Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 28. 06. 2025. 06:06

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 124 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Author Message
 Post subject: Re: HEVN + Motherpig + Nema Teorije - FIS BOCK - 13.6.200
PostPosted: 25. 06. 2008. 19:33 

stari serator wrote:
~°~ wrote:
I, na kraju, da ne bude da samo kudim... Meni je drago, zaista mi je drago sto ima osoba koje toliko gorljivo promisljaju o ovim stvarima. To je dobro, to tako treba, nova snaga zamjenjuje onu koja je vec izgorila, koja se sasusila na otuznoj slici vlastitih idelala i slici jednog svijeta koji je tako uredjen da tezi savrsenom. Ne, ja nisam digla ruke, nego sam dosla do zakljucka (koji se moze mijenjati) da je bas ovakav svijet (pun tama i iskri, pun gliba i sjaja, pravde i nepravde) savrsen, da uvijek mora postojati lose da bi znali sta je dobro, na koncu dijalektika ljudske misli, kazu a i vidimo, ne moze drugacije. Ipak, negujte vi svoje ideale sto duze mozete (ne bih se ja tu slozila sa seratorom) njihova vrijednost je u pripremi generacije koje slijede za neko vrijeme u kojem cemo sazrijeti za utopisticku misao primjenjivu u praksi... ;-)

Apsolutno se slazem sa ovim i sam ne bih mogao bolje formulisati. Moji ideali su prenegativni i za mene samog. Al eto, postoje, jebiga. Utjecajem okolnosti. Bosna mozda jeste jedna rupetina odvratnosti i nehumanosti, ali ima tu par fenomena u drustvu, mozda vise medju individualcima, koji nadu daju, kojih bilo gdje drugo nikad necete vidjeti. I jah, hvala ti za kompliment. Jebiga ja ne umijem kao ti, knjiski se izrazit i citatima argumentirat. Laik. Sve sto znam je iz prakticnih primjera.

Hajd' da se i mi jednom slozimo apsolutno, nesto mi milo :mrgreen: To je potpuno tacno za Bosnu i njene ljude, tacnije pojedince i ja bih dodala... Princip slobodnog vremena je tu jako bitan, bar ja tako promisljam, preovladjujuci radno odijelo/pidzama zapadni koncept valjda ubija moc produktivne dekadencije u tamosnjem generalnom habitusu, a jedan od osnovnih uslova je mnogo slobodnog vremena. Mislim da nema bas mjesta za skromnost u vezi s ovim laik, ali dobro, to su fini maniri koje ja nemam :mrgreen: ::EGO::

Profile  

PostPosted: 25. 06. 2008. 20:45 

@apatrid: FAK!!! Upravo sam okoncala POSTCINU odgovora, pokusala submit i, naravno, log in istekao - sve nepovratno izgubljeno. Zaista nemam snage sada ponovo, nekom drugom prilikom...

Profile  

PostPosted: 26. 06. 2008. 00:14 

~°~ wrote:
@apatrid: FAK!!! Upravo sam okoncala POSTCINU odgovora, pokusala submit i, naravno, log in istekao - sve nepovratno izgubljeno. Zaista nemam snage sada ponovo, nekom drugom prilikom...

hehe, dešava se ... jebiga, možda je i bolje, da se ovim ova tema privede kraju, jer je otišla fakat daleko, a mislim da niko nije ostao nedorečen ... ja sam i onako mislio napisati da više neću pisati jer mi se ne da nekako talambasati ovdje o tome ... uvijek možemo uz pivo popričati o toj temi

Profile  

PostPosted: 28. 06. 2008. 17:16 

~°~ wrote:

Hahhahah oj kako to mrzim a i volim... hahhha...

Jah... gou jang panks gou!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 124 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

All times are UTC + 1 hour [ DST ]