joo ozbilje...os mu jebat znanje, os ga zbost, os mu mater u tramvaju prozivat?

Forumi...ozbiljna posla...
Onako, u prolazu, sto ja cujem od svoje raje, u zadnje vrijeme jedino Pankeri i dodju kad bude neka, u vele-vakta, iole Blek Metal svirka. Tj. i ako dodje neko drugi, jedino se pankeri sutaju i udaraju. Metal, barem ekstremni, se tako ispraca. Vi koji hocete da "gledate" koncert kupite DVD, ili predjite na intenzivno samozadovoljavanje i slusajte progresivu

Mirna Bosna.
Ja znam da je meni i mojoj raji VAZDA bilo do udaranja i skakanja. Al jebiga, nema vise tih filtera u Metalu, tog celicenja. MP3 generacija. Nekad je Metal bio bit gori od najgorih pankera. Ne kazem ja to sad kao nekakav herkules, dapace, nisam nikakav snagator, jedino me nije strah fasovat u sutci, i vazda drzim oci otvorene kolk mogu, znaci za momke koji se jos uvjek nemaligno (takve jednostavno prebijemo

) udaraju, svaka cast!

A sad, ovo je internet. Svako moze rec sta mu kurcu cejf. Jel taj neko u Sloveniji il u Tunguziji malo vaznosti. Al dobro, nije lako bit "cistokrvni/izvorni/ponosni/des koljena unazad SARAJLIJA sa veliko S", ko nosi takvo breme stosta zasluzuje da mu se oprosti...
P.S. O tim Metalcima koji ne dodju na neki koncert jer im se ne "svidja" je sve receno. Zasto pankeri dodju na Metal koncert? Ne vjerujem da placaju pare da bi nekome kenjali u cejf. Ja samo ne kontam osobe koje 24/7 slusaju METAL i nikad nemaju potrebe da cuju ista drugo. Doduse, takav sam i ja bio. Kad sam imao 15...
I na kraju, ne kontam promotere koji nesto vazda cmizdre zbog slabog izlazka. Pojeo si govno, pamti pa vrati. Iduci put dovedi kurac od ovce i reci bendovima koji su tu vec bili da razglase da se u Sarajvu nema sta trazit, pa ce bit kuku majko...ustvari nece, bice isto