Archangel wrote:
jedini portal koji se i dalje dici placenicima jugokomunisticki-nostalgicne denominacije, koji sve navedeno u svakom mogucem momentu omalozavaju, jer ne shvacaju, niti mogu shvatiti..
Quote:
Vukovar '91? To nemozemo shvatiti. Zao mi je.
Ah pa, to je vas problem..
Svake godine se svaka hrvatska navijacka grupa toga sjeti.. i sad bi ja mogao i objasniti kako je, kad, i zasto nastao taj transparent, zajednickim trudom najvecih hrv. navijackih skupina, ali necu, jer, em sto ti nista ne znaci, em sto svejedno opet ne bi shvatio, i em sto te se ne tice..
Archangel wrote:
@burnt.. e to ti ja kazem.. :p BiH je mogla i 17:0 dobiti, al bitnije je da je HR izgubila.. e sad, ne da mi se bas nesto analizirati takvo ponasanje, no, mislim da je saaaasvim dovoljno bilo upratiti zenicku publiku pri rezultatima Hrvatske, te Turske.. I rest my case..
Quote:
Normala, ne shvatas, niti mozes shvatiti

Komsije, nista licno, ali svaki poraz vasih reprezentacija nam je zaista izvor najdublje radosti

Sam da znate...mislim da vas spuca uragan il zemljotres, sigurno bi vam poslali par argeta, nije da vas ne volimo, al ono...

Shvacam ja sve sto imam shvatiti tu..
Mada je otuzno vidjeti nekoga da vise slavi tudje poraze, nego vlastite pobjede, al eto..
Doduse, logicno, ako nemas previse vlastitih, al svejedno..
Archangel wrote:
Nemas se sta dignuti ili ne dignuti, opamecivati, kad si peta svjetska nogometna sila, sasvim logicno da ti 'udari' malo u glavu, balkanski narod u pitanju..
No, i porazi su sastavni dio igre, uvijek bili, jedino bitno je da momci iz toga izvuku pouku i vrate se jaci..
Quote:
Te skupocjene biblije, ja mislim da su one zakazale

Totalno rasulo na Maksimiru. Evropa? Ne cini mi se...ipak BALKAN moramo s bolnim srcem priznati

Cuj, ovo je prvi poraz hrv. reprezentacije
IKAD na domacem tlu u sluzbenim utakmicama.. drugim rijecima, otkad postoji samostalno.. to samo po sebi je strasan podatak, za apsolutni respekt, tako da se tu nema sta nadodati, samo stati i diviti se..
Rezultat jest previsok i neugodan, medjutim, sve se raspalo tek nakon crvenog kartona, koji je definitivno prestrogo dosudjen pa je Michel nazalost morao uci u kompenzacije kasnije s obzirom da je pogotku Mandzukica prethodio prekrsaj, sto je najgore za jednog suca, kamoli nekog koji slove za ponajboljeg u svijetu..