sto puta ustvari kolika ste upravo.. 'sila'.. ;P
Ne brinite se vi koliko nas ima, pobogu, sta se vi imate opterecivati nekim tamo selima jao jao, pa mislim, to stalno tupite, sto se morate stalno i demantirati, nije vam potrebno to.. imate vi i vlastitog posla, nek vas radije brine trenutacni vlastiti jad i rasulo, nula od takve jedne sile..
A ja, zaboravih, to je taj cuveni, unikatni HZ mentalitet, niposto ne prati sebe i ne pokusavaj se ni u kom slucaju dignuti i opravdati ugled, bdui net-huligan na sto vise siteova ako je ikako moguce, gledaj sve ostalo, psuj i jebi sve ostalo, budi slijep i arogantan i prosperirat ces.. :lol:
Mda..

A pauza vam je dosla ko narucena sad, a tesko da ce vam se opet ponavljati taj jedan jedini put kad ste bili u stanju izgledati kao navijacka skupina u gostima Å irokom i odigrati dobro k tome, stoga, ja bi radije prizeljkivao laganiji ulazak u finale i pripremao se dobro tijekom zimske stanke, trebat ce vam itekako.. ;P

naše rasulo je opet mocnije od vaseg jedinstva,nismo 100 puta nego milion, sam sam demonstrirao ko su ustvari HZ, počevši od tuzle pa nadalje; na izlazu iz širokog lafo kamenjem gađaju,izađemo-nigdje škripara,+vise vas bilo al ne pobjegli ste; mi smo net huligani- kad smo isli u modricu poceli da nas gadjaju robijasi koji su igrali u blizini, bilans-2 bar sala, jedna zastava i tako jos milion puta
eto ko su HZ-a ko su skripari :lol:
vas za 25 godina nece gledati onoliko ljudi koliko je FCS gledalo kad smo igrali sa Besiktasem il nekad sa HSVili MAN UTD; vi nikad nevete uradit koreo košto smo mi uradili protiv Besiktasa... to su HZ
nikad necete imati najvecu zastavu( tad je bila i najveca na balkanu), nikad necete upalit preko 300 baklji na 3 tribine... mi jesmo
ZATO SMO MI MOCNE HZ, I KAD SMO U NESLOZI OPET NAJJACI!!!!!!!
a vi i dalje furajte se na BBB ili torcidu zavisi... mislim nadam se da ti nemoram postavljat link onog BBB Å kripara...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 11. 2006. 01:59 

e kitaru...aj ne seri

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 11. 2006. 02:00 

dabogda ti zena bila iz sirokog brijega :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 11. 2006. 02:37 

punkbeg wrote:
Archangel wrote:
punkbeg wrote:
Archangel wrote:
punkbeg wrote:

Mda..

naše rasulo je opet mocnije od vaseg jedinstva,nismo 100 puta nego milion, sam sam demonstrirao ko su ustvari HZ, počevši od tuzle pa nadalje; na izlazu iz širokog lafo kamenjem gađaju,izađemo-nigdje škripara,+vise vas bilo al ne pobjegli ste; mi smo net huligani- kad smo isli u modricu poceli da nas gadjaju robijasi koji su igrali u blizini, bilans-2 bar sala, jedna zastava i tako jos milion puta
eto ko su HZ-a ko su skripari :lol:
vas za 25 godina nece gledati onoliko ljudi koliko je FCS gledalo kad smo igrali sa Besiktasem il nekad sa HSVili MAN UTD; vi nikad nevete uradit koreo košto smo mi uradili protiv Besiktasa... to su HZ
nikad necete imati najvecu zastavu( tad je bila i najveca na balkanu), nikad necete upalit preko 300 baklji na 3 tribine... mi jesmo
ZATO SMO MI MOCNE HZ, I KAD SMO U NESLOZI OPET NAJJACI!!!!!!!
a vi i dalje furajte se na BBB ili torcidu zavisi... mislim nadam se da ti nemoram postavljat link onog BBB Å kripara...

:lol::lol:

Imas nekim cudom nesto izjaviti, a da NIJE u povijesnom nostalgicarsko-reminiscentnom kontekstu..? :lol: Hoces/te iole ispustiti tu slijepu arogantnost i nicime potkrijepljenu tezu o suverenosti HZ u BH u zadnje vrijeme i skontati realnost..? :lol:
Ne..? Didn't think so.. Krasna povijest, lovely stvoren ugled, jos kad bi ga odrzavali, imali podloge za tu bahatost, e to bi tek cudo bilo, tada bi mozda imali i postovanje drugih..
No, nazalost, sve sto ti navodis ti pada u vodu nakon fijaska iz godine u godinu, samo na mahove pokazujuci ono za sto se izdaju, a primjeri suprotni samo se gomilaju, sve sto navodis danas nemate ni dva posto dok nemalo drugih urade vise nego vi u cijeloj sezoni..
Ali, naravno, to je do toga sto ste vi sve to isfurali kao pa se ostatak na vas ugleda.. :lol:
No, sto se baviti danasnjosti, ajmo mi o prapovijesti.. ;P
Podavno su i Å kripari svoj stav dokazali diljem BH dok su mnoge vece skupine u BH bile na nuli, nemamo se mi kome vise dokazivati, ali uvijek se iznova treba truditi i dalje, stvarati ime i ugled (koji bas i nije za baciti believe you me) no, naravno, ne i HZ, oni su preveliki za takvo nesto, lakse se prisjecati.. No, naravno, ne bi ti nista o tome znao ni priznao, vidi se tvoj stupanj pracenja, realnosti i aktualnosti.. ;P
Do tada, laganini ce 'sila', primjerice u Modricu sa cetiri navijaca, to vam je realnost, to vam je nesloga, i da, naravno, i tada ste najjaci, jer upravo, vi ste The HZ.. :lol:

E i, jedna stvar momak, BBB i Å kripar u istom kontekstu ne ide, zalim stvar, samo debil moze biti dovoljno tup pa o tome pricati i kontati da je iole realno.. ponavljati se naravno necu, no da parafraziram 'ulaz u kavez', 'ili Å kripar, ili nitko', ostali su, jednostavno receno, nebitni, periferni staticari sa drugim motivima i ambicijama, Å kripari ne, a nek je i samo 50 ljudi tu, ali tu su radi samo jedne stvari, i nista, ama bas nista vise ni itko vise van toga me ne zanima..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 11. 2006. 20:41 

ev kao i obicno svero sam po netu cisto iz dosade i naleti na ovu sliku...sjeverni sredisnji ulaz na bilino (gostujuci navijaci) i fakat se ismija koja budala se sjeti da ovo uslika i postavi na net :)
http://photos1.blogger.com/x/blogger2/7 ... 11_005.jpg

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 11. 2006. 21:56 

maloprije ubiljezena i 5 uzastopna
bosna - izvidjac 41:30 i njima 40, bilo je 14 razlike al eto smanjise :) e sad na bosnu s u srijedu iducu :)

haahaaha, dobra slika :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 11. 2006. 23:04 

http://www.youtube.com/watch?v=EAoU-hXttZ0 evo ti arch kratki pregled u polusezoni 06/07 pa nesto seri...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 580  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]