Da se osvrnem na svirku - I stand tall and very proud !!!
Vader je stajao na granici (tacnije 4 granice) 7 sati, imali smo ogromnih problema sa onim velikim busom i prikolicom i morao sam povuci sve moguce veze koje sam ikad imao kako bi se ovaj koncert odrzao. Hvala bogu usli smo. Vjerujte mi da je bilo 99% sanse da koncerta nece biti uopste. Trebate svi koji ste bili dole biti JAKO sretni sto imate priliku sad pisati kako je bilo na svirci.
E sad, posto je kao i uvijek bilo problema na granici, bend je malo kasnio s dolaskom u Sa, no sve je ponovo proslo po najboljem redu i ja sam prezadovoljan sa svime u vezi koncerta i kako je proslo. Ovo je moj najkvalitetnije odradjen, najposjeceniji (277 karata prodano + 20ak ljudi na guest listi), najtezi, najveci ali i najdrazi koncert do sad!
Sa Club je odlican prostor (jedini minus nizak stage) i radujem se ponovnom odlasku tamo.
Amon Din i TOxic Death su dva veelika benda i hvala im puno sto su dosli i svirali sa kraljevima. Amon Din me odusevio, stvarno, a Toxic Death po ko zna koji put mi je dokazao zasto ih zovem svukud da sviraju. Kako je to jebeno dobar, kidacki, old school bend, uh.
Hvala svima koji ste dosli na svirku, ovo je bila velika pozitivna injekcija i dokazano je da kad se dovuce veliki bend koji ljude zanima, onda ce i doci dovoljno ljudi na svirku.
Vidimo se na Casketgardenu u martu, a sto se tice svjetskih, velikih imena... hmm, pa reci cu samo: can you say B E ......
URIEL Prod. shall strike again