Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 28. 06. 2025. 00:41

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 118 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject: Re: Evading Downfall,Grudge,Machines of Hate 22.03.2008@Klub KuK
PostPosted: 23. 03. 2008. 23:10 

i ja sam to cak primjetio..kod nas fali kulture banganja jebesh ga :D ljudi se shutaju zaboga na ravnjacima, na sporim dijelovima...bilo sta daj i sutaju se..nerijetko jos cure iz publike fasuju, ne kontam svrhu da povrijedis nekoga na svirci, pa zar nije bolje da prvih 10 redova banga u jednom ritmu ccc...ova mladja generacija kun fu nisu normalni

Profile  

PostPosted: 23. 03. 2008. 23:37 

pa jel extremni metal il nije? :)

Profile  

PostPosted: 23. 03. 2008. 23:42 

e maca jesi mi i ti extreman, ne shutash se ni ti, a sigurno ne bi volio da ti curu neko zakachi ni krivu ni duznu recimo, ha ja :D necu da neko pogine dok ja sviram...extremna muzika, ne mora povrijedjenih bit ccc

Profile  

PostPosted: 23. 03. 2008. 23:53 
haha ja chale iskrivio kad me neko za vrat i u sutku ;-) al sam uspio ispraviti :mrgreen: al mi je najdebilnije bilo uz One sutka, joj bruke... :mrgreen: uz evading je bilo porpilicno kontrolisano al opet, bilo je dosta debilizma, a prvi saf je bio bardo sa banganjem:D

PostPosted: 24. 03. 2008. 01:50 
Moderator

Ej fakat sutka je bila karinasenje totalno.,ala uz Krv proslu nedjelju.
Pa jebote uz black metal se sutat :roll: ...jebem ti takve metalce.
Ajd sto je to,nego se sutali nama uz Words of Humanity :lol: shiba melodija na pocetku,ono ljudi na ljudima,noge vidim u zraku :shock: :shock: :shock:

Profile  

PostPosted: 24. 03. 2008. 02:22 
Moderator

Jarane,nije da nema dijelova i da se nisam klao na bm sutkama,al generalno nije bm za sutanja i gotovo.
Gledao sam zadnji put Krv i bas na dijelovima koji su za svega osim za sutke(ala nas WoH,melodija,tj pocetak)ljudi na ljudima,al ono bas krkanski-nije sutanje ni corersko nego agresivno udaranje,poprilicno hinjsko...

Nameless wrote:
Nego, slijedeca svirka, zabranjen ulaz pijanoj/debilnoj djeci koja svirke vide kao priliku da istresu pubertetske hirove . . . .

Apsolutno word,no ni to nije do nas,al sto jest-jest,barem cemo mjere opreza za takvu ekipu iduci pu dici,reci obezbjedjenju il nesto...

A struja sto rece...jebiga,ispalo je kako je ispalo i za to sranje smo saznali dva dana prije svirke...shvatio si... ;-)
Ipak mislim da smo uspjeli,relativno dobar zvuk izvuci iz onog jada od 3kV ;-) (distorzije,vokal,odnosi...Emir je krv propisao da i ono malo sredi,jer je takva situacija bila i svaka mu cast za to)...

Profile  

PostPosted: 24. 03. 2008. 08:01 

Burnt iN Effigy wrote:
Si siguran Andrej ?

http://www.youtube.com/watch?v=E4XpzXbwNZU

vamo ljudi ginu, a na jednom Darkthrone gigu bi letecih ljudi bilo u velikom broju :razz:

Nego, slijedeca svirka, zabranjen ulaz pijanoj/debilnoj djeci koja svirke vide kao priliku da istresu pubertetske hirove . . . .

uh vidi ovog koji je snimak naso hehe,pa ja pa to to su klanja sto bi boro reko,uh kako se mi zarakijamo uz ovaj koncert,pocnemo u sevdah padat :lol:

Profile  

PostPosted: 24. 03. 2008. 10:53 

Riot wrote:
e maca jesi mi i ti extreman, ne shutash se ni ti, a sigurno ne bi volio da ti curu neko zakachi ni krivu ni duznu recimo, ha ja :D necu da neko pogine dok ja sviram...extremna muzika, ne mora povrijedjenih bit ccc

shutam se kad me fakat nesto nalozi.. ;-)
a svaka cura koja na metal svirci stoji u sredini..normalno da ce nastradat...

Profile  

PostPosted: 24. 03. 2008. 10:57 

kad vam vec toliko smeta trebali ste tu dvojicu-trojicu izbaciti iz kuka...

Profile  

PostPosted: 24. 03. 2008. 11:26 
Moderator

ma retardirano ba, fkt se ono ne zna sutati, i uz lagane dionice ono bi nesto skakalo i udaralo, al vrhunac bi kad mi malo pive prolise, majmuni :cry: :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 24. 03. 2008. 13:10 

ja mi metalchicha, nemoj da vas k'o povrijedi sluchajno, da mama ne bi ruzila :P

Profile  

PostPosted: 24. 03. 2008. 15:29 

sto bre, pustite ljude neka se sutaju, valjda je to neka njihova (odnosi se na mladje) furka shutanja... ee nije odavno bilo vise ljudi da su padali u nesvjest ili ono nesto sto je bilo sa ono curicom (nadam se da je ok). Ma ugl Evading beton ko i uvijek, nove pjesme beton...

Profile  

PostPosted: 24. 03. 2008. 17:33 

Immolation wrote:
sto bre, pustite ljude neka se sutaju, valjda je to neka njihova (odnosi se na mladje) furka shutanja... ee nije odavno bilo vise ljudi da su padali u nesvjest ili ono nesto sto je bilo sa ono curicom (nadam se da je ok). Ma ugl Evading beton ko i uvijek, nove pjesme beton...

Kao prvo nije curica nego djevojka, i nije pala u nesvjest radi alkohola il neceg slicnog, nego je curi jednostavno pozlilo. A onda se neki debil nasao pametan salit :"Ja sam davno reko da alkohol nije za cure".

Profile  

PostPosted: 24. 03. 2008. 18:08 
Moderator

Da,Adela je ok sada,nadam se.
Imala je istu scenu kao nas Vedo kad smo imali promociju,samo sto ovaj nije kolabirao,sva sreca,al malo je falilo...
Komentar momka,kojeg necu imenovat,je bio izuzetno debilan,al hajd'...

Sad da krenem...

Izjebali smo se oko struje i agregata i totalno je neplanirano onakav zvuk bio,jebiga bolje nije moglo na agregatu od 3kV pa se i pola svijetala pogasilo kako bi ozvucenje moglo da funkcionise kako-tako...

Machines of Hate - sam malo odslusao,iskreno,jer mi je nesto pozlilo pa sam otisao lec malo nazad i sebi doc...Ne kontam ni sam sta mi bi odjednom...
U svakom slusacju,prve dvije pjesme su kidale,toga se sjecam...

Grudge - mlada ekipa u kojoj sam prepoznao jeben potencijal.Sva steta sto ih je zvuk koliko-toliko sjebao,al sudeci po raji-uzvali su.
Vokalu svaka cast,dopalo mi se kako radi.
Od ovog benda cemo ubuduce jos dosta toga cuti.Visoko konacno opet ima dostojne predstavnike na sceni,svaka cast,ponavljam!

Evading Downfall - sta rec...Ja sam prezadovoljan ishodom svirke,zvukom koji smo kako tako izganjali.Raja je bila prejebena,uzivao sam u svakoj minuti nastupa.
Usviranost u bobu,mogu komotno rec,a da ne pretjerujem,prezadovoljan sam sto je sve ovako ispalo.Lom je bio,havarija :twisted: :twisted: :twisted:
Hvala svima raja!Sda mogu mirne duse u Ljubljanu...Posebne zahvale Sharanu,Emiru te ekipi iz prvih redova,kao i Moondustu :)

Rozi jebeni metal! :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 24. 03. 2008. 20:03 
Moderator

Hahaha ma nije bolan,lol.
Lik,koji se sali na to, uopste nije regan na forumu.

Profile  

PostPosted: 24. 03. 2008. 20:14 

Nameless wrote:
Izjebali smo se oko struje i agregata i totalno je neplanirano onakav zvuk bio,jebiga bolje nije moglo na agregatu od 3kV pa se i pola svijetala pogasilo kako bi ozvucenje moglo da funkcionise kako-tako...

Sta, ba, sta je to bilo sa strujom :shock: Jebi ga, ima nas sto jednom ne mozemo doc' i svega vidim... Nego, vidis, pretpostavljam da ta fora sa pola pogasenih svjetala nije uopste losa :mrgreen: , SkoroMrak je cudo. Super zbog odlicne svirke, samo se nadam da to nije posljednja Evadingova do tvog odlaska u Sloveniju ili...

Profile  

PostPosted: 24. 03. 2008. 20:30 
Nameless wrote:

Hvala svima raja!Sda mogu mirne duse u Ljubljanu...Posebne zahvale Sharanu,Emiru te ekipi iz prvih redova,kao i Moondustu :)

Rozi jebeni metal! :mrgreen:

sve za rozi metal buraz ;-)
racunajte na mene kad bude opet svirka :mrgreen: :mrgreen:

PostPosted: 24. 03. 2008. 20:32 

~°~ wrote:
Nameless wrote:

Sta, ba, sta je to bilo sa strujom :shock: Jebi ga, ima nas sto jednom ne mozemo doc' i svega vidim... Nego, vidis, pretpostavljam da ta fora sa pola pogasenih svjetala nije uopste losa :mrgreen: , SkoroMrak je cudo. Super zbog odlicne svirke, samo se nadam da to nije posljednja Evadingova do tvog odlaska u Sloveniju ili...

ne, ne, ne i ne :D 100 puta govorimo svima, a i na svirci je naglasio :D andrej ce dolazit ovamo tako da cemo sasvim normalno funkcionisat,pogotovo kad su svirke u pitanju, mada cemo se usutit jedno vrijeme, jer napokon smo 7 novih pjesama zavrsit, pa valja album snimat, pa to je to do promocije albuma 8) andrej ce nalijetat da shamara vokale ionako

Profile  

PostPosted: 24. 03. 2008. 20:36 

Jbg, zato i prupitah, mislim zbog one njegove "...sada mogu mirne duse u Sloveniju...". Aha, vidjela sam u tvom odgovoru na MySpaceu da idete u snimanje albuma, tako valja, samo snimati i izbacivati, raditi. Svaka cast, naprijed ljudi i puno uspjeha zelim!!!

Profile  

PostPosted: 24. 03. 2008. 20:43 

Burnt iN Effigy wrote:
SIK wrote:
Immolation wrote:

Kao prvo nije curica nego djevojka, i nije pala u nesvjest radi alkohola il neceg slicnog, nego je curi jednostavno pozlilo. A onda se neki debil nasao pametan salit :"Ja sam davno reko da alkohol nije za cure".

To meni ? ? ? ? ?

AHA!!! :D

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 118 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]