Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 30. 06. 2025. 00:09

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 580  Next
Author Message
 Post subject: Re: sport
PostPosted: 21. 09. 2007. 17:44 

Addict wrote:
De uozbilji se, nemoj da te ko cuje.

ajd ne kaki :D
djeluje mi ko da demantiras da je toliki omjer bio il sta da nisu simpatizeri, ajd nek su i ultrasi al opet taj omjer nekako ne prilici...

Profile  

PostPosted: 05. 10. 2007. 09:34 

6:0 :lol:

Profile  

PostPosted: 05. 10. 2007. 10:16 
Moderator

DoMa wrote:
6:0 :lol:

sinoc ja konobara u Markiju pitam kako Sarajevo igralo, veli izgubili 6:0, i jebga, kako to vec ide, samo se iz mene prolomi: gazi gazi gazi pitareee, pitareee, ptareeee :D, bogam, lik se naljuti, kaze `nemoj tako, ja za sarajevo navijam`
kostob Cartman reko: `sweet` :lol:

Profile  

PostPosted: 05. 10. 2007. 10:28 

hm barem nije bio litex...idi bolan protestvuj pred savezom zbog strašne nepravde prema selji...

a rezultat boze moj; odraz stanja u klubu...

Profile  

PostPosted: 05. 10. 2007. 10:43 
Moderator

punkbeg wrote:
hm barem nije bio litex...idi bolan protestvuj pred savezom zbog strašne nepravde prema selji...

a rezultat boze moj; odraz stanja u klubu...

znao sam da ce se litex spomenut :D nista, jebga, izletili su i Zeljo i Sarajvo u evropi, a za proteste i odgodu...well ja sam tu mali, al kako gazda veli:

FarukT
EL PRESIDENTE

05. 10. 2007. 02:41
Evo, dok dodjoh sa iste teme i procitah sve postove. Sutra je zakazana vanredna sjednica predsjednistva FK Zeljeznicar i zvanicno saopstenje ce biti izdato nakon toga. Do tada moj licni stav:

1. Naravno da nisam pristao na odgadjanje. Ako to mozda nekom pada na pamet, smijesan je kao sto bih bio i sam sebi.

2. Tijela NFSBiH su donjela odluku da se derbi i utakmica Modrice otkazuju. Termin za derbi ce biti naknadno odredjen. O tome kasnije u ovom postu.

3. Cocu, Stilu i sve ostale cemo pustiti na poziv u reprezentaciju, a svima, pa i njima dati da urade 150 sklekova i 350 cucnjeva prije derbija da bi (valjda) bili izjednaceni sa komsijama. Za to cu se licno pobrinuti da bude ispunjeno.

Dakle, derbi mozemo igrati i u ponedjeljak, utorak, srijedu, ili bilo kada u 8:15 ujutro, ako ce to nekome pomoci da bude bolji od onoga kakav je, ali to nije to. Zna se kada se igra derbi, u nedjelju! Cekamo ih bilo kada i bilo gdje...

Eh, sada o odgadjanju. Javno pozivam sve koji su glasali za ovakvu odluku, BEZ SAGLASNOSTI I KONSULTOVANJA FK ZELJEZNICAR, da ispred TV kamera demonstriraju svoje fudbalsko znanje, iskustvo i cast i obrazloze istu. Nazalost, tu emisiju najvjerovatnije necete gledati, ali ja ostajem spreman da se odazovem kada god bude.

tm.org

Profile  

PostPosted: 05. 10. 2007. 11:11 

znam bolan citam vam forum i smijem vam se :D

Profile  

PostPosted: 05. 10. 2007. 13:33 

aj se potucite :D

Profile  

PostPosted: 06. 10. 2007. 15:22 

Eto mene samo cudi kako jedna takva ultra velicina koja, za razliku od svih ostalih naravno (kao sto mi cesto nadasve realni i upoznati pojedinac ovdje zna spocitati u manjku argumenata), 'dokazuje svoju kvalitetu u Europi' moze izgubiti 6:0 u jednom susretu kad eto kao 'primate manje nego mi u dvije utakmice dok nam Hapoel (koji je OPET u grupnoj fazi natjecanja) kao pokazuje tko smo i sta smo'.. e golemo..

A odgadjanje derbija bi bilo smijesno.. nije valjda da vlada panika pa se ne moze ni protiv Zeljeznicara igrati.. nisu li vam vec udovoljili pa se prebacilo sa subote na nedjelju, gdje je sad problem..

Profile  

PostPosted: 07. 10. 2007. 00:43 
Moderator

problem je u tome sto su pizde, eno sad se kao vade, nije im dosao dopis o odluci

Neizvjesnost još traje
Konačna zvanična odluka da li će Sarajevo sutra istrčati na teren stadion Grbavica bit će poznata ujutro u 10.00 sati nakon sjednice koja će večeras kasno biti održana, kako nam je rekao potpredsjednik kluba Bašić. Kao što je več poznato, NFSBIH je prije nekoliko dana donio odluku da će se redovno 9.kolo prvenstva pomjeriti za neki drugi datum da bi u četvrtak isti organ saveza promijenio odluku ali djelomično. Naime, dvije utakmice se neće igrati dok ostale hoće u nedjelju po rasporedu, a spomenute dvije utakmice se odgađaju za još neodređeni datum.

Na ovu odluku iz kluba sa Grbavice reagovali su teatralno pa su odmah prijetili istupanjem iz lige te raznoraznim tužbama a sve radi zarade od ove utakmice koja bi bila narušena ukoliko se ona ne bi odigrala u nedjelju. Argument da i druge ekipe koje su igrali u Kupu UEFA sutra igraju svoje utakmice također stoji i tako je Savez ponovo promijenio odluku. Utakmica se igra sutra u 15.00 sati.

Nakon same odluke stigle su informacije iz bordo kluba da Sarajevo neće istrčati na megdan sutra ali će se na večerašnjem sastanku donijeti odluka da li će ekipa sutra biti na Grbavici. Naš je savjet da se polako pripremate.

fksinfo.com

ha? :?

Profile  

PostPosted: 07. 10. 2007. 00:53 

Kako nije dosao dopis da se tad igra kad su, bar po NFSBiH (kakvi god bili, ipak im je zadnja pri odigravanju susreta) nazocili tom sastanku povodom odigravanja te utakmice predstavnici Sarajeva i Zeljeznicara..? stvarno golemo..
'Ebote kao da samo oni igraju europske utakmice..

Profile  

PostPosted: 07. 10. 2007. 01:14 

a sege oko derbija...
ovi pitari ko djeca u PM...savez jos gori...
komediju snimit oko derbija...na sta je spao...

vidi doma sto se poso javljat, doma jel to kontas o tituli :D

Profile  

PostPosted: 07. 10. 2007. 17:24 
Moderator

Katastrofa, sudija odsviro repertoar kakav je svaki pitar samo mogao pozelit.
navijanje: mi svih 90 minuta, na nivou, a pitara nigdje, jedino kad su sanse bile, sto se tice brojnosti, doslo ih u dva auta, mi brojali na poluvremenu. i kraj su zapedercili, otisli im igraci pred tribinu i poskidali se, a ovi im pljescu jbt. ljudi se raduju kao da su nas unistili...
jos jedan u nizu isfura na racun pitara, ako kazete da ste bili bolji, et vam dodatni isfur

Profile  

PostPosted: 07. 10. 2007. 20:42 

Ghost, evo za tebe jedna

http://www.youtube.com/watch?v=c0O6_mZ6Xqk

Refren, svi zajedno... cetri godine, godine duge, godine bole, godine tuge....

Profile  

PostPosted: 07. 10. 2007. 23:13 
Moderator

sta, hoces mi reci kako jos i narodnjake slusas?

jarane, boli me kurac

Profile  

PostPosted: 07. 10. 2007. 23:19 

cinjenica je da smo mi nikad gori vi nikad bolji. rezultat: na tribinama-presmjesni!
na terenu- jos jadniji!

kukali ste hocete derbi u nedjelju. svima je bilo jasno sto- jedva docekali da iskoristite 'sanse'. eto vam derbi jebo vas on. sta ste pokazali- nista.
hocete da organizujemo u utorak jos jedan termin? mozda tu uspijete prici golu..
tesko vama..

Profile  

PostPosted: 07. 10. 2007. 23:25 
Moderator

punkbeg wrote:
cinjenica je da smo mi nikad gori vi nikad bolji. rezultat: na tribinama-presmjesni!
na terenu- jos jadniji!

kukali ste hocete derbi u nedjelju. svima je bilo jasno sto- jedva docekali da iskoristite 'sanse'. eto vam derbi jebo vas on. sta ste pokazali- nista.
hocete da organizujemo u utorak jos jedan termin? mozda tu uspijete prici golu..
tesko vama..

ova recenica je dovoljna da se skonta koliko ti uopce pratis ova dva kluba, uostalom, kakve smo mi to sanse trebali iskoristiti? sto ste lafo umorni? vala, treba se prao zadat i namucit se ko magarac da izgubis 6:0, bas ste umorni bili

Profile  

PostPosted: 07. 10. 2007. 23:30 

ova recenica je dovoljna da se skonta koliko ti uopce pratis ova dva kluba, uostalom, kakve smo mi to sanse trebali iskoristiti? sto ste lafo umorni? vala, treba se prao zadat i namucit se ko magarac da izgubis 6:0, bas ste umorni bili[/quote]

a jos teze se namucit i ispusiti 7 0 :roll: a obojica znamo prave razloge tako visokog poraza i situaciju kako u klubu tako i na tribinama :wink:
ovo je pravi seljo. kukali ste; da ne komentarisem euforicne izjave tipa 'pojest cemo ih'; na tribini vam je bilo isfuravanje maksimalno. sad ako si ti pametan pa da skontas kako... a parola je bas onako pogodna za derbi, nema sta :wink: nikad ovaj seljo nece biti bolji od FCS, nikad ovakav seljo nece pobijediti na derbiu.

Profile  

PostPosted: 07. 10. 2007. 23:45 
Moderator

punkbeg wrote:
ova recenica je dovoljna da se skonta koliko ti uopce pratis ova dva kluba, uostalom, kakve smo mi to sanse trebali iskoristiti? sto ste lafo umorni? vala, treba se prao zadat i namucit se ko magarac da izgubis 6:0, bas ste umorni bili

a jos teze se namucit i ispusiti 7 0 :roll: a obojica znamo prave razloge tako visokog poraza i situaciju kako u klubu tako i na tribinama :wink:
ovo je pravi seljo. kukali ste; da ne komentarisem euforicne izjave tipa 'pojest cemo ih'; na tribini vam je bilo isfuravanje maksimalno. sad ako si ti pametan pa da skontas kako... a parola je bas onako pogodna za derbi, nema sta :wink: nikad ovaj seljo nece biti bolji od FCS, nikad ovakav seljo nece pobijediti na derbiu.[/quote]

ovaj ti post nema veze s vezom, radije prekini srat

Profile  

PostPosted: 08. 10. 2007. 02:14 

Vidim i ovdje ima strumfica koji se asli drogiraju. Evo recenzija za one koji nisu bili, a mozda pomogne i ovima u ljecenju...

Prodje i ovaj, 90. po redu vjeciti derbi... neki bi trebali da isposte ovo malo dana sto je ostalo, da uplate vitre za stoju, idu u crkvu, sinagogu... ili nekim drugim nacinom da ispostuju svoje (sumnjive) moralne vrijednosti, dok neki ne da su ostali kratkih rukava, nego su goli do pasa.

Realno, bez ikakvog pretjerivanja i subjektivnosti rezultat je trebao biti 0:2. Znaci sigurna pobjeda, jos ako se uzme u obzir da smo igrali bez pola igraca (jednina, odnosi se na Alaima, ko je bio vidio je), da su mali plavi igrali krajnje nesportski tokom citave utakmice (vise puta, nakon ociglednog faula nad nasim igracima (koji ostaju na travi) nastavljaju sa igrom), da ne spominjem trenutnu situaciju u klubu i umor igraca (jeste, umor mi smo ove sezone odigrali 16, oni duplo manje utakmica) i ono sto se uvijek spominje (bas zato mi se i ne spominje, ali nek se zna), onaj klisej "sudija im siljio", e pa jeste, siljio im je i ko god ima imalo obraza to ce priznati. Ne preprepreofirno, ali vidno i iritirajuce.

Znaci, NK Skretnicar nadigran U SVAKOM SEGMENTU IGRE. Zeka ih valjo ko djecu citavu utakmicu, da je neka druga ekipa bila bilo bi mi zao igraca... Samo da mi je negdje snimak zbaviti da ponovo mogu da uzivam u onim nasim akcijama, koje bi da nije bilo mongoloida bucana bile jos ljepse... a oni da su igrali do iftara nebi ga mogli zabiti Alaimu koji je igrao sa pola snage i bez upotrebe jedne noge. Svaku njihov napad (dobrim dijelom parodije na nesto sto se zove napad) je sa lakocom osujecen, u cemu je najveci dio posla obavljao Semjon "AIR" Milosevic. Ne znam kojem bogu mogu zahvaliti sto nisu primili bar jedan, ako nista od onog njihovog bahila kad je zamalo ne posla u svoj gol. Ali kako ih je Zeka samo slao po cevape, ja mislim da ih se dosta omrsilo danas, ono je tragikomicno... Jedino sto su igraci NK Skretnicar napravili za 90 i kusur minuta, a da je podsjetilo na neke od fudbalskih velikana je primanje lopte neposredno iznad podlaktice u sesnaestercu, od strane semira stilica (sljedeci put kad ga vidim, pitat cu ga sta mu dodje Diego u rodu). Od nasih igraca pohvale idu komplet ekipi podjednako (osim bucana, on je promasio profesiju), a posebno Turkovicu, Milosevicu, Grujicu (kojem je ovo najbolja utakmica koju je odigrao u dresu FKS)...pa i Cali.

Neko ko veze nema o fudbalu, a da je pricao sa nekim navijacem Zeljeznicmara prije utakmice, taj bi otisao na utakmicu u ubjedjenju da ce vidjeti najmanje 3-4 gola u mrezi najveceg BH kluba, da ce vidjeti leprsavu igru malih plavih i ne znam ti ja sta vec...

Doduse, mogao je biti svjedok nasrtaja nekolicine nafuranih kvazi-huligana na muriju (zato jer su bili obasuti bakljama od Hordi sa istoka), pa nakon neuspjele akcije se povlace (akcija trajala oko 2 min.) a ostatak šinovodja gadja drotove nekim plavim zastavicama... Impresivno, A.C.A.B. ou jea.

Ima se tu jos svasta za napisati (mozda jos jednom dodati sta im je Zeka cinio?), ali i ovo je dovoljno. Dvije stvari mi samo nisu jasne, jedna kod raje sa uske pruge, druga kod Pitara. Kod ovih prvih je kako ih vise nije stid svojih nebuloza koje izjavljuju, a kod Pitara me nervira sto eto kao nisu razocarani sto nismo pobijedili. Hajd ovi sto nisu bili, njih nekako i shvatam (mada je protiv malih plavih sve osim pobjede los rezultat), ali ovi sto su bili... no comment. Ne mogu docekati derbi na Kosevu, samo dovesti jednog prosjecnog spica i trica im ne gine. Ali da ne bi pisao sci-fi bajke kao pojedini, ostaje nam da cekamo 24. kolo... Ili mozda da ponistimo ovu utakmicu, pa da se igra nova u jednom od onih famoznih zakazanih termina?

Profile  

PostPosted: 08. 10. 2007. 11:31 
Moderator

jes neko ljut ocam` moooog, preseravanja kakva samo raspidjen cojk moze napisat, i ja vala ovdje ne vidim NIKAKVE objektivnosti, da se ne lazemo, ono jucer je bio jedan realan prikaz domaceg fudbala, grozota jedna, oba tima katastrofa ziva, a fer igru ne spominji, osim sto ste imali sudiju za sebe ( jel vam ovo Bakir interveniso nakon prvog poluvremena? ;)), igrali ste i vi prljavo, jos ste i padali ko picke (well, to vazda radite, nemre niko pric igracu capajeba a da se ovaj ne srusi kao da ga je srcani strefio) s cime ste zasluzili da vas se isprebija posteno. a sto se tice incidenta, jebga sam kazes i priznajes kakva ste stoka, bacate baklje medju starije ljude, i onda kad vam jug pridje nigdje vas nema, povlacenje, pa murja nas tuce, normalno da cemo se povuc

BOJA FESA BOJA DRESA, nabijem nakurac vasu objektivnost i podjebavanje

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 580  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]