Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 19. 07. 2025. 12:38

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136 ... 580  Next
Author Message
 Post subject: Re: sport
PostPosted: 02. 11. 2008. 23:16 
Moderator

Fakat odlican finis bio, zao mi je zbog Masse, zasluzio je da uzme titulu. Ova pravila bodovanja treba promijenit pod hitno.

Profile  

PostPosted: 02. 11. 2008. 23:25 
Moderator

Sodome, shut the fuck up i prestani psovat.

Yours truely,

Moderator :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 02. 11. 2008. 23:44 

otkad nisam gledo ove formule...a nekad sam ih pravo pratio :D .

Profile  

PostPosted: 03. 11. 2008. 02:09 

Pisam se Hamiltonu na naslov... nadobudni half-breed..
Ionako mi je antipatican van svake mjere, al ovo danas je prestrasno bilo, zadnja cetiri kruga na koljenima provedoh od nervoze puste..
Da prvak, a bori se da sacuva nekako tu jadnu petu poziciju, jos ga Vettel 'ladno obidje, samo da bi ga ovaj smrad spasio u zadnjoj krivini, e moze mi ga popusiti za to..
Massa kralj, srce do neba, publici svaka cast, kao i da je osvojio naslov..

Profile  

PostPosted: 03. 11. 2008. 16:38 
.::Grind Bastard::. wrote:
Sodome, shut the fuck up i prestani psovat.

neda mi se :mrgreen: :mrgreen:

PostPosted: 04. 11. 2008. 02:33 

Archangel wrote:
nadobudni half-breed..

nek si nam ti of pure dinaric blood...uf rodla majka mashallah, jebo te mulate sto milione zaradjuju :P

sramotan kraj al jebiga, sta se moze, morao je hamilton guzovace uzet ko raikkonen prosle godine...bez babe formula je kita.

ferrari bi se mogo malo potrudit da nadje pravi talenat za svoj volan...naravno mislim na sebastiana vettela.

Profile  

PostPosted: 04. 11. 2008. 02:49 

Upravo tako.. :p no need to be jealous.. :p
Kakav itko, sto ce im pored Kimi-a i Masse.. prvi vec ima titulu, drugi je dokazao da je car, ne mora nista ni osvojiti, al demonstrirao je sto znaci boriti se do zadnjeg momenta za sebe, za svoju publiku/narod i naravno momcad..

Profile  

PostPosted: 04. 11. 2008. 08:31 

http://www.youtube.com/watch?v=uZZ4kdUhYvU

HAHAHAHA

Profile  

PostPosted: 04. 11. 2008. 15:22 
Ryker wrote:

treba bit totalno ofiran pa ovako nesto snimit.
nije ba ovov karlovic sta vam je...neko se zajebaje

a licno mi djeluje ko nekakav deter :evil:

PostPosted: 04. 11. 2008. 15:36 

Ne, to jest Karlovic..
Medjutim, ionako mi van svake konsekvence, za mene on covjek nije vec odavno s obzirom da nema temeljne ljudske i narodnosne osobine potrebne da ga narod podrzava i dozivljava, stoga, ne dozivljavam ga..

Cilic ownage, usput receno trenutacno prvi hrvatski reket, 22. na listi, go zemljak, go zemljak..

Profile  

PostPosted: 04. 11. 2008. 18:11 
e neugodno sam iznenadjen.
meni je karlo pravo drag igrac i cojk...djeluje mi nekako povuceno i samozatajno a vidi kakvu pjesmu snimi :shock: :shock:

mislim da se ovim potezom totalno izofiro...

iako i dalje mislim da ovo nije on...

imal kakav intervju u vezi ovog???

PostPosted: 04. 11. 2008. 18:41 

Archangel wrote:
Upravo tako.. :p no need to be jealous.. :p
Kakav itko, sto ce im pored Kimi-a i Masse.. prvi vec ima titulu, drugi je dokazao da je car, ne mora nista ni osvojiti, al demonstrirao je sto znaci boriti se do zadnjeg momenta za sebe, za svoju publiku/narod i naravno momcad..

nedo bog da sam zavidan na TO :P

Prvi je bolid jer ga je drugi vozac prepisao, a ono titulom ja bas i nebi zvao...guzovaca ko i Hamilton ove godine.

Massa je takodjer smjesan lik, koliko godina vec vozi za najbolji tim u F1 i opet...kita. Kloc. Isto ko I Rubens. Tesko mi uzet kod kuce u najboljem autu...

Profile  

PostPosted: 04. 11. 2008. 19:16 

SODOM wrote:

http://slobodnadalmacija.hr/Spektakli/tabid/79/articleType/ArticleView/articleId/28225/Default.aspx

KRALJINA

Profile  

PostPosted: 04. 11. 2008. 19:32 
Hvala care

ahahaha pa ovo je ipak oprostivo jer je fakat rijec o zajebanciji u stilu ajsa a ne o nekom rep preseravanju kako je dao naslutiti prvi stih ove pjesme...

al opet mi nekako cudno sto je to karlovic odrepao...jer kao sto rekoh djeluje mi preozbiljno za ovakve stvari,jos je i ozenjen i sve to...

ev od mene ima podrsku :mrgreen: :mrgreen:

sto bi Ryker reko KRALJINA

PostPosted: 04. 11. 2008. 23:28 

ebo im l'pool mater...

marsej, verder, inter, bordo...i oni prenose po hiljaditi put l'pool u sezoni...i hrt isti..

Profile  

PostPosted: 05. 11. 2008. 00:47 

SODOM wrote:
e neugodno sam iznenadjen.
meni je karlo pravo drag igrac i cojk...djeluje mi nekako povuceno i samozatajno a vidi kakvu pjesmu snimi :shock: :shock:

mislim da se ovim potezom totalno izofiro...

Drag igrac i covjek..? jesi dobar ti..? PICKA najveca.. samo na sebe misli i za sebe igra, nikad nista za Davis Cup reprezentaciju napravio nije, sto puta supak ispao, za mene ne postoji.. nula od covjeka.. ne, nize od nule, davno je usao u minus.. Karlovic ne postoji, nek igra u svom imaginarnom svijetu, zauvijek mu treba zatvoriti vrata reprezentacije i odjebati jednom za sva vremena..
Naravno i ovim dokazuje kolika je nula, no, tko ga jebe..

Quote:
nedo bog da sam zavidan na TO

Prvi je bolid jer ga je drugi vozac prepisao, a ono titulom ja bas i nebi zvao...guzovaca ko i Hamilton ove godine.

Massa je takodjer smjesan lik, koliko godina vec vozi za najbolji tim u F1 i opet...kita. Kloc. Isto ko I Rubens. Tesko mi uzet kod kuce u najboljem autu...

Denial doesn't make it any better.. :P

Ono se ne moze usporedjivati s Hamiltonom ove godine.. ovo je iskljucivo plod Glocka i ogromne srece, nista Hamilton u ovoj utrci napravio nije da zasluzi ovu titulu, ovisio je do zadnjih par stotina metara o drugom zahvaljujuci svojem ziherizmu..

Massa, kakav god bio, je ekstra lik, pozitivac, nazalost nema momak srece, to je njegov problem, ali je bar srcan i daje sve od sebe.. dovoljno je bilo upratiti reakciju publike na kraju, kao i Massinu, covjek je ispao, moralni je pobjednik, pa taman nikad ne dosao blizu titule vise..

Profile  

PostPosted: 05. 11. 2008. 22:29 
e jbg arhandjelo...

pa jedan federer nije igro za svicu a karlovic nije ispo supak nego je dosla cica na kolica.proslo vrijeme ljubicica a ancic se razbolio a u tada karlu krenulo...i ja bi isto napravio.

legenda ba cojk...

PostPosted: 05. 11. 2008. 23:06 

Ma daj bola, no disrespect, al nisi ti ni blizu upucen u to niti pratis toliko da kazes to sto si rekao.. ;P
Karlovic je nula od covjeka sto se toga tice.. ljudi su ga molili u pojedinim trenucima, pa tako i pred ovu sad olimpijadu, ovaj samo odjebavao iz svojih imaginarnih, mahom ekonomskih motiva.. to covjek nije, nek za sebe igra, boli me neka stvar bio 1. ili 1001., al van iz reprezentacije, jednostavno receno ne postoji, sramoti samom prisutnoscu one koji su prije njega krvavili za nesto sto on nikad shvatiti nece..

Profile  

PostPosted: 06. 11. 2008. 12:39 
Archangel wrote:
Ma daj bola, no disrespect, al nisi ti ni blizu upucen u to niti pratis toliko da kazes to sto si rekao.. ;P
Karlovic je nula od covjeka sto se toga tice.. ljudi su ga molili u pojedinim trenucima, pa tako i pred ovu sad olimpijadu, ovaj samo odjebavao iz svojih imaginarnih, mahom ekonomskih motiva.. to covjek nije, nek za sebe igra, boli me neka stvar bio 1. ili 1001., al van iz reprezentacije, jednostavno receno ne postoji, sramoti samom prisutnoscu one koji su prije njega krvavili za nesto sto on nikad shvatiti nece..

a ja tebi opet navodim primjer Federera...
a i tenis je manje vise pojedinacan sport...

PostPosted: 06. 11. 2008. 13:21 

Federer je, za razliku od njega, izjavio da najvise od svega zeli sa Svicarskom napraviti pravi rezultat u Davis Cupu, uredno se odaziva, igra..
Individualni sport i reprezentacija ne postoji, nek igra za sebe i Tadzikistan, za mene ne postoji..

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136 ... 580  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]