Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 19. 06. 2025. 23:17

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 588 posts ]  Go to page Previous  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 30  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 11. 02. 2007. 21:17 

Rocky Chopin wrote:
X-Factor wrote:
Hohner-ne zna se ni model et kolko je dobra :twisted: :twisted:

Prepostavljam akustara iz VF-a, WISA-e, FIS-a ili nekog drugog.. giganta:D

Dobro, zavisno gdje nabavis... Hohner moze biti i solidna stvar ako nije nabavljena u kineskoj prodavnici ili kakvoj robnoj kuci.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 02. 2007. 22:09 

kada su usne harmonike u pitanju hohner je stroj.....za gitare...ehhh

koju ja posjedujem.....

Dean...need i say more

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 02. 2007. 22:32 

Image
di marzio pickups & mesa boogie 100 vati

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 02. 2007. 00:29 

Image

recite vi meni koji je ovo bass, josh nisam skontao ^^ godinu dana ga imam

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 02. 2007. 00:34 

meni se chini plavi bas..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 02. 2007. 00:36 

the_wickerman wrote:
Image

KO U SATRIJANIJA

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 02. 2007. 01:25 

the_wickerman wrote:
Image

...marke "veslo"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 02. 2007. 09:32 

vidis da ima pauka...spyder onaj pijacarski kao i one jakne spyder....kako to drzis tu sargijicu ociju ti?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 02. 2007. 12:13 

shta ches ocekivati na rock planetu... -_-, sad se i sjecam zashto sam 1. put izbrisao ovja forum iz bookmarksa.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 02. 2007. 22:43 

SYMPHONY wrote:
Rocky Chopin wrote:
X-Factor wrote:
Hohner-ne zna se ni model et kolko je dobra :twisted: :twisted:

Prepostavljam akustara iz VF-a, WISA-e, FIS-a ili nekog drugog.. giganta:D

Dobro, zavisno gdje nabavis... Hohner moze biti i solidna stvar ako nije nabavljena u kineskoj prodavnici ili kakvoj robnoj kuci.
ma s bilom kojom gitarom da je poredis...........ona je sranje......al cijen joj je prihvatljiva 120 KM.. :twisted: :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 02. 2007. 23:29 

imam ba Ibaneza nije mi nista drugo potrebno...dobro ako izuzmem dobru glavu npr ENGL (zelja iz snova)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 02. 2007. 23:41 

mjenjaj glavu pod hitno :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 02. 2007. 18:13 

Evo da se i ja upišem...
Imam trenutno Washburn WR150 i pojačalo Yamaha YTA95 (2x12", početak sedamdesetih, jede malu djecu).
Ako bog da uskoro biće uz to i neki Hamer Standard Explorer ili Scarab (ili Vector eventualno)...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 02. 2007. 01:38 

Trenutno Ibanez RG 570.U skorijoj buducnosti se nadam kupnji LTD F 400, koji bi mi odgovarao po svemu osim sto nema tremola, al ionako bi zadrzao RG za te svrhe.Planiram mu piknut bolje pikapove, najvjerojatnije Satrianijeve Di Marzie, ali jos malo cu ipak razmislit.Pojacalo je Engl Thunder 50 Reverb i radi odlicno, i savrseno se pase uz gitaru i stil sviranja.Birao sam izmedju njega i marshala MG u cjenovnom rangu, i odlucio sam se na ENGL-a !Mnogima fascinantno, nekima debilno, al i meni su debilni Marshalli.Smatram ih vrlo znacajnim dijelom rock povijesti, ali i samo povijesti!Toliko od mene...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 02. 2007. 17:49 

Alan13 wrote:
Trenutno Ibanez RG 570.U skorijoj buducnosti se nadam kupnji LTD F 400, koji bi mi odgovarao po svemu osim sto nema tremola, al ionako bi zadrzao RG za te svrhe.Planiram mu piknut bolje pikapove, najvjerojatnije Satrianijeve Di Marzie, ali jos malo cu ipak razmislit.Pojacalo je Engl Thunder 50 Reverb i radi odlicno, i savrseno se pase uz gitaru i stil sviranja.Birao sam izmedju njega i marshala MG u cjenovnom rangu, i odlucio sam se na ENGL-a !Mnogima fascinantno, nekima debilno, al i meni su debilni Marshalli.Smatram ih vrlo znacajnim dijelom rock povijesti, ali i samo povijesti!Toliko od mene...

a sto ne bi mazno original esp-a a ne kopiju...nisu lose al nisu bogami ni nesto

Satrianievi pickupovi velis aaa...pa bolan jel ti znas kako je on opremljen...sta je sa glavom Peavey JSX..??? zvjerska pojacala ti nude i dobar ton, nisu tu nikakvi pickupovi, to ti je samo ono ako hoces neki cisti zvuk i sta ja znam...al zvuk izlazi iz pojacala i nema dobrog tona bez dobrog pojacala...,,jest ENGL ti je, dobar je i sve, ali ako to nije neka mocna glava kao JSX, nece ti nuditi nikakvu prednost pa imao ti ili EMG-e, DiMarzie, SB-e na gitari

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 02. 2007. 19:32 

tek sam kupio ENGL-a.Nema razloga da ga mjenjam.Znam da necu dozivit revoluciju tona promjenom pickupova, ali i to igra ulogu...BTW:Onaj LTD dodje 1000 eura.Ima isti vrat i pickupove kao i Hammettov najbolji ESP u ponudi, a izgled mi je predobar...Bio bi dobar za live nastupe, jer ako pukne zica, na pauzi ti treba minuta da stavis novu, a ne ko kod ibanezovog tremola... ...sat vremena za svih 6 zica...uzas...to su oni stariji modeli, novi navodno imaju onaj sistem da ne moras rezat zice! :mrgreen:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 02. 2007. 21:57 

ja vjezbam vishe na akustari nego na elektricnoj.zato kad sviram na elektricnoj leti...
ti silni procesori i silna oprema vecini sluzi samo za prikrivanje gresaka...ubaci 3 neka echo-a i hall efekt pa wah pa ovo pa ono ...
i sta god odsviras "dobro" zvuci...
izgleda da stvarno ne znate sta cete od para pa se preseravate...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 02. 2007. 00:10 

Striker wrote:
ja vjezbam vishe na akustari nego na elektricnoj.zato kad sviram na elektricnoj leti...
ti silni procesori i silna oprema vecini sluzi samo za prikrivanje gresaka...ubaci 3 neka echo-a i hall efekt pa wah pa ovo pa ono ...
Svaka cast majstore......sva ova sranja od opreme (osim onih osnovnih) su sitni detalji koji se jedva primjecuju a cilj im je da uzmu sto vise love...al velike zvijezde koriste kao mamce.. :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 02. 2007. 00:24 

X-Factor wrote:
Striker wrote:
Svaka cast majstore......sva ova sranja od opreme (osim onih osnovnih) su sitni detalji koji se jedva primjecuju a cilj im je da uzmu sto vise love...al velike zvijezde koriste kao mamce.. :twisted:

ma nisam bash na to mislio ali eto...naravno da ce satrijani top opremu imati i zato zvuci na koncertima onako kako zvuci ... on je bar zna koristiti ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 02. 2007. 00:30 

Alan13 wrote:
tek sam kupio ENGL-a.Nema razloga da ga mjenjam.Znam da necu dozivit revoluciju tona promjenom pickupova, ali i to igra ulogu...BTW:Onaj LTD dodje 1000 eura.Ima isti vrat i pickupove kao i Hammettov najbolji ESP u ponudi, a izgled mi je predobar...Bio bi dobar za live nastupe, jer ako pukne zica, na pauzi ti treba minuta da stavis novu, a ne ko kod ibanezovog tremola... ...sat vremena za svih 6 zica...uzas...to su oni stariji modeli, novi navodno imaju onaj sistem da ne moras rezat zice! :mrgreen:

ojj od ceg da krenem...sto se tog LTD-a tice, vrat mu nije isti nemoj da te to zavara,jer najbolji Hammettov ESP, tj. KH2 Vintage (prepoznatljiv po onom narandjastom inlayu "Caution Hot"..pogledaj S&M - Enter sandman) , je Neck-thru verzija i naravno sadrzi i ostala sranja,activni pickupi EMG-81,Floyd Rose original...uglavnom dizajniran je po njegovom ukusu a to sto ti hoces to je samo kopija..,cijena KH2 Vinatge krece se od 3500-4000 € dok taj LTD je mala maca za njega...usput jadan si ako mislis da se tim nesto postigne, jer kad bi ti nabrojao sva predpojacala, pojacala i cabinete koje on koristi zanebesalo bi ti se...uglavnom su to Mesa Boogie dual reciferi sve zavisi.,cabineti Marshall 4x12 (mada mi cudna ona oznaka Metallice na pojacalima , ono slovo M)..

to je npr isto kao da ja kupim sebi Squiera, zamijenim mu pickupe, kobilicu i kazem evo Fender Stratocaster original..,puno stvari ulazi u to, ima nesto sto je bitno razlikuje od obicne kopije

btw. nemam pojma kako ti mijenjas zice,al kod mene je sasvim lagano..,samo odvrnem saraf na kraju, izvadim staru ,stavim novu (naravno odvrnem i ono cudo kod civija gore, ne mogu se sjetit kak se zove) i to je to.,

PS: koja bi to budala mijenjala svih 6 zica za vrijeme nastupa.,valjda bi se opremio i promijenio ih prije bar sedmicu

@Striker
jel mislis na njega il na mene..,ako je on u pitanju, kao i svaki drugi ima svoje pomocnike kad ima para sta ces..,ma ustvari sta ce ih on i mijenjat kad ima gitara, na bar 5-6 njih imaju nove zice, mada je ovo bezze sto sad pricam

Last edited by kirk_hammett on 23. 02. 2007. 00:39, edited 1 time in total.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 588 posts ]  Go to page Previous  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 30  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]