e, mogu li sad ja nesto reci..
Smrzavali smo se citav dan u onoj ex. mrtvacnici bez jebenog grijanja, to sa tonskom je malo glupo ispalo,ali sta ces kad su kasno donijeli kutije.. sve u svemu, nije ni bitno jel tonska trajala 2 ili 2o minuta, jbg, jesmol' usvirani dovoljno ili ne..jah, mene je zvuk isto nervirao, ali valjda je do prostora..
Engraved su bili simpaticni, ipak im je prva svirka a i prvi su svirali po redu..sto se tice variranja vokala, djelomicno jeste do zvuka, ali slazem se da treba jos puno vjezbati.. pojavljuju se cak i problemcici sa intonacijom.. ali hajd, digli du raju na noge hehe
Torćr Asfalt - sta ja znam, obican kafanski death metal

Ja sam slabo cula gitare na momente, bas sam popizdila radi zvuka. Sebe sam jedva cula, a i to kroz maglu, k'o da drzim glavu u kanti. Ali eto, jebo sve, raja je bila zakon, zao mi je sto smo neke iznevjerili, tj. nismo svirali Carnal hahaha.. i daa, sta fali mom stajlingu Borise??? Mogu ti posudit minjak, nije frka
Capricorn Silhouette - Dobar zvuk. Meni su pravo, pravo legli, jako atmosfericno i dobro smisljeno, puno old school bm dijelova. Osa se poboljsao na vokalu, boja glasa se jako uklapa uz muziku. Bilo je komentara da su "peglativni" i sl., da se jedan te isti rif previse ponavlja, ccc, i to bas od ljudi koji kao vole bendove kao npr. Darkthrone (a njima se pjesme cak sastoje od jednog do tri rifa

).. Al kozne tole najjace hahahhaha
Evading Downfall - ma nema sta, usvirani do jaja

Sto se tice zvuka, bio je najbolji, mozda i zbog visokih frekvencija (words of humanity hahah) . Andrej je sto se vokala tice jako napredovao, svaka cast, a sto se stajlinga tice, standardno, bez majice (ali ko sam ja, pinky glupacha, da sudim

). Solazhe se se isto fino cule

Raju su probudili, ali nazalost, napola svirke se pola ljudi izgubilo, jb, prevoz, nedelja, a i skola sutradan

Ali Faruche je bio najljepshi hahaha
eto.