SapunKemal wrote:
Meni je chaos uk vrh ali bas vrh! Mozda najdrazi hc bend ikad! Fakat gode mi nevjerovatno! Sjecam se prije godinu-dvije gledao sam neki snimak njihov i ono vidim ludilo lik ulijece u raju pjeva itd itd i bilo mi prejako al nisam znao ni sta je. Tek onda mozda pola godine kasnije skontam sta je kako je i nabavim kakvih pjesama i nema od tad ludilo! Fakat njih bih volio vidjet neg hljeba se najest! Prije toga mi je bio discharge vrh ali chaos ipak... uh! Nevazno... hogar mi nedavno rece dovodi discharge u mochvaru. Ne sjecam se tacno kad al je uskoro. Nekako mi je sad manje vise discharge bezveze... nije to isti discharge ko nekad...
Slažem se,ja sam bio sretnik te gledao Chaos UK u MoÄvari ,nažalost na onaj iz 1999 nisam doÅ¡ao,ali zato 2002 nisam propustio.Predgrupa su bili požeÅ¡ki Fightback kolko se sjeÄam.Dobar koncert-No najjaÄe razdoblje Chaos UK je bilo od 1980 do 1985 zakljuÄno sa radioactive ,no nema do short sharp 1984 i chaos uk. lp 1982, varukersi i rat su razbili moÄvaru 2000-prejebeno.Bili definitivno jaÄi uživo nego Chaos UK-a cijena jebote bila samo 30 kn,s predgrupom Cripple bastards.E to ja zovem benefit cijenom za tako dobar koncert-a ne kad za Å¡ugave Exploited moram izdvojit 100 kn!???,a loÅ¡iji su uživo.Osim toga Wattie je jebeni nacist.Disorder i dalje piÄe jako dobro i moÄno,iako je glavna osovina banda davno razbijena,Chaos UK su sveli svoje koncerte na HC-oi punk zajebancije,a varukers su ostali prejebeni sve ove godine-sve žeÅ¡Äi i žeÅ¡Äi.Sve me strah ići na Discharge,bojim se da bi se mogao gadno razoÄarat,a to nikako nebi volio da bude sluÄaj sa meni tako dragim bandom koji pratim već 15-ak godina.