Da,Adela je ok sada,nadam se.
Imala je istu scenu kao nas Vedo kad smo imali promociju,samo sto ovaj nije kolabirao,sva sreca,al malo je falilo...
Komentar momka,kojeg necu imenovat,je bio izuzetno debilan,al hajd'...
Sad da krenem...
Izjebali smo se oko struje i agregata i totalno je neplanirano onakav zvuk bio,jebiga bolje nije moglo na agregatu od 3kV pa se i pola svijetala pogasilo kako bi ozvucenje moglo da funkcionise kako-tako...
Machines of Hate - sam malo odslusao,iskreno,jer mi je nesto pozlilo pa sam otisao lec malo nazad i sebi doc...Ne kontam ni sam sta mi bi odjednom...
U svakom slusacju,prve dvije pjesme su kidale,toga se sjecam...
Grudge - mlada ekipa u kojoj sam prepoznao jeben potencijal.Sva steta sto ih je zvuk koliko-toliko sjebao,al sudeci po raji-uzvali su.
Vokalu svaka cast,dopalo mi se kako radi.
Od ovog benda cemo ubuduce jos dosta toga cuti.Visoko konacno opet ima dostojne predstavnike na sceni,svaka cast,ponavljam!
Evading Downfall - sta rec...Ja sam prezadovoljan ishodom svirke,zvukom koji smo kako tako izganjali.Raja je bila prejebena,uzivao sam u svakoj minuti nastupa.
Usviranost u bobu,mogu komotno rec,a da ne pretjerujem,prezadovoljan sam sto je sve ovako ispalo.Lom je bio,havarija
Hvala svima raja!Sda mogu mirne duse u Ljubljanu...Posebne zahvale Sharanu,Emiru te ekipi iz prvih redova,kao i Moondustu
Rozi jebeni metal!