SODOM wrote:
e neugodno sam iznenadjen.
meni je karlo pravo drag igrac i cojk...djeluje mi nekako povuceno i samozatajno a vidi kakvu pjesmu snimi
mislim da se ovim potezom totalno izofiro...
iako i dalje mislim da ovo nije on...
imal kakav intervju u vezi ovog???
Drag igrac i covjek..

jesi dobar ti..

PICKA najveca.. samo na sebe misli i za sebe igra, nikad nista za Davis Cup reprezentaciju napravio nije, sto puta supak ispao, za mene ne postoji.. nula od covjeka.. ne, nize od nule, davno je usao u minus.. Karlovic ne postoji, nek igra u svom imaginarnom svijetu, zauvijek mu treba zatvoriti vrata reprezentacije i odjebati jednom za sva vremena..
Naravno i ovim dokazuje kolika je nula, no, tko ga jebe..
Quote:
nedo bog da sam zavidan na TO
Prvi je bolid jer ga je drugi vozac prepisao, a ono titulom ja bas i nebi zvao...guzovaca ko i Hamilton ove godine.
Massa je takodjer smjesan lik, koliko godina vec vozi za najbolji tim u F1 i opet...kita. Kloc. Isto ko I Rubens. Tesko mi uzet kod kuce u najboljem autu...
Denial doesn't make it any better..
Ono se ne moze usporedjivati s Hamiltonom ove godine.. ovo je iskljucivo plod Glocka i ogromne srece, nista Hamilton u ovoj utrci napravio nije da zasluzi ovu titulu, ovisio je do zadnjih par stotina metara o drugom zahvaljujuci svojem ziherizmu..
Massa, kakav god bio, je ekstra lik, pozitivac, nazalost nema momak srece, to je njegov problem, ali je bar srcan i daje sve od sebe.. dovoljno je bilo upratiti reakciju publike na kraju, kao i Massinu, covjek je ispao, moralni je pobjednik, pa taman nikad ne dosao blizu titule vise..