Noise Messiah wrote:
bloodflood wrote:
tu nema nikakve price, nikakve poruke....nista. to su bukvalno filmovi za zatucanu djecurliju, pogotovo ti neki k, lj, m, z, v produkcije. isto ko ono nesto sto je saran snim'o... ne kontam fakat, sta je tu interesantno, al' ok, ako se tebi svida, snimit cu ti i ja jedan, pa gledaj

.
Prva stvar, ako si dovoljno jebeno glup da nakon hiljadu i jedne molbe pišeš moj nadimak šaran ili saran, ti si odsad kile, jer si ionako pomalo kilav u mozak.
kilav u mozak? ima li potrebe za ovim?
sto se tice tih molbi, ja 1. put vidim da tebi smeta sto "pisem tvoj nadimak" šaran ili saran...

kako bi ti da ja odsad pisem tvoj nadimak? mene, apsolutno zaboli kako ces ti pisat moj...pisi kako os, jebe mi se...
Noise Messiah wrote:
Druga stvar, ne možeÅ¡ priÄati o treÅ¡ kinematografiji, jer treÅ¡ u tom pojmu nije smeće, nego marginaliziranje i apsolutno pretjerivanje. S druge strane, niko ne poredi Henenlottera jednog i jednog Kurosawu, ali ti ih, Äini mi se, dovodiÅ¡ u isti red, dakle, fulo si poentu totalno.
ok, zovi taj "trash" kako hoces i definisi ga kako god ti hoces...ali to JEST smece (bez obzira sto je, kako ti kazes (ili wikipeadia, ili bilo ko) "marginaliziranje i apsolutno pretjerivanje"... ne znam samo gdje sam ja doveo kurosawu i tog nakog lika u "isti red"... ili ih poredio.. nema se tu sta poredit, kurosawa je umjetnik (kud ces dalje, kad sam ja cuo za njega

), a ovaj nakav kojeg ti navodis... neam pojma ko je lik..
Noise Messiah wrote:
I za nekog ko sluÅ¡a malo previÅ¡e death metal koji se većinom sastoji od keÄapa i lafo crva iz oÄiju i nadimak mu je jebeni BLOODFLOOD, prevelik si filozof.
haha, ovo ja mislim ne treba komentarisat...