Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 18. 07. 2025. 17:13

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 97 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 23. 12. 2006. 20:25 

Neki moj licni i jednostavan zakljucak iz zadnjih petnaest godina je da u ratovima po definiciji na povrsinu isplivavaju govna, a da istinama onih sto drze pusku u ruci, nikada ne treba verovati, pogotovo ne u gradjanskim ratovima. Cyco je imao traumaticna iskustva i pun je mrznje - ok, je to normalna reakcija ne nenormalnu situaciju, ali ako takva reakcija postane zivotni moto, kao sto je to slucaj sa mnogima ovde kod nas, tada ce se iste greske praviti uvek iznova... Jedan moj drug Sarajlija je pobegao iz Sarajeva, njega i majku su mlatili i kamenovali oni "drugi", nikada nije ni jednu nacionalisticku izjavu dao, niti je smatrao da treba da deli svet na "nas" i "njih", iako ce verovatno celog zivota vuci oziljke... Ja spadam u kategoriju "Srba iz Hrvatske" i isto bih mogao da romantizujem izbeglistvo, govorim o Jasenovcu i nekadasnjim ustaskim planovima (trecinu proterati, trecinu pobiti, trecinu pokatoliciti), onda se meni moze odgovoriti Vukovarom, pa bih ja opet izvukao neku drugu pricu iz proslosti, blize ili dalje, ali zasto? Da dokazem da je nacija u kojoj sam rodjen bolja od ostalih? Da je istorijska pravda na "nasoj" strani? To su gluposti i zabole me... Kao sto me zabole za traumaticna iskustva Cyco-a, ukoliko on zakljucuje da je pucanje na komsije najbolje resenje i da je lako prepoznati zlog neprijatelja... 'Bem li ga, nacionalizam je gadna i podmukla stvar, a nas na Balkanu mnogo vise stvari povezuje nego razdvaja - najgore je sto ce ovakve price ("mi" ovakvi, "oni" onakvi) da se i dalje nastave i sto ce i dalje ljudi skakati jedni drugima na grkljan, zbog religije i nacionalne pripadnosti... A govna ce profitirati.
Za kraj, pank diskusija, pank slogan - Fight war, not wars! ...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 12. 2006. 20:51 

moram odgovoriti jeb ga...

groznijum previše sebi uzimaš za pravo boga mi!

zar sam igdje rekao da mi se neko gadi na osnovu nacionalne pripadnosti!?
absurd!!!

ali vidiš, ja ne idem u RS jer ne želim vidjeti nekoga ko me je kao nejako dijete tukao, maltretirao i gledao kako gladujem jer znam kako bih u tom momentu postupio, moj problem zar ne. jebi ga muško sam, balkanac i ne praštam takve stvari, ako bih, onda bih zgazio sam sebe!
oprostiš li djevojci prevaru ili jaranu ako te izda u tuči?
stvari o kojima pričamo su mnogo mnogo ozbiljnije!!!

Vjeruj mi i meni je pun kurac podjela, nacionalizma ali molim lijepo "izjednačavenje krivice" ne dopuštam!

nazivaš me punk seljakom!?
samo ću reći da parole ljubav i mir pripadaju nekom drugom pokretu a zajedno sa anarhijom daju totalnu nebulozu.
ljubav mir anarhija:lol:

tolerancija brate to je osnova svega! mogu biti patriota i svašta nešto ali to je moja stvar sve dok poštujem druge! na žalost generacije prije nas su nam ostavile ovaj teret na leđima i moramo ga nositi kako god znamo i umijemo, šutnjom i poricanjem vrijeđamo jedni druge.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 12. 2006. 21:07 

Still Cyco wrote:

groznijum previše sebi uzimaš za pravo boga mi!

srbin jebiga.
:roll: :cry: :oops: :twisted: :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 12. 2006. 21:12 

Jebo majku ovdje sve neki mirotvorci, kurac palac. Ono, strogo nenasilje, ahimsa, hu ha...
Pa jel' vi kad vas neko pegla ili hoce da vas udari legnete da vas gazi, ili bjezite, uzvracate, kako reagujete?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 12. 2006. 21:23 

ja nekad čak dođem i tražim da me se istuče koliko sam mirotvorac.
majke mi.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 12. 2006. 21:28 

"Gospodjo, ja sam mazohist."
"Staa ste vi?" :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 12. 2006. 22:05 

odkale ti to da ako sam protiv nacionalizma da sam i protiv svakog nasilja? zovi me komunjarom, ali bas iz svojh zivotnih iskustava kazem samo ovo - NO WAR BUT THE CLASS WAR. cijeloj prici je kumovo balkanski kult vodje, i mentalitet stada, od titinog kulta velikog oca, pa "novi" i nepogrjesivi ocevi nacije koji su bili samo novi nacin da bagra ostane na vlasti. o cemu mi pricamo? ljudskim pravima? svaki dan su po cijelom balkanu ponizena ljudska prava radnicke klase, a mi se jos koljemo medju sobom. jasno je ko tu iz svega profitira. sto se mene tice, ja sam reko svoje, ovakve rasprave traju vjecno, a kaze se najmanje o stvarnom zivotu, sada i ovdje. pljuni na lopove u svojim redovima, onda tek mozes okrivljavat "druge".

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 12. 2006. 22:28 

Za klasnu borbu si u pravu, pa svi smo mi manje-vise radnicka djeca, nismo neki vanzemaljci /mada ih ima dosta i takvih oko nas, posebno ovih sto su u ratu postali gazde/, ali ovdje mnogi pokusavaju prodati muda za bubrege, kao ako bi ratov'o moras biti nacionalista. Ta prica je zivi kurac, klasicna demagogija.

P.S. Da li bi ti, Grozniume, stajao npr. sa mnom i na nekim demonstracijama /valjda ce i kod nas nekad toga biti/ udarao miliciju ciglama, flasama itd.?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 12. 2006. 22:49 

ok addict, to je ono sto ja danas vidim kao problem. naravno da nisu svi sto su bili ratovali nacionalisti, eto moj rodjeni brat koji je proso sve moguce fronte, a danas radi u italiji jer ovdje ne moze zaradit za obitelj. to je zivot. a o ovoj temi stvarno vise necu, ponavljam se :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 12. 2006. 04:08 

.

Quote:
ali vidiš, ja ne idem u RS jer ne želim vidjeti nekoga ko me je kao nejako dijete tukao, maltretirao i gledao kako gladujem jer znam kako bih u tom momentu postupio, moj problem zar ne. jebi ga muško sam, balkanac i ne praštam takve stvari, ako bih, onda bih zgazio sam sebe!
poprilicno jadno jer radis generalizaciju ljudi na osnovu uslovno receno nacionalne pripadnosti jer nisi ni gori ni bolji od svojih komsija nacionalsta , a zalost je da se nisi uspio izdici iznad toga , po tvojoj logici ja nikad ne bi treabo stupiti u kontakt recimo sa axegrinder zato sto su npr tkz . pripadnici mrzim taj izraz njegovg i tvog naroda ubijali primjerice ljude u izbjeglickoj koloni , niti bi kad svirao ni u SA ni u Zg , ni D. Vakufu , koje musko pa ti si bio isto dijete kao ja ili axeginder , mislim sta , sramotno je da jos uvijek gledas ljude pod prizmom ovog balkanskog jebenog nesrecnog rata i gledanje stvari iz te perpektive ,jer na taj nacin si druze moj nacionalista i mozes se prati koloko hoces jer jesi .

Quote:
oprostiš li djevojci prevaru ili jaranu ako te izda u tuči
stvari o kojima pričamo su mnogo mnogo ozbiljnije!!!

Djavojka nije vlasnistvo pa da te prevari ili ne drug takdje sta je to i\zdaja sta je to predaja , desile su mi se obe navedene stvari kad me vec vuces za jezik , nisam omrzeu ni djevojku , pa ni druga koji me je ostavio na cjedilu , istina nisam u dobrim odnosima , ali to nije razlog za generalizaciju , jer naisa sam opet na novog druga i i nasao drugu djevojku , po tvom rezon u ni jedno ni drugo ne bi trebao opet imati povjerenja , jer naposljetku svatko je i od njih licnost za sebe ..

Quote:
Vjeruj mi i meni je pun kurac podjela, nacionalizma ali molim lijepo "izjednačavenje krivice" ne dopuštam!

tvoj problem je sto stvari posmatras sa nacionalnog aspekta , a ne klasno zato iimas iskrivljenu sliku stvari koji su se desavale oko tebe , mene iisvih nas .

Quote:
nazivaš me punk seljakom!
samo ću reći da parole ljubav i mir pripadaju nekom drugom pokretu a zajedno sa anarhijom daju totalnu nebulozu.
ljubav mir anarhija:lol:

samo cu potvrditi da si prava balkanska pank seljacina (mada gore pse sa seljacinama tvog kalibra , ali si se prepoznao )jer anarhija za sobom vuce i mir i ljubav , u medjuvremune se nacitaj literature vezanu za anarhizam kao ideologiju upoznaj se sa njom pa onda laprdaj u vezi istoga jer se iz tvojeg stvar jasno vidi tko si i sta si ,evoti par linkova pa citaj , dobro ce ti doci da se izdignes iz demagogije drustva koje te olruzuje.
http://www.zamirnet.hr/stocitas/online%20tekstovi.htm
http://anarhija-blok45.modukit.com/
http://kontra-punkt.info/modules.php?op ... file=index
ljubav , mir i anarhija nisu iz nekog drugog pokreta jer su punk slogani . a taman i da jesu iz drugog pokreta , jer su te rijeci krive ? a i nisu sta tvoj nacionalizam ima sa punk subkulturom , niji li punk upravo potpuna negacija i kontriranje sadasnjem drustvu cije si "vrijednosti " uzeo zdravo za gotovo i jos si pod njihovim okovima .

Quote:
tolerancija brate to je osnova svega! mogu biti patriota i svašta nešto ali to je moja stvar sve dok poštujem druge! na žalost generacije prije nas su nam ostavile ovaj teret na leđima i moramo ga nositi kako god znamo i umijemo, šutnjom i poricanjem vrijeđamo jedni druge.

tolerancija je zadnja stvar o kojoj ti mozes pricati, dokad god djelis ljude po nacionalnim torovima od te tvoje tolerancije nece biti nista , jadan je patriotizam kojim se dicis u cije ime pljackaju i mene i tebe , i pod cijom krinkom povlasteni imaju miliona dok ostatak nas u rat i ropstvo tone .jer do tebe izgleda ne moze doprijeti nista .serem se na bilo ciji patriotizam jer je to zadnja malogradjanska zaotavstina burzoaskog drustva jebite se sa svojim nacijama i ti cijelo potrosacko drustvo spektakla .

Quote:
P.S. Da li bi ti, Grozniume, stajao npr. sa mnom i na nekim demonstracijama /valjda ce i kod nas nekad toga biti/ udarao miliciju ciglama, flasama itd.

vrlo dobro znas da sam i bio na demonstracijama pokreta dosta 03, 06 2006 jer sam i svirao sa UE na protesnom koncertu pokreta Dosta te stajao rame uz rame sa ostalim demonstrantima , da je doslo do nasilja naravno da bi se ponasao skladno situaciji i ako treba uzvratio po policiji , ali to su psi cuvari nasih pravih neprijatelja odnosno kreatoro nasih zivota egzistencije , pa i socijalne nepravde i nas pa i samih policajaca koji su isto radnicka klasa koju takodje jasu nasi neprijatelji.

Quote:
Da dokazem da je nacija u kojoj sam rodjen bolja od ostalih? Da je istorijska pravda na "nasoj" strani? To su gluposti i zabole me... Kao sto me zabole za traumaticna iskustva Cyco-a, ukoliko on zakljucuje da je pucanje na komsije najbolje resenje i da je lako prepoznati zlog neprijatelja... 'Bem li ga, nacionalizam je gadna i podmukla stvar, a nas na Balkanu mnogo vise stvari povezuje nego razdvaja - najgore je sto ce ovakve price ("mi" ovakvi, "oni" onakvi) da se i dalje nastave i sto ce i dalje ljudi skakati jedni drugima na grkljan, zbog religije i nacionalne pripadnosti... A govna ce profitirati.
Za kraj, pank diskusija, pank slogan - Fight war, not wars! ...

potpisujem

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 12. 2006. 15:42 

@Groznium
Previse je tu ideologije, ohani malo, i ti onda ides u krajnost...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 12. 2006. 16:02 

i ako groznium ide u krajnost više mi se sviđa njegova bez krvi nego ona druga sa živim štitovima u kojemu su ljudi od 14 godina,getima i batinama.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 12. 2006. 17:34 

slušaj groznium, isprepadana debilčino!

rekao sam da ne želim vidjeti ljude koji su mi nanijeli zlo(znači određene) jer bih im golim prstima oči vadio, danas, sutra, prekosutra!!! ko je šta generalizirao?

ja, kojem je najbolji jarana srbin, kojem je drugi srbin spasio život, kojem je djevojka iz hrvatske, ja nacionalista!?

ne znam zašto se tebi "perem", izvadio si mi živac i nadam se da ćemo se sresti jednom pa da vidim koliko si hrabar kada pričaš u 4 oka.

srbi koje poznajem, prijatelji, srbi koji iz srbije dolaze u sarajevo otvoreno priznaju i kaju se postupaka svojih sunarodnjaka.
za razliku od sredine gdje ti živiš, sarajevo je MUTINAETNIČKA sredina i ja mogu pričati od suživotu. ti trebaš putovati 100km da bi sreo grupu hrvata ili muslimana, da bi našao džamiju ili crkvu stariju od ovih tek obnovljenih. nisu one same nestale brate! živiš u 99% etnički čistoj sredini jarane i meni pričaš o nacionalizmu, pa ti i ne znaš šta je suživot, tolerancija, kako je lijepo otići kod komšije na bajram, božić!?
ponosan sam na crkvena zvona i ezane koje svaki dan čujem u sarajevu a zgrožavam se kad vidim bradonje talibane i vjerske fanatike i još tražim način kako se boriti protiv njih.

istu ovu priču sam ispričao i ekipi iz Ritma Nereda jednom prilikom i nije im sekunde palo na pamet da kontriraju nego su klimali glavom i komentarisali "pa jebo te stvarno su nas mediji trpali lažima, znali sam da je pogrešno što su radili ali ne u tolikoj mjeri...". ti si očigledno u potpunosti podlegao toj medijskoj propagandi ali reagovao si na jedan normalan način.
razumijem to što nisi ljut jer si protjeran '95, jer nemaš razloga biti ljut. prije tebe na par godina su isto tako protjerani nedužni ljudi iz tvog grada.
u mom gradu (foča) na samom početku rata smo dočekali JNA kao sigurnost a završili kao nešto blaža srebrernica.
komšija koji me je napao čuvao je 3 TENKA U GARAŽI, hoš to reć:) EKAVSKI su pričali ljudi koji su mi došli na vrata, bili su par dana na KURSU EKAVICE il šta:)? AGRESIJA brate, agresija je izvršena na ovu zemlju a ja sam jedan od 4 000 000 SVJEDOKA, briga me šta je bilo u HR ili tadašnjoj srpskoj krajini, ovdje se priča o BiH. sve dok se to poriče ja ću biti ljut jer kroz rat smo dovedeni u situaciju da vladaju lopovi i seljaci, još direktno osjetimo posljedice tog jebenog rata.

kroz rat sam zamrzio sve vjere a ponajviše svoju, isto tako sam zamrzio i te razne ideologije kojih se ti držiš. čitati kuran, bibliju il neku ideološku literaturu je za mene podjednako besmisleno!!! od punka slušam ponajviše street punk i Oi, nema baš puno ljubavi tu.

sad se osjećam malo jadno jer ispade da se pravdam nekome kome bi najradije razbio glavu jer bože moj samo nacionalisti razbijaju glave.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 12. 2006. 17:41 

Axegrinder wrote:
i ako groznium ide u krajnost više mi se sviđa njegova bez krvi nego ona druga sa živim štitovima u kojemu su ljudi od 14 godina,getima i batinama.

varaš se ako misliš da volim što je moja krajnost takva.

ponosan sam na sebe jer nisam postao ni vjerski fanatik ni narkoman niti neko ko ganja osvetu.

agresivno reagujem na izvrtanje istine i onoga šta sam svojim očima vidio i doživio, ako je to nacionalizam, bujrum, nacionalista sam!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 12. 2006. 18:23 

Quote:
ne znam zašto se tebi "perem", izvadio si mi živac i nadam se da ćemo se sresti jednom pa da vidim koliko si hrabar kada pričaš u 4 oka.
jeli to bjese debilko koji prica o toleranciji majmune jedan , i srescemo se pa ces i vidjeti jalijo jadna , ne znam sta upoce trazis na punk forumu idiote .
Ni ne znas gdje zivim ,ni sta sam po tvojim mjerilima , a tamo gdje zivim je niklo vise dzamija nego sto ih je bilo prije rata zato ne rise , jer si stvarno jadan , meni nije problem da se potucem s tobam jer ima me moze se :D ,

u pravu si gledajuci tebe stvarno imam utisak da je sarejevo
Quote:
e MUTINAETNIÄŒKA sredina
jer izgleda stvarno jese sto sta poprilicno mutno o tvojem sranju o multietnicnosti i tolerancijiu , da ne spominjem da je u gradu u kojem zivim sve predato prijeratnim vlasnicima bez ikakvih ucjena tipa morate zivjeti toliko da bi ga mogli rasprodati ili raspolagati svojm imovinom za razliku od tvojeg gdje se adminstracija ponasa krajnje arogatno i uvjenjivacke za ista prava koju su ostvarena kod nas .i nije tacno da je 99% cista sredina pa ne seri vise .

religijski obicaji koje spominjes su mi odurni , jer sama religije drze ljude u zatocensitvu i ispiru im glavu demagogijom , pa prema tome nemam bas neku zelju da prisustvujem istima , zgrozavam se kad cujem crkvena zvona i ezane a cujem ih prvo zato sto me bude i ruse mi privatnost i san , a drugo jer ta zvona i ezani se po nicemo ne razlikuju od policijske sirene . , kamo srece da nikada vjerske praone mozga nikad nisu ni nikle na ovom podrucjju , balkan bi bio znatno
mirnije mjesto .nesto mi nije jasno kakav si ti uopce panker kada se vatas na sranja price o multietnicnosti i religiji kao i proteklom sukobu , stvarno si jadan nemam rijeci .

za magace iz ritma nereda necu ni komentarisati , jer sta imas pricati sa debilima koji su se lozili na nacizam . pa se kasnije uzalud prali , samo su jedna velika novosadska govna , ne znam ni sto si radio sa njim mozda debilno ponavljao za bobanom "dobro vece braco" :roll: .

Quote:
AGRESIJA brate, agresija je izvršena na ovu zemlju a ja sam jedan od 4 000 000 SVJEDOKA,

slusaj "brate" agresija je u proteklom ratu izvrsena na sve ljude sa ratnog podrucja znaci sa podrucja BiH i okoline samo ti to izgleda ne shvatas , a ne na jebenu drzavu, jebe mi se za tvoju jadnu drzavu ili bilo koju drugu, jer me interesuju ljudi i nihov socijalni status , a drzava me ni najmanje i nemoj meni prodavati pricu sa ftv ili htv jer je stvarno jadnai ne interesuje me .
Quote:
dok se to poriče ja ću biti ljut jer kroz rat smo dovedeni u situaciju da vladaju lopovi i seljaci, još direktno osjetimo posljedice tog jebenog rata.

ti si najbolji primjer pokornog isprepadanog stanovnika , i svoju mrznju prema meni ili bilo kom drugom neistomisljeniku/ci okreni prema lopovima i seljacima koje tako nazivas .

Quote:
kroz rat sam zamrzio sve vjere a ponajviše svoju, isto tako sam zamrzio i te razne ideologije kojih se ti držiš. čitati kuran, bibliju il neku ideološku literaturu je za mene podjednako besmisleno!!!

citati da ali prakticna primjena je nesto sasvim drugo , a ti vise citaj vise ces znati ,jer ovako znas samo sranja iz svoje mahale .nego mi je cudno kako nisi zamrzio nacionalizam jer je ocigledno L.S "svi ve nitko da prizna koja nas to gazi cizma ."

Quote:
od punka slušam ponajviše street punk i Oi, nema baš puno ljubavi tu.

nisam ni sumnjao da je za tebe punk samo pivo i rakija i maco sranja o ulici navijaci i slicne debilnosti , jer nasilje je tebi izgleda jedini odgovor za sve :roll:

Quote:
sad se osjećam malo jadno jer ispade da se pravdam nekome kome bi najradije razbio glavu jer bože moj samo nacionalisti razbijaju glave.

zalim te i jadan si pravdao si ili ne nisi ti nacionalista ti si samo jadna jalija iz svoje male mahale oko koje je kineski zid , dovidjenja do rastreznjenja i oslobodjenja .

usput debelo smo zagazili u offtopic , trebalo je pokrenuti novu temu - da li punk iznad nacionalizma balkanske svakodnevnice.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 12. 2006. 18:56 

prvi si počeo sa vrijeđanjem i vađenjem nekih zaključaka pa nije ni čudo da si mi izvadio živac!

na tvom zadnjem postu je očigledno da vadiš samo one zaključke koje želiš da vidiš.

revolucionaru stvarno ti iskreno želim puno sreće da razumiješ šta se ovdje zapravo desilo, očigledno si ti za razliku od mene dosta zatvoreniji za razgovor i "kompromis". FTV i HTV ne gledam, ja pričam o stvarima koje sam vidio svojim očima, pasalo to tebi ili ne!

ovo je offtopic odavno, ako želiš možemo nastaviti na PM al ionako nećemo naći zajednički jezik pa eto...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 12. 2006. 19:16 

Quote:
prvi si počeo sa vrijeđanjem i vađenjem nekih zaključaka pa nije ni čudo da si mi izvadio živac!

da ti si kao pravi toleratni covijek odmah prijetio fizickim obracunom , teko ribu u vodu natjerati , jer vse iz toga vidi tko si i sta si .

Quote:
revolucionaru stvarno ti iskreno želim puno sreće da razumiješ šta se ovdje zapravo desilo, očigledno si ti za razliku od mene dosta zatvoreniji za razgovor i "kompromis". FTV i HTV ne gledam, ja pričam o stvarima koje sam vidio svojim očima, pasalo to tebi ili ne!

rece on i osta ziv :D covijek bi da nije procitao tvoje prethodne postove rekao da si pacifista mislim kome pricas o toleratnosti jer je ti nemas , imas svoju nebuloznu tezu koju rukama i nogama branis iza cijih okvira ne vidis , sve dok gledas i potvdjujses nebuloznu pricu o agresiji nad drzavom dakle dosta vise sranje price o "zrtvi i agresoru "(jer seres kao i alija , tihic , karadzic i ostali ) , a ne priznas da se agresija desila nad zivotom svih nas od te tvoje tolerancije nema nista niti ima svrhe da se nastavljamo na pp , stvarno ti zelim puno srece da spoznas "sta se to ovdje desilo ,jer nismo dzaba ratovali , netko je imao debele koristi od toga .
a ne treba biti pametan i skuziti/skontati sta se ovdje desilo i reci jedna velika nesreca na stetu svih nas . jer zivot i ludi postoje i izvan tvoje mahale jer se oko nje ne okrece svijet .

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 12. 2006. 19:48 

pogrešno si me razumio, sa spikom u 4 oka sam mislio da bi ti pričo drugu priču uživo, kako god...

očigledno smo oba bogom dati ,
ti da se boriš za sve ljude sa ovih prostora na koje je izvršena agresija i time podržavaš globalizaciju.

a ja,
da se borim za sve ljude u BiH na koje je izvrsena agresija i time podržavam tradiciju i suživot jedne zemlje koja je starija i od turaka, austrougara i svih ostalih nevolja koje nas zadesiše.
znam da jedinstvena BiH mnoge bode u oči ali to više kaže o njima nego o meni! upravo nacionalistima su podjele u interesu...

ne želim se ni ja više vrtiti oko iste teme pa ću se suzdržati daljnjeg komentarisanja na ovu temu.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 12. 2006. 19:59 
aa de ba ajte na misu samnom veceras bice kasnije za popit za mezit chasnih zenskinja svega ba

Post subject:
PostPosted: 24. 12. 2006. 19:59 

Grozniume, vec prelazis neku granicu i ovo sto govoris postaje cisti bezobrazluk.

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 97 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]