Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 19. 06. 2025. 16:28

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 368 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 19  Next
Author Message
 Post subject: Re: Deeds of Flesh
PostPosted: 29. 12. 2007. 02:19 

A Natural Apostasy wrote:
Vidim da neko mene uzima u usta pa da i ja sta kazem napokon :razz:

Eh doticni gospodine, prvo se nauci pisati pa tek onda smisli nesto pametno pa nam predoci, jer se "prosipas" i to malo previse...

Ocigledno si malo preskocio 85/86 fazu... Da te malo podsjetim, skini sebi sa interneta ili ako neces naruci original ovih albuma : HELL AWAITS & SEVEN CHURCHES , jesi li zapisao na papir ? Vjerovatno nemas predstavu o cemu se radi ... Eh kad to detaljno preslusas i "svaris" onda zapitaj sebe kakve veze imaju ti uzasni zvukovi koje si cuo sa Judas Priest,Maiden muzikom ? Cak i moja nena ce reci : " Dijete ovo su dva razlicita sranja " .... Onda recimo predji na "Altars Of Madness " itd , snadji se malo i sam, ostalo je historija...

@Avenger : Nemoj pricati bezveze i neiformisano, kada mala grupa ljudi iz BiH koliko-toliko moze izraziti zelju sta bi htjeli da novi album sadrzi i kako da zvuci ,makar u maloj mjeri, provjeri neke stvari prvo pa onda govori.... ;-)

I da doticni gospodine bogjedeboga kako te nije stid cak i pomisliti nasa uvjerenja i shvatanje Death metala.... mislim meni reci : Ko si ti da pricas o Deeds Of Fleshevima?

Mislim da je to krajnji idiotizam i nepojmljivo... Sad fino, dolje na pod i moli boga(malim slovima) za oprost.....

izvini, ali ti si neinformisan.. mislim da sam se dovoljno naslusao deedsa da znam o kakvom se bendu radi. ja deeds izuzetno postujem.. i na kraju krajeva, niko tebi nista nije rekao, i da jesam, nisam nista loshe, zato smiri hormone.. nisam nista lose ni rekao..
hails

Profile  

PostPosted: 29. 12. 2007. 02:24 

ne ulazim ja u to koliko si se ti naslusao deedsa,vjerujem da jesi... Nisam ti za to nista rekao,nego za neke stvari oko njihovog novog albuma koje si u gore navedenom postu spomenuo, ne mislim ni ja nista lose... :razz:

Profile  

PostPosted: 29. 12. 2007. 02:37 

neka me neku osamari :lol:
cek malo,jel se ovo fakat dogadja ili mi se cini :lol:
odjednom se pojavljuje lik koji valjane nekakve nebuloze o didsima o death metalu????
zatim se pojavljuje neki drugi,sere ovom prvom tovari se jasku???
o cemu se radi zapravo?! :shock: :roll:
:lol: :lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 29. 12. 2007. 02:41 
Moderator

hahah skrivena kamera brate hahaha :lol: :lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 29. 12. 2007. 02:42 

Evo da ja pojasnim..... posto nisam vise na forumu udjem veceras samo da provjerim ima li kakvih svirki ubrzo i naidjem na ovog lika nekog koji valja nebuloze o deedsima i sere svima redom a mene je spomenuo prvog,mislim nigdje veze, i ja odgovorio samo...

Nisam srao nista jaletu nego samo sam mu rekao odgovorio nest oko novog albuma :razz: jel tako jasko?

ajd nastavite bez mene....

AMER ....

Profile  

PostPosted: 29. 12. 2007. 02:47 
Moderator

he's back :twisted: :razz:

Profile  

PostPosted: 29. 12. 2007. 14:01 

A Natural Apostasy wrote:
Evo da ja pojasnim..... posto nisam vise na forumu udjem veceras samo da provjerim ima li kakvih svirki ubrzo i naidjem na ovog lika nekog koji valja nebuloze o deedsima i sere svima redom a mene je spomenuo prvog,mislim nigdje veze, i ja odgovorio samo...

Nisam srao nista jaletu nego samo sam mu rekao odgovorio nest oko novog albuma :razz: jel tako jasko?

ajd nastavite bez mene....

AMER ....

aha... Pa to je Amer :D.. ma nikakve frke, nisam se uvrijedio, niti tako nesto..
:D
hails

Profile  

PostPosted: 03. 01. 2008. 01:06 

Burnt iN Effigy wrote:
"Drums are finished and they turned out killer!! With help from the recording talents of Colin Davis from Vile, tracking the drums went smooth and we achieved some great tones!! Erik and Sean have been working diligently with the guitar writing, and THEY WILL NOT DISSAPOINT!! Some of the best guitar work to date from Deeds will be displayed on this album. We've received art comps from Raymond Swanland and are mind blowing in their detail and concept!! Deeds fans....We will soon have a finished CD for your listening pleasure!! Keep the support comin!!! We appreciate all of your patience and support!!!!!"

istinski fan :twisted:
:D

Profile  

PostPosted: 03. 01. 2008. 10:11 
Administrator

a to jel ,mi koji smo pesimisti nismo istinski fanovi ? :D :D
zajebajem se..

uvijek sam pesimist bio po prirodi,a i sad sam sto se tice albuma..
kontam nesto,ako budu solaze na albumu,nek bude vala nako produkcija ko na Crownu i onako sve odsvirano,onaki riffovi i melodije,moci ce proci..samo previse da ne odu u melodicnost,i bit ce sve dobro ;-)
dat cu im sansu i sa solazama,samo ne solazama od 3 minute i takvim izdrkavanjem

Profile  

PostPosted: 03. 01. 2008. 12:13 

ha ja. nema nista lose u solazama, ako su fino osmisljene i ako nisu u prvom planu ko u vecine bendova i da traju po po sata.

Profile  

PostPosted: 03. 01. 2008. 18:59 
Moderator

bloodflood wrote:
ha ja. nema nista lose u solazama, ako su fino osmisljene i ako nisu u prvom planu ko u vecine bendova i da traju po po sata.

odlično zondirano :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 18. 01. 2008. 03:56 
Administrator

kontam ja haferu,samo jos kad bi se ti skonto kad ces narucivat ista..
kad god hoces,samo javi..

ne bi bio bolji merak cut prvi put album nekog benda kojeg pravo gotivim,na originalu,sa tekstovima i svim..mogu mislit tek tog meraka :shock:

Profile  

PostPosted: 02. 02. 2008. 05:49 

ma pusti amera usuti se ko hinja, sve lafo zvat ce narucivat nesto... pih gagaga zajebavam se ba ;-)
nego ovaj deeds... nemam sta rec, sve je receno, a na nama je samo da cekamo i da supljiramo i seremo u prazno...
i mislim da nema veze sta sean slusa, posto on nece imat nekih velikih zasluga na radu na pjesmama, umjereno nesto... a i da ima mislim da ni to nema veze, pola ovih po dm bendovima vise slusaju zepeline i neki hevi nego dm... al to nimalo nije bitno, vjerujte. jedino je bitno jel se erik nafuro na ovaj novi val melodicnog bdm-a ko vecina kolega njegovih s junika il nije... mislim sto se melodike tice... iskreno mislim da toga nece bit, kosto ovaj kolega s fit-a rece (LOL) album moze bit savrsen i s nekim normalnim solazama, kad bi bile osmisljene i uvucene ko na effigy-u npr (ne mislim da nakav album bude nego da se uklapaju solaze ko tamo). a opet s druge strane moze da ne bude ni jedne solaze a da album bude karina. ovo samo lupam i govorim o tome o cemu vi pricate, ja sam siguran da ce album bit cista 10-ka.

Profile  

PostPosted: 03. 02. 2008. 02:43 
Administrator

ma joj ovu temu treba zakljucat dok album ne izadje i to je to..
mozemo mi nagadjat vako,nako..ostaje samo da vidimo ;-)

Profile  

PostPosted: 09. 02. 2008. 21:28 
Moderator

hahaha koje legende, koji brutal hahaha :D

Profile  

PostPosted: 10. 02. 2008. 02:09 

hehe erik stari cvikeras :-) pogledajte slike iz studija sa snimanja krauna, koja sega kad growla s onim cvikama :lol:

Profile  

PostPosted: 10. 02. 2008. 03:01 
Moderator

dva'est minuta kasnije je na onom krevetu nastala redaljka hahaha :D
Erik na sve :razz:

Profile  

PostPosted: 10. 02. 2008. 12:31 
Moderator

i playstation je tu najebo :lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 28. 04. 2008. 15:43 
Moderator

a reko sam ti ja, severe torture, decrepit, cryptopsy sad ce i deeds otici u melodiku :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 28. 04. 2008. 16:25 

Burnt iN Effigy wrote:
DEEDS OF FLESH - Of What's to Come - November 18th 2008

E napuse mi se kurca vise, prvo je bilo krajem 2007, pa pocetkom 2008, pa sad krajem godine . . Ili ce izdati full melodicnu death karinadu ili ce napraviti nesto najjebenije do sada cim ovoliko odugovlace . . . Smrdi mi ovo nesto :?

istusiraj se :lol:
nego, nisi valjda mislio da ce prije izdat. i to je supeeeer :-)
a evo meni nek ruku neko odsjece ako izdaju nesto ko cryptopsy... kakvo ono :-)
bice to albumcina....

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 368 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 19  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]