Vidim da neko mene uzima u usta pa da i ja sta kazem napokon
Eh doticni gospodine, prvo se nauci pisati pa tek onda smisli nesto pametno pa nam predoci, jer se "prosipas" i to malo previse...
Ocigledno si malo preskocio 85/86 fazu... Da te malo podsjetim, skini sebi sa interneta ili ako neces naruci original ovih albuma : HELL AWAITS & SEVEN CHURCHES , jesi li zapisao na papir

Vjerovatno nemas predstavu o cemu se radi ... Eh kad to detaljno preslusas i "svaris" onda zapitaj sebe kakve veze imaju ti uzasni zvukovi koje si cuo sa Judas Priest,Maiden muzikom

Cak i moja nena ce reci : " Dijete ovo su dva razlicita sranja " .... Onda recimo predji na "Altars Of Madness " itd , snadji se malo i sam, ostalo je historija...
@Avenger : Nemoj pricati bezveze i neiformisano, kada mala grupa ljudi iz BiH koliko-toliko moze izraziti zelju sta bi htjeli da novi album sadrzi i kako da zvuci ,makar u maloj mjeri, provjeri neke stvari prvo pa onda govori....
I da doticni gospodine bogjedeboga kako te nije stid cak i pomisliti nasa uvjerenja i shvatanje Death metala.... mislim meni reci : Ko si ti da pricas o Deeds Of Fleshevima?
Mislim da je to krajnji idiotizam i nepojmljivo... Sad fino, dolje na pod i moli boga(malim slovima) za oprost.....
izvini, ali ti si neinformisan.. mislim da sam se dovoljno naslusao deedsa da znam o kakvom se bendu radi. ja deeds izuzetno postujem.. i na kraju krajeva, niko tebi nista nije rekao, i da jesam, nisam nista loshe, zato smiri hormone.. nisam nista lose ni rekao..