SPACE EATER RASTURACINA!!! Heavy vokal svjetskog kvaliteta, besprijekorna usviranost, okean mocno uvezanih riffova thrash i heavy smeka... Ma, neka mi samo jos neko kaze da takva mjuza nema vise sta da ponudi, bice po tintari. Sacramental Blood dali ono sto se od njih i ocekivalo, al' meni neuporedivo bio SNAZNIJI nastup ToxicDeatha... Mislim, krajnje je nepristojno i neadekvatno uporedjivati, al' tako je. Energija, preciznost, druga gitra odlicno sjela... Nista drugo za reci, nego super odluka za uvodjenje druge gitre, te da se nadamo novim svirkama i nosacu zvuka.
Organizacija... Hahahahaha, ja sam se upravo onoj GOTIVI TOTALNOJ i nadala. Al' momenat (u dva navrata cak) koji je prejebao sve. Dolazi Joe-u (bassista Ormusa) i meni onaj lik sa dredovima sto nije stao citav fest, cini mi se, pet minuta u mjestu, onaj sto je uklanjao sve smece i pitao raju treba li im jos sta... (malo mu je ezotericnija spika u folu: Ma, nista to, ja se zahvaljujem vama jer se VAMA hranim; hahahaha) Uglavnom, dodje on i pored punog stola pica, cigareta koje imamo i tako to, pita: A konzumira li se ovdje sta? Hahahaha, Joe-u i meni oci ispale kad donese pripremljeno

Ne, strasno je bezze sto ljudi nisu prepoznali ovaj fest i dosli u MNOGO vecem broju, jebi ga, neuporedivo bi bolje bilo... i svirke bandova bi bile nabrijanije, i razmjena energije sa publikom. Samo se nadam da ce se desiti i sljedece godine, tada ce, valjda, svi znati sve sto trebaju znati i pohoditi fest obavezno.
@Agere ConTra: Hahahaha, pa najavio si da je nece biti, nisam vecma tugovala, hahaha Nego, pozdravi ti jos jednom Dragu, Zelju i svoju co. kad ih vidis
Samo mi je zao sto se vise nije moglo izdrzati (djecaci su morali voziti natrag), pa nisam pogledala FOM...