Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 27. 06. 2025. 00:09

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 141 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Author Message
 Post subject: Re: 23.12.2007.-EVADING DOWNFALL,TORTURE ASSAULT,ENGRAVED@KUK
PostPosted: 24. 12. 2007. 10:42 

Ludnica, da je bilo jos raje bio bi pravi lom :)
Pohvale svim bendovima, to je to, metalchuga!

Profile  

PostPosted: 24. 12. 2007. 12:16 

dobra pijanka bijashe :D
i ovim putem se izvinjavam svim ljudima kojim sam nanjeo materijalnu, fizichku ili psihichku shtetu, jer se slabo sjecham svega od sinoc :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 24. 12. 2007. 13:40 

Shakhbuurz wrote:
i ovim putem se izvinjavam svim ljudima kojim sam nanjeo materijalnu, fizichku ili psihichku shtetu, jer se slabo sjecham svega od sinoc :mrgreen:

Da nisi ti onaj sto je vikao 55 milijrdi metara? :D :D

Profile  

PostPosted: 24. 12. 2007. 14:25 

Shakhbuurz wrote:

Profile  

PostPosted: 24. 12. 2007. 18:59 

mrtva dobrota. svaka cast svim bendovima. hocemo jos ovakvih dogadjaja!

Profile  

PostPosted: 24. 12. 2007. 19:14 
Moderator

kako je sinoć bilo... :lol: :lol: :lol:

na prvi bend nisam ni stigao, nije se naviklo da svirke kreću prije 10.
ha valjda su bili...dobri.
Torčur Asfalt - dobri. prvi put da ih jasno čujem. samo je prizor djevojke u suknji koja growla ko Frank Mullen...bezvezze. ali svirka dobrila.
blekkeri - :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Evejding Daunfol - :lol: ovaj put sam čuo šta su svirali. ko novi Infejms :mrgreen:
al' što ne mogu one monologe, i disove, i kad Andrej priča pola sata nešto...dajte ba, svirka je, a ne pozorišni komad.

Profile  

PostPosted: 24. 12. 2007. 19:50 
Moderator

Hvala svima koji su dosli.
Bilo je problema al' na kraju nije loshe ispalo...

Slike:

http://img526.imageshack.us/img526/6942/photo012po2.jpg
http://img213.imageshack.us/img213/8104/photo005hy0.jpg
http://img411.imageshack.us/img411/7540/photo009hp9.jpg
http://img526.imageshack.us/img526/1830/photo017le3.jpg
http://img207.imageshack.us/img207/1688/photo015bk6.jpg

Pozdrav od Engraved-a.

Profile  

PostPosted: 24. 12. 2007. 19:59 
Moderator

ma men je bilo dobro, samo se pola stvari ne sjecam, i nisam nikog cuo..al je piva legla u pm :D

Profile  

PostPosted: 24. 12. 2007. 21:38 

eh da i ja rezimiram sve...

Engraved - nije lose ali trebate jos raditi...pjevac mora istrenirati nivo glasa jer non stop varira te kad tako vec pjeva onda i poziciju mikrofona shodno tome mijenjati.

Torture Assault - sve bolje i bolje...

Capricorn Silhouette - za ono sto sviraju su fakat dobri al' nije nesto moj tip muzike pa su me upeglali posteno.

Evading Downfall - kad neko zna, zna...svaka cast. Al' fakat ko sto neko rece, Andrej bi mogao prestati sa monolozima...nekad lupa gluposti.

Sto se tice zvuka...kad raja nauci drzati odstojanje od benda i razglasnih kutija onda ce i valjat a ovako kad se ne zna ko svira a ko je publika, naravno da se nista ne cuje jer sve zacepite. Svima je dusa glumiti Grosu i skakati oko bubnja, smetati onima koji sviraju i kasnije srati kako ne valja ovo, ne valja ono...Pocnite slusati muziku napokon.

Profile  

PostPosted: 24. 12. 2007. 22:46 

.::Grind Bastard::. wrote:

Torčur Asfalt - dobri. prvi put da ih jasno čujem. samo je prizor djevojke u suknji koja growla ko Frank Mullen...bezvezze. ali svirka dobrila.
Evejding Daunfol - :lol: ovaj put sam čuo šta su svirali. ko novi Infejms :mrgreen:
al' što ne mogu one monologe, i disove, i kad Andrej priča pola sata nešto...dajte ba, svirka je, a ne pozorišni komad.

Halo ba,nemoj mi fiernu kritikovati,nisi ti fashion guru da komentarises necije oblacenje

Profile  

PostPosted: 24. 12. 2007. 22:57 
Moderator

annihilator wrote:
.::Grind Bastard::. wrote:

Halo ba,nemoj mi fiernu kritikovati,nisi ti fashion guru da komentarises necije oblacenje

nisam kritikovao curu, neg' mi šega vidjet kako growla neko u suknji.
neobična je pojava growlerica, a tek u suknji.

cura ima dobar glas. :)

a jes' joj to ti modni savjetnik? :)

Profile  

PostPosted: 24. 12. 2007. 22:59 

hahaha,ma nisam joj modni savjetnik,njena stvar kako i sta oblaci

Profile  

PostPosted: 25. 12. 2007. 01:31 

Zamoljen sam da prenesem ovo:

"Pozdrav,

Samo da kazem, iako sam zahvalan sto smo imali priliku da sviramo, moram reci da imam zamjerki. Bend je imao tonsku probu u trajanju od svega 2 minute. Razlog variranja vokala jeste stimanje zvuka tokom probe, upravo zbog kratkog trajanja tonske probe. Na zadnje dvije pjesme ja sebe nisam cuo. Mikrofon je bio na konstantnoj udaljenosti od usana (tacnije bile su naslonjene na mikrofon). Dakle, ne moze jace i konstantnije.
Sve u svemu, dobro je proslo. Obzirom da je prva svirka, prilicno sam zadovoljan.

Vokal benda Engraved."

Profile  

PostPosted: 25. 12. 2007. 03:37 

240 prodatih karata je sve sto imam da kazem!!!

Profile  

PostPosted: 25. 12. 2007. 13:19 

e, mogu li sad ja nesto reci.. :mrgreen:

Smrzavali smo se citav dan u onoj ex. mrtvacnici bez jebenog grijanja, to sa tonskom je malo glupo ispalo,ali sta ces kad su kasno donijeli kutije.. sve u svemu, nije ni bitno jel tonska trajala 2 ili 2o minuta, jbg, jesmol' usvirani dovoljno ili ne..jah, mene je zvuk isto nervirao, ali valjda je do prostora..

Engraved su bili simpaticni, ipak im je prva svirka a i prvi su svirali po redu..sto se tice variranja vokala, djelomicno jeste do zvuka, ali slazem se da treba jos puno vjezbati.. pojavljuju se cak i problemcici sa intonacijom.. ali hajd, digli du raju na noge hehe :D

Torćr Asfalt - sta ja znam, obican kafanski death metal :D Ja sam slabo cula gitare na momente, bas sam popizdila radi zvuka. Sebe sam jedva cula, a i to kroz maglu, k'o da drzim glavu u kanti. Ali eto, jebo sve, raja je bila zakon, zao mi je sto smo neke iznevjerili, tj. nismo svirali Carnal hahaha.. i daa, sta fali mom stajlingu Borise??? Mogu ti posudit minjak, nije frka ;-)

Capricorn Silhouette - Dobar zvuk. Meni su pravo, pravo legli, jako atmosfericno i dobro smisljeno, puno old school bm dijelova. Osa se poboljsao na vokalu, boja glasa se jako uklapa uz muziku. Bilo je komentara da su "peglativni" i sl., da se jedan te isti rif previse ponavlja, ccc, i to bas od ljudi koji kao vole bendove kao npr. Darkthrone (a njima se pjesme cak sastoje od jednog do tri rifa :lol: ).. Al kozne tole najjace hahahhaha

Evading Downfall - ma nema sta, usvirani do jaja :D Sto se tice zvuka, bio je najbolji, mozda i zbog visokih frekvencija (words of humanity hahah) . Andrej je sto se vokala tice jako napredovao, svaka cast, a sto se stajlinga tice, standardno, bez majice (ali ko sam ja, pinky glupacha, da sudim :mrgreen: ). Solazhe se se isto fino cule :) Raju su probudili, ali nazalost, napola svirke se pola ljudi izgubilo, jb, prevoz, nedelja, a i skola sutradan :? Ali Faruche je bio najljepshi hahaha :mrgreen:

eto.

Profile  

PostPosted: 25. 12. 2007. 15:44 

meni je svirka bila poprilicno dobra..
moje vidjenje:

Engraved - pravo dobar bend... naravno da treba josh vjezbe, kome ne treba? obrade odlicne, Birth of the Wicked pogotovo :).. svaka cast momci, samo naprijed..

Torture Assault - nisam nest pazljivo slusao, ali iz onog sto sam cuo, vidi se da bend ima potencijala.. svaka cast za mladu growl-erku :D.. extra vocal.. raining blood na kraju odlicno legao..

Capricorn Sillouethe - najprijatnije iznenadjenje koje sam cuo u poslednjih dosta svirki.. stvarno.. momci,odlicni ste i samo tako nastavite.. pravo kvalitetan black..

Evading Downfall - sta reci?? nikad nisam slusao mladji bend da zvuci onako ustimano, i "iskusno" :) pravo, ali fakat.. Ljudi, samo naprijed.. Nove pjesme su odlicne, pogotovo As the Ashes burn.. again..

sve u svemu, dobra svirka.. toliko od mene.
hails..

Profile  

PostPosted: 25. 12. 2007. 17:07 
Moderator

Fiernonymous wrote:
e, mogu li sad ja nesto reci.. :mrgreen:

Smrzavali smo se citav dan u onoj ex. mrtvacnici bez jebenog grijanja, to sa tonskom je malo glupo ispalo,ali sta ces kad su kasno donijeli kutije.. sve u svemu, nije ni bitno jel tonska trajala 2 ili 2o minuta, jbg, jesmol' usvirani dovoljno ili ne..jah, mene je zvuk isto nervirao, ali valjda je do prostora..

Engraved su bili simpaticni, ipak im je prva svirka a i prvi su svirali po redu..sto se tice variranja vokala, djelomicno jeste do zvuka, ali slazem se da treba jos puno vjezbati.. pojavljuju se cak i problemcici sa intonacijom.. ali hajd, digli du raju na noge hehe :D

Torćr Asfalt - sta ja znam, obican kafanski death metal :D Ja sam slabo cula gitare na momente, bas sam popizdila radi zvuka. Sebe sam jedva cula, a i to kroz maglu, k'o da drzim glavu u kanti. Ali eto, jebo sve, raja je bila zakon, zao mi je sto smo neke iznevjerili, tj. nismo svirali Carnal hahaha.. i daa, sta fali mom stajlingu Borise??? Mogu ti posudit minjak, nije frka ;-)

Capricorn Silhouette - Dobar zvuk. Meni su pravo, pravo legli, jako atmosfericno i dobro smisljeno, puno old school bm dijelova. Osa se poboljsao na vokalu, boja glasa se jako uklapa uz muziku. Bilo je komentara da su "peglativni" i sl., da se jedan te isti rif previse ponavlja, ccc, i to bas od ljudi koji kao vole bendove kao npr. Darkthrone (a njima se pjesme cak sastoje od jednog do tri rifa :lol: ).. Al kozne tole najjace hahahhaha

Evading Downfall - ma nema sta, usvirani do jaja :D Sto se tice zvuka, bio je najbolji, mozda i zbog visokih frekvencija (words of humanity hahah) . Andrej je sto se vokala tice jako napredovao, svaka cast, a sto se stajlinga tice, standardno, bez majice (ali ko sam ja, pinky glupacha, da sudim :mrgreen: ). Solazhe se se isto fino cule :) Raju su probudili, ali nazalost, napola svirke se pola ljudi izgubilo, jb, prevoz, nedelja, a i skola sutradan :? Ali Faruche je bio najljepshi hahaha :mrgreen:

eto.

hana ne seri :lol:

Profile  

PostPosted: 25. 12. 2007. 18:44 

hana ne seri :lol:[/quote]

volim i ja tebe, zato smi ti i svirali intro od HIM-a :)

Profile  

PostPosted: 25. 12. 2007. 19:55 

Generalno što se tiče svirke mi smo zadovoljni, mislim da smo postigli ono što smo htjeli. Što si tiče dužine naših pjesama , nisam ni sumnjao da će se svidjeti raji, mislim, okruženje (čitaj, nafurane djevojčice i dječaci) teško da mogu razumjeti Black Metal, svakako čast izuzetcima. Mi ne znamo niti želimo drugačije raditi, nemoguće je da kažem sebi e sad ću napraviti pjesmu od 3 ili 4 minute, naša muzika nastaje iz onoga što mi osjećamo, i u svakoj od pjesama je ugrađen dio nas, tako da je nemoguće staviti ih u neki jasan okvir prije njihovog samog rođenja. Ja sam sretan ako je od tih 240 ljudi koliko je bilo prisutno njih 10 shvatilo ono što smo mi htjeli prenjeti. U svakom slučaju hvala svima koji su bili.Slava!!!

Profile  

PostPosted: 25. 12. 2007. 20:12 

capricorn silhouette wrote:
Generalno što se tiče svirke mi smo zadovoljni, mislim da smo postigli ono što smo htjeli. Što si tiče dužine naših pjesama , nisam ni sumnjao da će se svidjeti raji, mislim, okruženje (čitaj, nafurane djevojčice i dječaci) teško da mogu razumjeti Black Metal, svakako čast izuzetcima. Mi ne znamo niti želimo drugačije raditi, nemoguće je da kažem sebi e sad ću napraviti pjesmu od 3 ili 4 minute, naša muzika nastaje iz onoga što mi osjećamo, i u svakoj od pjesama je ugrađen dio nas, tako da je nemoguće staviti ih u neki jasan okvir prije njihovog samog rođenja. Ja sam sretan ako je od tih 240 ljudi koliko je bilo prisutno njih 10 shvatilo ono što smo mi htjeli prenjeti. U svakom slučaju hvala svima koji su bili.Slava!!!

nazalost i previse je bilo nafuranih djevojcica koje su emocionalno eksplodirale dok su ED svirali, nazalost malo je i onih bilo koji su uzivali u vasem repertoaru, sto je normalno razumljivo, ipak meni ste bili bend veceri ,nastavite tako, i pravite pjesme od 3-4 riffa za one koje uzivaju ;-)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 141 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]