@Addict: nikada nisam volio ny skolu hc-a, pogotovo zbog hejtanja bendove sredine devedesetih, a kontra ima dodatni hejt u tekstovima koji po meni ne bi smio biti u hcu, i da, to mi smeta, ali govorio sam cisto muzicki, skidam im kapu za atmosferu, energicnost i pregrst dobrih rifova, samo da je bilo preciznije. Za totalnu - slusao sam mnogo klinaca u mom gradu njihovih godina i svirali su punk dosta bolje, a isto su homofobi

Takodje, dobili su kritiku u brk A jebiga, em sam premator em previse slusam metal da bih mogao doci na takvo sviranje i reci: e bilo je super!
@Kontra: ne bi falilo nista krv/znoj hc atmosferi, odlicnim tekstovima i porukama i perfekciji zvuka, priznaj
Za vas se to ne moze reci jer se vidi da znate znanje, ali sam slusao previse bendova koji uzas sviraju, al je parola "to je punk". Jeste, ne moras biti virtuoz, ali ne moras ni zvucati kao neko ko svira mjesec dana ili u cjelini kao da ste na drugoj probi a ne na svirci (ovo nije aluzija na Totalnu vec na masu bendova koje sam uzivo slusao).
Gledao sam par live snimaka misfitsa (nisam siguran koja era tacno), ali sam se sjebao kad sam vidio koja je to mashina na tim snimcima, narocito bubnjar, prelud je bio. Pa sam ocekivao i sada vratolomije neke od Zombies-a.
A treba mlade bendove malo strozije kritikovati, da se ne opuste, ako im sad nece biti tesko, kada ce? Valjda bi pocetak trebao da bude tezak i napravi selekciju, da onaj ko nije od te fele odustane ubrzo, ko jeste, moze imati u pocetku 5 ljudi na svirci i da ga niko ne voli, ali ce pokazati kvalitet i pridobiti raju