Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 20. 06. 2025. 16:18

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: CHAOS UK/VARUKERS
PostPosted: 15. 06. 2007. 12:54 

Nemam pojma di su netsli topici ovih dvaju velikana englenskog hardcorea...no u svakom slučaju oba banda su osnovana 1979 i djeluju dan danas- stim da varukers nisu previše promjenili stil osim što im se produkcija na how do you sleep popravila s obzirom na murder i sl...a chaos uk se pretvorio u oi punk-hc band od njihovog mračnog hc-a koji su prali sve tamo negdje do 1988 kada su počeli raditi veselije stvari...no bilo kako bilo oba banda sam gledao u močvari-s tim da su varukers bili genijalni 1999 te,a chaos uk su bili ako se ne varam 2001-bili ok-no varukers su me ipak više iznenadili...
u svakom slučaju chaos uk su bili genijalni do radioactive splita sa extreme noise terrorom-s tim da je short sharp shock iz 1984 oličenje pravog brutalnog HC- bjesnila u svojoj najboljoj formi,a i zvuk bubnja sa tog albuma je poseban,sve pjesme iznimno brze,a vokal brutalniji nego ikad-ako se mene pita album kooji definitivno spada u prvih 10 po kvaliteti i žestoči u prvoj polovici 80-tih...prvi chaos uk lp iz 1982 je također dosta mračan,brz i kaotičan....u 90-tima su se opako ujebali tako da mi nisu zanimljivi,no varukers su otprilike isti s tim da mi je murder odličan ,unatoč lošem zvuku,a najjači mi je definitivno crustoidni prepare for attack iz 1984-također remek djelo hc-a prve polovice 80-tih,također i masacred millions i ep never again iz 1981...da da...bili su mi to dragi bandovi

Profile  

Post subject: Re: CHAOS UK/VARUKERS
PostPosted: 16. 06. 2007. 17:59 

oba benda su mi preprejebena.
Chaos UK-Stunned to silence, zakon

Profile  

PostPosted: 11. 09. 2007. 18:13 
Moderator

imam demo iz 81` i split sa ENT, bolest, preporucujem

Profile  

PostPosted: 11. 09. 2007. 19:05 

Meni je chaos uk vrh ali bas vrh! Mozda najdrazi hc bend ikad! Fakat gode mi nevjerovatno! Sjecam se prije godinu-dvije gledao sam neki snimak njihov i ono vidim ludilo lik ulijece u raju pjeva itd itd i bilo mi prejako al nisam znao ni sta je. Tek onda mozda pola godine kasnije skontam sta je kako je i nabavim kakvih pjesama i nema od tad ludilo! Fakat njih bih volio vidjet neg hljeba se najest! Prije toga mi je bio discharge vrh ali chaos ipak... uh! Nevazno... hogar mi nedavno rece dovodi discharge u mochvaru. Ne sjecam se tacno kad al je uskoro. Nekako mi je sad manje vise discharge bezveze... nije to isti discharge ko nekad...

Profile  

PostPosted: 13. 09. 2007. 12:26 

SapunKemal wrote:
Meni je chaos uk vrh ali bas vrh! Mozda najdrazi hc bend ikad! Fakat gode mi nevjerovatno! Sjecam se prije godinu-dvije gledao sam neki snimak njihov i ono vidim ludilo lik ulijece u raju pjeva itd itd i bilo mi prejako al nisam znao ni sta je. Tek onda mozda pola godine kasnije skontam sta je kako je i nabavim kakvih pjesama i nema od tad ludilo! Fakat njih bih volio vidjet neg hljeba se najest! Prije toga mi je bio discharge vrh ali chaos ipak... uh! Nevazno... hogar mi nedavno rece dovodi discharge u mochvaru. Ne sjecam se tacno kad al je uskoro. Nekako mi je sad manje vise discharge bezveze... nije to isti discharge ko nekad...

Slažem se,ja sam bio sretnik te gledao Chaos UK u Močvari ,nažalost na onaj iz 1999 nisam došao,ali zato 2002 nisam propustio.Predgrupa su bili požeški Fightback kolko se sječam.Dobar koncert-No najjače razdoblje Chaos UK je bilo od 1980 do 1985 zaključno sa radioactive ,no nema do short sharp 1984 i chaos uk. lp 1982, varukersi i rat su razbili močvaru 2000-prejebeno.Bili definitivno jači uživo nego Chaos UK-a cijena jebote bila samo 30 kn,s predgrupom Cripple bastards.E to ja zovem benefit cijenom za tako dobar koncert-a ne kad za šugave Exploited moram izdvojit 100 kn!???,a lošiji su uživo.Osim toga Wattie je jebeni nacist.Disorder i dalje piče jako dobro i močno,iako je glavna osovina banda davno razbijena,Chaos UK su sveli svoje koncerte na HC-oi punk zajebancije,a varukers su ostali prejebeni sve ove godine-sve žešči i žešči.Sve me strah ići na Discharge,bojim se da bi se mogao gadno razočarat,a to nikako nebi volio da bude slučaj sa meni tako dragim bandom koji pratim već 15-ak godina. :o

Profile  

PostPosted: 15. 09. 2007. 15:03 

sa CHAOS UK su svirali APATRIDI, ne FIGHT BACK.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]