Ne rekoh ja da vi niste odradili ogroman posao u direktnim susretima sa njima, to svakako stoji, uzet cemo ih i mi oba puta vjerojatno..
Uzme i vama Sloboda bod u gostima i rijesi kuci, dakle, po toj logici oni su bolja momcad.. hmm..
Veci ste posao odradili u prvom dijelu prvenstva, iako ste imali srece sto je prvenstvo stalo kad je stalo jer ste vec tu poceli padati, a nakon toga se evo jos uvijek ne mozete oporaviti u pravoj mjeri, s obzirom na ulozeno..
No, gledajuci ovu sezonu, najljepsi su nogomet prikazali nogometasi Zrinjskog i najvise su puta direktno osteceni od svih konkurenata sa naslov, jednostavno im se nije dopustala igra, cemu teze, no, tako je prakticki svima u gostima, ali, najocitije je bilo na njihovom primjeru ove sezone, a od svih momcadi koje sam ja ove godine upratio, a upratio sam ih sve, Zrinjski je najbolje djelovao..
Isto tako, vazno je istaknuti koliki je nesrazmjer bio u tv prijenosima, patronazi svojevrsnoj, vama ce ovo biti peti put (Slavija) da prenose vase utakmice u gostima, njima niti jednom, dakle, kriterij kojim se to odredjuje, jednostavno receno nije fer i korektan..
Sto se Veleza tice, i on vam je jebga kriv sto vam eto bratski klub tako 'uzvraca uslugu' i ne daje bodove, ali eto, racunaj sta hoces..
A za Posusje, lako je za Posusje, bio nisam, ali ima ih koji su bili i sve uvidjeli, ti jedan od njih sigurno nisi..
A da, znamo opcenito da jedino ne navlaci Sarajevo od svih klubova, jer, protiv njih su svi naravno, pa ono, u pravu si, nema smisla da ja uopce sta tu komentiram..