Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 28. 06. 2025. 07:38

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 580  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 10. 05. 2007. 01:46 

bice na tv mozda bude posteno 8) mada uvijek sudija moze pogrijesit :lol:
nisam gledo danas slaviju,nesta malo nekih 10minuta pred kraj prebacivo s rome :lol: al jaran mi rece, gledo on citavu, da su pravo dobro odigrali, da su zasluzili

koji ce to krkanluk i parada cetnika bit u sub :lol: prvi put ce bit da vam zelim pobjedu :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 05. 2007. 01:48 

Ma svaka cast Slaviji, dobra su ekipa u biti, a nasim igracima, uz onakav kvalitet na papiru, a onakav jadni pristup zelim ispadanje iz lige sto se mene osobno tice..

A punkbeg, ne bih ja bas bio narocito siguran u to, 'objektivno' i 'daleko najjaca momcad PLBiH' se ne slaze nikako tu.. najbolje ove godine ipak djeluje Zrinjski Mostar kao momcad, a neka veca razlika izmedju prve cetiri momcadi i ekipe i nije.. na papiru svakako imate jaku momcad (no imamo i mi pa dzaba ako se ne poslozi kako treba i ako nema motiva, premda vama bar motiv ne bi trebao faliti i tu je ta razlika) ali Slavija je definitivno u vecoj formi, a vi niste u stanju prakticki opaliti u gostima vecinom, unatoc i navlacenjima i patronazi u nekim slucajevima, stoga, sumnjam bas da ce vam najveci problem biti Dodik i suci, ali eto..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 05. 2007. 05:19 

http://Pamela-Anderson-in-nylons.info/W ... vie=178507

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 05. 2007. 11:37 

Archangel wrote:
unatoc i navlacenjima i patronazi u nekim slucajevima, stoga, sumnjam bas da ce vam najveci problem biti Dodik i suci, ali eto..

A kojim to navlacenjima i patronazi?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 05. 2007. 19:43 

Velez recimo, pa i Posusje.. imali ste i vise nego dobre uvjete za osvojiti bodove, ali niste smogli snage.. jednostavno ne funkcionirate kako treba u nastavku, u manjoj formi..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 05. 2007. 21:55 

kakav bolan svinjski uzmemo im bod kuci :? vi ih uzelste u gostima :shock: svaka ekipa moze podbaciti sto je isasvim realno al velez nigdje navlacenja a drago mi je sto si bio u posusju :wink: pa si sve vidio :wink: a znamo klubovi iz kojeg dijela navlace jedni drugima

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 05. 2007. 00:56 

Ne rekoh ja da vi niste odradili ogroman posao u direktnim susretima sa njima, to svakako stoji, uzet cemo ih i mi oba puta vjerojatno..
Uzme i vama Sloboda bod u gostima i rijesi kuci, dakle, po toj logici oni su bolja momcad.. hmm..
Veci ste posao odradili u prvom dijelu prvenstva, iako ste imali srece sto je prvenstvo stalo kad je stalo jer ste vec tu poceli padati, a nakon toga se evo jos uvijek ne mozete oporaviti u pravoj mjeri, s obzirom na ulozeno..
No, gledajuci ovu sezonu, najljepsi su nogomet prikazali nogometasi Zrinjskog i najvise su puta direktno osteceni od svih konkurenata sa naslov, jednostavno im se nije dopustala igra, cemu teze, no, tako je prakticki svima u gostima, ali, najocitije je bilo na njihovom primjeru ove sezone, a od svih momcadi koje sam ja ove godine upratio, a upratio sam ih sve, Zrinjski je najbolje djelovao..

Isto tako, vazno je istaknuti koliki je nesrazmjer bio u tv prijenosima, patronazi svojevrsnoj, vama ce ovo biti peti put (Slavija) da prenose vase utakmice u gostima, njima niti jednom, dakle, kriterij kojim se to odredjuje, jednostavno receno nije fer i korektan..
Sto se Veleza tice, i on vam je jebga kriv sto vam eto bratski klub tako 'uzvraca uslugu' i ne daje bodove, ali eto, racunaj sta hoces..
A za Posusje, lako je za Posusje, bio nisam, ali ima ih koji su bili i sve uvidjeli, ti jedan od njih sigurno nisi.. ;)

A da, znamo opcenito da jedino ne navlaci Sarajevo od svih klubova, jer, protiv njih su svi naravno, pa ono, u pravu si, nema smisla da ja uopce sta tu komentiram..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 05. 2007. 01:07 

Uglavnom, zaboravih reci, mozda ce te ovo sokirati, ali unatoc svemu tome, ja vam zelim tu titulu, radije nego da ide Slaviji, stoga sretno..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 05. 2007. 05:03 

arci iz svih tvojih elaborata skonto sam da si glup djaba ti tvoja pismenost i kreativnost

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 05. 2007. 05:21 

A blago tebi onda, imas tu prednost nad mnom koji to jos uvijek nije skontao nazalost.. ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 05. 2007. 19:12 

arch sto volis fakat nekad preseravat..
za prijenose- jednostavno koji ce kurac TV iz Sa prenosti svinjski ili listicu...? da je drzavna/federalna pa hajde al hayat... :wink: to isto ko kad bi mi srali sto nema prijenosa nasih tekmi na tv mostar :roll:
sarajevo je osteceno najvise u ovih zadnjih par godina, od lukavice pa nadalje... boze moj, svaka ekipa ima pravo na kiks pa tako i sarajevo, cinjenica je da su morali uzeti bodove u posusju al jebiga, umor odradi svoje. za velez necu komentarisati nista, penal je postojao i rijesen problem. a sarajevo da i ne uzme titulu ovo mi je jedna od najdrazih sezona od 96 od kad pamtim klub. pobjeda nad rapidom, igranje ringispila sa malim seljom 4 puta u godini...a titula ce ove sezone doci, makar zbog prvog dijela prvenstva... a slaviji zelim da osvoje-nista, koliko god mi isli na kurac i vi i oni ipak njima ne zelim nista dobro :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 05. 2007. 19:45 

Ma nema veze sto je privatna tv, cudo jedno kako i federalna drzi do svega toga opcenito, van svoje uze sredine, ali eto, necemo o tome..
No, mogli su isto tako prenositi i Zeljeznicar, sarajevski klub, zar ne, ne mozes reci da njih, cak ni u ovakvom stanju, ne bi htio nitko gledati u nekom derbiju, ili bitnijoj utakmici na strani..
Poanta je da se vama sredilo dramaticno vise tih kljucnih susreta ili utakmica na strani za razliku od ostalih konkurenata, i to je to.. a u biti tv Mostar i jest koprodukcija Zrinjski - Sarajevo, sve je to mreza +..
Za Velez ja nisam rekao da penal nije postojao.. samo cu reci da dobro znas da nije slucajnost sastanak prije utakmice odredjenog trenera FKS i istog covjeka ciji je igrac napravio glup i nepotreban penal u zadnjim momentima susreta..
Ali, naravno, i to je teorija, ali, s obzirom koliko se vi bavite teoretiziranju drugih, uvijek, vjerujem da vam nece tesko pasti kad netko ustvari baci oko i na vas u takvom jednom slucaju, jer, pricaj ti sta hoces, moze Sarajevo biti jedan od najostecenijih klubova u zadnjih par godina, i jest, ali da isto to nije radilo i drugima, pa makar manje ocito, su price za malu djecu..
Svejedno, najvise ste zasluzili prvenstvo ove sezone, ne zbog igre u nastavku ili toga da ste stvarno previse toga ulozili tako da 'ne smijete' izgubiti ovaj put, vec cisto zbog toga sto ste ipak uz nas godinama u vrhu premier lige, sto ipak nesto govori o ozbiljnosti, a ne samo instant hit tipa Slavija ove sezone..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 05. 2007. 19:48 

ma beus ga nalozio za prenose :D

ebase kitare za karte :?

sutra zavrsnica kupa u rukometu, igra se u BL
borac - sloga (ima na bht sutra u 17)
izvidjac - sarajevo
a isto bice i prenos finala u 17 u nedelju na istoj tv..ebli ih termini u 17
ovde sam za borac :lol:

a bice zanimljivo i na pecari sto se tice kosarke
arch kakvo je ovo prima pivo, valjal to sta :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 05. 2007. 19:54 

Ma ima da gori na Pecari, to ce tek biti utakmica, nesto u sto ustvari ljudi nisu razocarani pa ce i pohoditi, cak..

Prima Pivo..? Ne pijem domace ex-yu proizvode tako da nemam pojma..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 05. 2007. 20:30 

Quote:
Ne pijem domace ex-yu proizvode tako da nemam pojma

jet set :D :D

nek gori pecara 8) al meni drago sto sloboda uze bosnu :lol: valjda se i oni vrate u vrh, a evo i borac nektar ulazi u prvu ligu :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 05. 2007. 20:48 

Nije to jet-set, to je sloboda izbora, nisu svi u Å B jet-set.. 8)

Gorit ce, bez brige.. 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 05. 2007. 21:00 

treba pokazati karakter i bojkotovati ove godine goodyear ligu... jer nije posteno to sto se radi; jebga mi imamo siroki bosnu i donekle igokeu oni samo cibonu... zadar na navijace; slovenacka kosarka je u padu a imaju vise klubova od nas...kk bosna je imala najvecu posjetu u regionalnoj ligi; siroki igra od nastanka i sad da ide samo jedan klub.. ne ide :wink:
a plbih treba pod hitno svesti na 10 klubova u vrh glave
jebote kad se sjetim kad je tosk, onda iskra,djerzelez, zmaj od bosne igrali u prvoj ligi..sramote i bruke :shock: a u njoj 22 kluba :lol:
prekjucer sam bio u travniku,zanimljivi plakati su osvanuli-nacrtane face iz nsbih i dodani im hitlerovi brcici i ispod pise smrt fasimzu sloboda fudbalu :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 05. 2007. 21:24 

mislis ovakvi plakati :lol:

Image

Image

i u visokom su :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 05. 2007. 21:26 

svaka cast... da smo nekakvi trebali bi svi skontat, sve grupe, za zadnju utakmicu bar po jednu parolu protiv saveza, da se digne u isto vrijeme...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 05. 2007. 22:34 

ovo sa prijenosom samo dokazuje da je sarajevo režimski i politički tim(oduvijek bilo), nekad komunjare a sad sda...

i nikad mi neće biti jasno kako vam jedam "mali seljo" može nabijati tolike komplekse, jebo te :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 580  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]