Blashyrkh wrote:
eto sada mi bas pade na pamet jedna stvar koja meni tu stvarno nebi smjela nedostajati."Vampires of Black Imperial Blood" Ne znam jel neko spomenuo prije u topicu,ali fakat..klasika..makar za mene
sto se mene tice, nista, ali bas NISTA (sto se LLN.a tice, a i dalje), ne moze se ni pribliziti Remainsu. mislim da je tu bio vrhunac Willyevog stvaralastva, obuhvata sve ono sto Meyhna'ch kao umjetnik jeste i sto je, barem trebalo, predstavljati ime Crnih Legija;) a sto se samog LLNa tice, ja bas i ne bih mogla izdvojiti mnogo bendova vrijednih spomena sem Mutiilationa, Belketrea, Vlad Tepesa i Torgeista. mnogi bendovi su se vodili pod LLN bannerom cisto zbog 'imena', a i sam 'pokret' je prilicno neslavno zavrsio.
sam dokaz toga koliko su postali vise kao 'brend' je taj neki 'LLN trend' koji sam primjecivala jedno vrijeme, nebulozno visoke cijene nekih izdanja po netu itd..
francuska, vec je davno apsolvirano, ima sasvim pristojan broj drugih bendova mnogo vrijednijih spomena..pocevsi s DsOom(x<=2004), AntaeuSom, Hell Militiaom, Baelom, BANom..pa do Glorior Bellia i Majestya..
a eto..ako govorimo o 2000+ godini (eventualno 99), tu su sigurno idu SMRC, Salvation, RDC, Remains(99), Kruzifixxxion, DPE, *Blood Libels, WorldWithoutEnd, Et In Saecula, Saeculorum (*jest, 2006. je bila i vise nego dobra)..pa i EulogyIV bih ja tu negdje ubacila
inace, NoEvDia meni trenutno ima najbolje bendove pod svojim 'okriljem', Hasjarl je vodi, nije ni cudo.
tj. ako ne spominjemo bendove tipa nifelheim, d666, black witchery, imp. nazarene, sabbat itd..
e da..evo nesto sto nije do sada spomenuto, mada mi se cini da su nekako ljudi podijeljeni na one koji ga ili (1)bas ne podnose il (2)bas vole:
VON: Satanic Blood Angel <3
konto sam fakat i VON spomenut al ne da mi se nesto pisat,kakav je novi glorior vidim i on je izaso??