downbeat wrote:
bloodflood wrote:
pa dobro, nije ko stari deeds, ima tu novina dosta, ali ima i onih starih momenata i folova. uporedi trading pieces i crown of souls, pa pogledaj koliko tu ima, tj. nema slicnosti...

. naravno da ovakom bendu ne trebaju solaze, ali ajde...sta sad. nije stari deeds, ali meni ne smeta dok god sviraju odlican BDM. svakako da su sami vrh BDMa i jedva cekam da album izade jer sam siguran da nece razocarat. btw, ne necrophagist je totalno druga prica, ono je tehnika radi tehnike, a ovi "titkovi"

kod deedsa su taman onoliko koliko treba.
...naravno, oni i dalje prejebeno lome...bar po toj jednoj pjesmi...kao sto sam rekao, koja je stvarno prejebena...
...nadam se daealbum biti dobar...ali, znam da ce me nervirati cinjenica zato sto danas tako zvuce...
..nisam ja protivnik tog nekog novijeg talasa dm-a...volim cuti i brejkove i sve....ali, jednostavno, oni su bili specificni po nekim stvarima kojih sad, cini se, nema...a to je karakteristican zvuk, melodije, produkcija...mislim, znas o cemu pricam...
razumijem. ali kazem ti, pogledaj 1. album i (sad vec) predzadnji, nema uopste toliko slicnosti (osim vokala), od produkcije, do rifova, "melodija", itd...ali je to opet deeds. svaki album je bio drugaciji od prethodnog na neki nacin, ali svaki je imo ono nesto po cemu odma znas da je to deeds. nema smisla napraviti 2x isti album. kad slusam novu pjesmu, ima tu itekako starih onih folova. kad stignem, napisat cu tacno na kojim dijelovima, od koje do koje sekunde

. dodali su ove "novije" elemente, ali nisu izbacili sve staro i ne prsti sve od "novina", kao sto je slucaj kod recimo novog decrepita. oni su taman dodali toliko novog da ne bude na fol starih albuma, da bude nesto novo, ali da se zadrzi i dosta starog onog i ne vidim u cemu je problem. dok god je tu neka ravnoteza, dobro je, jer jedino to i ima smisla, dodavati neke nove stvari, ali zadrzati ono po cemu si to sto jesi, po cemu si specifican. opet ponavljam, nema smisla napraviti 2 reduced to ashesa, 2 tradinga i sl, samo sa razlicitim imenom albuma... ko sto neki bendovi rade.
p.s. jebiga, stvarno je nezahvalno komentarisat na osnovu 1 pjesme

. hajmo sacekat album.