Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 01. 07. 2025. 14:13

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 580  Next
Author Message
 Post subject: Re: sport
PostPosted: 21. 06. 2008. 14:20 
Moderator

Ali nachTar-e, ako je tačno ono što sam ja pitala, tj. ako je tačno da su tako izjavili, onda mi se sviđa na koji način su to izjavili. Onaj dio "saćete vidjet kako se navija za DRUGU DRŽAVU!!" 8) Malo to ima dublje značenje, nisu recimo rekli "mi ćemo za braću Turke, i sl."
A to sa zastavom ako je istina :lol: , ne mogu da vjerujem koji debili, al' ako im je to da samo iritiraju Hrvate onda je to lijepo sve gledat' kao jednu predstavu odavde iz Sarajeva :lol:

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2008. 14:21 

ma istekla je bila ona minuta produzena, sat se gore bio zaustavio i u momentu kad su hrvati trazili da sudija svira kraj, a dok on je skonto, svirao je tek onda kad je turcin sutiro...
normala da ce dati go kad su svi hrvati gledali kad ce svirati kraj nisu obracali paznju na turke.. koncentracija je bila 0

pa isto ko onda mi protiv spanije, kad je bilo isteklo vrijeme nadoknade i dok smo mi trazili i pitali se sto se ne svira vise kraj, spanci to iskoriste i izjaednace i tek onda sudija svira kraj!

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2008. 14:21 
Moderator

bas sam danas snimak pratio, turci su dali go tacno u 121 minuti, a produzetak je bila minuta, nakon gola sviram kraj, sta ocete koji kurac...
a to bosna-spanija je no comment, ja sam mislio da utakmica fakat traje 90 minuta dok nisam odgledao tu utakmicu, al sta ces dje ce se desiti da jedna spanija izgubi od bosne, to bi katastrofa bila, majku im jebem, ekipa koja nikad kurcu nije valjala, koja je uvijek medju favoritima, al ga uvijek popuse golemo, tako ce ih i italija naguziti...

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2008. 14:24 

furija wrote:
Ali nachTar-e, ako je tačno ono što sam ja pitala, tj. ako je tačno da su tako izjavili, onda mi se sviđa na koji način su to izjavili. Onaj dio "saćete vidjet kako se navija za DRUGU DRŽAVU!!" 8) Malo to ima dublje značenje, nisu recimo rekli "mi ćemo za braću Turke, i sl."
A to sa zastavom ako je istina :lol: , ne mogu da vjerujem koji debili, al' ako im je to da samo iritiraju Hrvate onda je to lijepo sve gledat' kao jednu predstavu odavde iz Sarajeva :lol:

da samo steta sto se ta predstava (kao i mnoge takve - slicne) nama normalnim lomi o glavu i zbo gnje imamo problema..

druga drzava, to da, ali zna se sta su kontali pod tim - "ovi navijaju za drugu drzavu koja je njihova bratska, i mi cemo navijati za drugu drzavu koja je nasa i bratska"

a uostalom, ako je suditi po "druga drzava" - i hrvatska je za nas druga drzava, isto kao i turska :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2008. 14:25 

furija wrote:

odlicno!

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2008. 14:27 

NecrodaemoN wrote:
bas sam danas snimak pratio, turci su dali go tacno u 121 minuti, a produzetak je bila minuta, nakon gola sviram kraj, sta ocete koji kurac...
a to bosna-spanija je no comment, ja sam mislio da utakmica fakat traje 90 minuta dok nisam odgledao tu utakmicu, al sta ces dje ce se desiti da jedna spanija izgubi od bosne, to bi katastrofa bila, majku im jebem, ekipa koja nikad kurcu nije valjala, koja je uvijek medju favoritima, al ga uvijek popuse golemo, tako ce ih i italija naguziti...

brate adnane...to je tako...u evropi moze igrati i izrael a nama ne daju!trebamo bojkotvovati ep...ahaha,a sta to ja pricam,ne mozemo da sredimo stvari unutar saveza a kamoli nesto drugo...joj sto se ispisasmo...

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2008. 14:43 
Moderator

nachTar wrote:
druga drzava, to da, ali zna se sta su kontali pod tim - "ovi navijaju za drugu drzavu koja je njihova bratska, i mi cemo navijati za drugu drzavu koja je nasa i bratska"

Doduše može i tako. A ja bih to i ovako protumačila: "Ti si rođen i živiš u BiH, šta ćeš navijat za drugu državu koju prihvataš kao svoju. E pa sad ćeš da vidiš kako se navija za 'drugu državu' ". Možda time hoće da kažu da je dosta navijanja za Hrvatsku i Srbiju, vrijeme je za svoju gdje su rođeni i gdje žive. I ono kao "dokle ćete više, e sad ćete vidjet" :lol: I puknu im onu 100-metarsku zastavu :lol:
Pazi, da su to rekli na bilo koji način shvatila bih kao dugogodišnji nastavak navijanja za "bratsku državu". Ali ako je rečeno stvarno onako, razbijam glavu time od kako sam čula to od tog čovjeka, još sam ga nagovarala da mi više puta ponovi te dvije riječi- druga država :lol: Ne znam, ja sam u te dvije riječi vidjela osviještenost tih ljudi, jer imaš ovih naših bošnjaka koji ne smatraju Tursku "drugom državom" itd.itd.
Ali to na kraju sve opet pada u vodu, ili možda tako nije rečeno, ili ako je jest možda mu se omaklo :lol:

@Bogomilian
Tnx.
nachTar wrote:
a uostalom, ako je suditi po "druga drzava" - i hrvatska je za nas druga drzava, isto kao i turska :mrgreen:

Ma objasnih iznad, valjda si me razumio :lol:

Ovo o čemu pišem je čista mašta, ovo se neće desiti za još desetine godina, bar ne sa onakvim mozgovima :roll:

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2008. 14:56 
Moderator

I bošnjaci imaju "konja za utrku" ;-) . A to sa navijanjem - to su sve emocije, nema tu nešto puno razumnosti - jedno se dijete fali igračkom od brata, a drugo dijete igračkom od davno-otišlog djeda. Bilo bi interesantno da je Hrvatska pobijedila u smislu, između ostalog, šta bi se pisalo na ovom topicu.

Jedva čekam večeras Holandiju, sutra Italija-Španija, ludilo živo! Mislio sam da Turska nema šanse protiv Hrvatske, mislim da Turska nema šanse protiv Njemačke, predviđam 2 gola za njemce u prvom poluvremenu. Ali lopta je okrugla, pa ćemo da vidimo šta će biti.

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2008. 15:23 

nachTar wrote:
..da ispravim samog sebe: nisu to hrvati, nego hrvatstvom nafurani bosanski katolici ;)

E ovo ne da ti je glupo, nego je provala stoljeca koju za sto godina nicim ne mozes opravdati osim kompleksom.. ''bosanski katolici'', su prica za sebe, ako takvo sto zele biti, a to sto je netko katolik uopce mu ne garantira to da je Hrvat.. pod jedan, ja opcenito ne mogu biti ''bosanski katolik'', posto sam iz Hercegovine, a ne Bosne, najjednostavnije receno.. ali da uzmes jedan cijeli narod, jednu cijelu naciju koja se skrasila na podrucju danasnjih HR, BiH i sire, narod koji je kroz stoljeca dijelio istu kulturu, tradiciju, obiljezja, identitet, obicaje, teritorij i sve ostalo, i puknes joj obicnu granicu u novijem dobu i ocekujes da se asimiliraju i svojevoljno izgube svoj visestoljetni identitet i naslijedje preko noci uslijed necije manijakalne novobosanske propagande o opcoj zamisljenoj bosanskoj naciji jer bi eto tako 'trebalo biti' s obzirom da se drzava tako zove, je presmijesno.. momak moj, takvo sto se ne dogadja stotinu i ne dogadja se svima.. a ti budi uvjeren da se nece desiti sa Hrvatima ili Srbima u BiH, jer oni su upravo to sto jesu, a to nije od jucer, a to sto je nekima takvo sto neshvatljivo ili neprihvatljivo govori samo o njihovoj toleranciji i kulturi.. graditi buducnost drzave na negiranju vec davno formiranih i konstitutivnih nacija koje stoljecima obitavaju na odredjenom prostoru je apsolutno nemoguce, i svatko onaj tko smatra drugacije ne ponasa se nimalo bolje nego Srbi u Jugoslaviji jer vrse isti vid pritiska i dominacije..
I ne sto je smijesno vec je krsenje temeljnih ljudskih prava i samog Ustava na kojem ova drzava pociva..

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2008. 15:30 

Archangel wrote:
nachTar wrote:
..da ispravim samog sebe: nisu to hrvati, nego hrvatstvom nafurani bosanski katolici ;)

E ovo ne da ti je glupo, nego je provala stoljeca koju za sto godina nicim ne mozes opravdati osim kompleksom.. ''bosanski katolici'', su prica za sebe, ako takvo sto zele biti, a to sto je netko katolik uopce mu ne garantira to da je Hrvat.. pod jedan, ja opcenito ne mogu biti ''bosanski katolik'', posto sam iz Hercegovine, a ne Bosne, najjednostavnije receno.. ali da uzmes jedan cijeli narod, jednu cijelu naciju koja se skrasila na podrucju danasnjih HR, BiH i sire, narod koji je kroz stoljeca dijelio istu kulturu, tradiciju, obiljezja, identitet, obicaje, teritorij i sve ostalo, i puknes joj obicnu granicu u novijem dobu i ocekujes da se asimiliraju i svojevoljno izgube svoj visestoljetni identitet i naslijedje preko noci uslijed necije manijakalne novobosanske propagande o opcoj zamisljenoj bosanskoj naciji jer bi eto tako 'trebalo biti' s obzirom da se drzava tako zove, je presmijesno.. momak moj, takvo sto se ne dogadja stotinu i ne dogadja se svima.. a ti budi uvjeren da se nece desiti sa Hrvatima ili Srbima u BiH, jer oni su upravo to sto jesu, a to nije od jucer, a to sto je nekima takvo sto neshvatljivo ili neprihvatljivo govori samo o njihovoj toleranciji i kulturi.. graditi buducnost drzave na negiranju vec davno formiranih i konstitutivnih nacija koje stoljecima obitavaju na odredjenom prostoru je apsolutno nemoguce, i svatko onaj tko smatra drugacije ne ponasa se nimalo bolje nego Srbi u Jugoslaviji jer vrse isti vid pritiska i dominacije..
I ne sto je smijesno vec je krsenje temeljnih ljudskih prava i samog Ustava na kojem ova drzava pociva..

potpis na ovo

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2008. 15:31 

mi smo odron mrtvi i pička materina na karti svijeta. odbijam se više zbog toga nervirati. pu! :)

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2008. 16:04 

Slazem se s Archom.
Nego, ljudi, drz'te se sporta, nemojte mi zalazit u ove druge vode. :mrgreen:
Prognoze za veceras? Van Persie i ekipa do 1. mjesta! :)

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2008. 16:12 

arch slavil se u listici :lol:

kakav vas identitet, da nije rata ne bi ni do danas vidjeli asfalta
listica, ljubuski, gabela, kresevo, kiseljak, busovaca, vitez - selendre, vukojebine
i sta ocekivat od tih vukojebina, od tih ljudi, zadojeno u PM
isto sinoc oni koji su u SA, ZE, slavili iz slicnih su vukojebina, samo se u ratu sleglo, ni malo mozga, istijebit i njih i vas, samo je velika razlika izmedju tvojih i ovih mojih
moji postuju BiH kao drzavu, a tvoji ne postuju...

vi ste bosanskohercegovacki katolici

Quote:
..opcoj zamisljenoj bosanskoj naciji jer bi eto tako 'trebalo biti' s obzirom da se drzava tako zove

rece 1189 jedan ciko i osta zapisano do danas "Ja, ban bosanski Kulin..." ;-)
izmisljana nacije, naravno, reko tata tudjman ;-)

prolaz rusije veceras

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2008. 16:17 
Bogomilian wrote:
SODOM wrote:
kao prvo jebem Boga jebem mu sav rod njegov tj.jebem Allaha jer da jedna ekipa na prvenstvu u 3 od 4 tekme daje go u zadnjoj minuti s tim da je svaki go bio i vise nego znacajan jer bez bilo kojeg od tih golova se ne bi plasirali dalje.ovaj zivot nije fer.jebo te ovakav Bog.i addict ,daosh umrijet jebali te turci i vehabije zajedno...odjednom..pa nek te poslije i prikolju.svi (cast izuzecima kojih je malo) bosanci koji su navijali za turcine su dokazali koliko su glupi.

za koga da navijaju,majmune jedan glupi!?pa ja nista pederskije nisam vidio od hrvatske repke.zivcira me njihovo puhanje na hrt-u,a pogotvo na ftv-u...jaoooo koji kurac kad onaj sa binga pocen da se ssmjeska-te nase komsije ovo,te nnase komsije ono...hahaha...eto,pobijedise njemacku ali im se vrati.i tu si se ti naso da psujes allaha zbog neke pederorepke.ne volim ni jedne ni druge da se razumijemo(volim bosnu i njemacku)....ali daj ba,koji se ti kurac naso...sta imash covjeku govoriti da hoce umrijeti?pazi majmunluka,nemogu vjerovati.mna kraju krajeva,ti si za mene majmun sto navijas za hrvatsku...i da,tebe su jebali turci u 120 minutu...nejga bogomi nisu...

slusaj ti mamune jedan jebo te allah u usta.pitas se ko sam ja da navijam za hrvatsku?to sto sam rodjen tamo nije jel dovoljan razlog?a?zivim u bosni a odem i u hrvatsku nekad.tamo su ti jarane pardon, majmune moj svi na strani bosne kad ista igra protiv nekog ako nije hrvatska naravno.drugo je kada neko navija za tursku jer mu je draga kao npr tebi njemacka ili meni spanija ali navijat za turcine u inat samo zato sto su tamo muslimani i vehabije je jadno ,bijedno i... recenice tipa "pobijedili smo ih" su dokaz koliko je ova zemlja tj. njeni gradjani glupi.navijaju za zemlju koja ni ne zna gdje se nalazi BiH i koja cak ni nije sva na ovom kontinentu.
Znaci Hrvati bi trebali navijati za Poljake protiv BiH samo zato sto je poljska katolicka zemlja?

PostPosted: 21. 06. 2008. 16:21 

Izvini, ko dovodi u pitanje "postivanje" drzave BiH? :? Sta, jel to sto se NE izjasnjavam kao bosanska katolkinja treba znacit da BiH nije moja drzava? Pogledaj malo Ustav. ;-)
Ovo je i moja drzava, prema tome, nema potrebe za takvim komentarima. I neka se svak' izjasnjava kako hoce, to cu apsolutno respektovati, ali isto tako nema niko pravo meni nametati i govoriti kako cu se izjasnjavati.

SODOM, pazi na to psovanje, nije u redu.

Joj, znala sam da ovo ne moze ostati u domenu utakmice, cak ni na ovom forumu gdje ima dosta normalnih i neopterecenih ljudi. :|

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2008. 16:25 

Bathory Aria wrote:
Joj, znala sam da ovo ne moze ostati u domenu utakmice, cak ni na ovom forumu gdje ima dosta normalnih i neopterecenih ljudi. :|

lapsus kardinalni!!!

gdje je BILO dosta normalnih i neopterecenih ljudi!

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2008. 16:28 
Moderator

SODOMe jarane de smanji malo lajanje na vjeru jer ti ovjde niko ne sere zbog tvojih uvjerenja. Poštuj brate to kad ja mogu poštivati tvoj ateizam jebo ga ti, pa nije svako ko vjeruje u Allaha i poštuje ga i obožava - vehabija. Što se tiče motiva za navijanje - mislim da je to malke složenija tema. Ma svako ima pravo da navija za koga hoće, a da mržnje ima u našim genima (genitalijama) potvrđuju ponašanja vezane za tekmu (niste vi vidjeli index.hr forum, srećom).

Holandija večeras ima da rusima takvu igru pokažu da će ovi govoriti cijelo vrijeme njet harašo!

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2008. 16:31 
Uredu izvinjavam se na psovanju al stvarno sam izivciran gluposcu ove bosanske raje i izivciran sam time sto ovaj allah nije fer.
vjerujte mi ljudi u hrvatskoj svi (necast izuzecima) navijaju za bih a kada recimo srbi izgube u hokeju na travi tamo se slavi 5 dana,jednostavno su takvi nacija.nek navija ko za koga hoce :meni je na prvom mjestu Hrvatska pa onda spanija pa tek bosna...al me izjebalo to sto degeni,glupani,idioti slave pobjedu turske kao da je bosna pobijedila...halo ba ljudi da li turska uopste zna za nas...koji kurac imate od nje,na stranu tu vjeru.
iznenadi me i ovaj zerro :"za koga cu navijat kad nema bosne nego za tursku"ccc jadno jarane jadno.

PostPosted: 21. 06. 2008. 16:37 
Moderator

Burnte čovječe kontam ja tebe, sve ok, ali jebo ga ti nije u dure ovo za hrvate što govoriš - jer si rekao da u pogan svi (iako si dalje govorio samo za ove bosanske, al ajd nvm) - kontam da su ljudi isfrustrirani i da bi najradije jedni drugima razbijali lobanje i kičme, kao što je to ovdje običaj, ali dajte se ljudi malo smirite pa mojnete barem ovaj forum bojiti nacionalnom netrpeljivošću (mada se vidi da imate potrebu) i nemojte psovati jebem vam hitlera :evil: (ono vrijeđanje i tako). Sodome - tvoje pravo da navijaš kome ti kurcu ćejf samo bez vrijeđanja, mene si uvrijedio više puta al ajd sad nvm ok je.
Administratorica Bathory - slažem se s tobom - o identitetima ako ništa valja nekim rezonom pričati a ne jezikom mržnje. Go holandija braćo naradžasta :D

Edit: Burnte - sad vidim da nisi htio genralizirati mada sam to skontao i u prethodnom postu. Samo mi nije bilo u redu sve hrvate u kazan "POGAN" stavljati. Ne valja to - ni za koga govoriti.

Last edited by artredis on 21. 06. 2008. 16:39, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2008. 16:39 
@burnt:navijanje, hrt,smatranje velikom silom i sl je tako normalno,sacekajmo jarane (ako docekamo ikad) da se bosna plasira na neko od prvenstava...pa bice gori nego svi hrvati.to je normalno da se navija za svoju repku a hrvatska je i imala dosad najjacu reprezentaciju i bilo je i za ocekivati da ce napravit velik uspjeh,a kad su trebali igrat s svabama bili su manji od makovog zrna i niko nije najavio pobjedu (ko sto samo oni to znaju) sve su bili komentari tipa :"treba se boriti pa sta bude bude".iz tvog komentara vidim cini mi se samo jednu veliku ljubomoru.
tolko me nanerviraste da cu za bih navijat samo kad bude igrala protv istovjerskih zemalja.kad bude igral protiv engleske,poljske,pizde materine navijacu za njih a ne za bosnu i to samo zbog ovakvog naroda.
@artredis:nisam ateista.

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 580  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]