Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 23. 06. 2025. 00:22

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 125 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Next
Author Message
 Post subject: Re: nacizam
PostPosted: 18. 12. 2008. 21:22 

Ah, ali antisemitizam je fun fun.. :D

Profile  

PostPosted: 18. 12. 2008. 21:29 

Archangel wrote:
Ah, ali antisemitizam je fun fun.. :D

kakav ba fun fun... jesi ti normalan... ista stvar kao sto cetnici pricaju viceve o nama .. moronu jedan

Profile  

PostPosted: 18. 12. 2008. 21:32 
Moderator

jes ja bi se nasao veoma uvrijedjenim da sad znam kako cetnici pricaju vic o nama :roll: . cetnici, ustase, balije, zidovi, sve je to isti kurac. po kratkom postupku.

Profile  

PostPosted: 18. 12. 2008. 21:35 

:lol: bola salim se, joj lika tsk tsk..
Ne trebaju zidovi ni moje odobrenje ni bilo sto drugo kao.. ide im saasvim dobro i bez mene u svom malom zasticenom svijetu vjecnog pacenickog sindroma dok drze sve sto vrijedi danas..

Profile  

PostPosted: 18. 12. 2008. 21:39 

Najinteligentniji narod na svijetu, dokazano...

Profile  

PostPosted: 18. 12. 2008. 21:42 

nekrodemon wrote:
jes ja bi se nasao veoma uvrijedjenim da sad znam kako cetnici pricaju vic o nama :roll: . cetnici, ustase, balije, zidovi, sve je to isti kurac. po kratkom postupku.

.... " Cega su se igrala djeca 93-e u Sarajevu ? izmedju dvije vatre. " to sam davno nasao na nekom forumu i ispod tona komentara tipa: hahahahah, prejak, hahahahahah, zakon......

... kako god... nastavite pricat viceve i takmicit se ko ima " jaci " (tj ko je veci " nacista ")

Profile  

PostPosted: 18. 12. 2008. 21:44 
Moderator

eto vidis, sto te ne ubije...
i ja sad trebam kao da se osjecam uvrijedjenim zbog njihovog glupog(citaj loseg) humora...
de ba..dje je taj duh, dje je taj ponos.

Profile  

PostPosted: 18. 12. 2008. 21:45 
Moderator

osim toga, to sto si mi citirao nije nikakva zajebancija.

Profile  

PostPosted: 18. 12. 2008. 21:54 

nekrodemon wrote:
eto vidis, sto te ne ubije...
i ja sad trebam kao da se osjecam uvrijedjenim zbog njihovog glupog(citaj loseg) humora...
de ba..dje je taj duh, dje je taj ponos.

zbog takvog misljenja vecina se i zajebaje na takve racune.. hitler ovo, zidov ono... a kao opravdanje " ma hajde ko da ce se oni uvrijediti, gdje je taj ponos,.... "

sta god osjecao/osjecali mora se znati da nije svaka tema za zajebancije !!

Profile  

PostPosted: 18. 12. 2008. 22:02 

/provoke mode: on..

Mislis tipa ''padaju beba židov i beba crnac iz aviona.. koji će prije pasti..? Who cares''..? :D

Profile  

PostPosted: 18. 12. 2008. 22:04 
Moderator

eh ovako moj marko, ja ti govorim da me nije briga za te cetnicke viceve koje oni izmedju sebe pricaju, pa cak i po forumima, a mislim da neko od moje raje isprica takav vic jebo bi mu mater za sva vremena, a pogotovo neko sa strane, a sta ce ko pricati o zidovima, to me ne zanima, jer me zaboli kurac za njih.

Profile  

PostPosted: 18. 12. 2008. 22:08 

Archangel wrote:
/provoke mode: on..

Mislis tipa ''padaju beba židov i beba crnac iz aviona.. koji će prije pasti..? Who cares''..? :D

kako si lud jarane.. pravo ono! stid me sto slusam slayer kad vidim ko ih sve voli!

Profile  

PostPosted: 18. 12. 2008. 22:11 

:lol:

Kralj si ti meni.. :) take a joke bola.. vis' kak nekro kuzi u cemu je stvar.. poostoji razlika izmedju nekih stvari..

Profile  

PostPosted: 18. 12. 2008. 22:13 

Archangel wrote:
:lol:

Kralj si ti meni.. :) take a joke bola.. vis' kak nekro kuzi u cemu je stvar.. poostoji razlika izmedju nekih stvari..

nabijem ja na kurac takve sale... ne znam te, ne znam kako razmisljas i ko si, tako da ....

Profile  

PostPosted: 18. 12. 2008. 22:34 

mrkva wrote:
ali to je sve radi politike ......... da je neum u hrvatskoj nebi se to dogadalo

Kako mislis to?

Profile  

PostPosted: 18. 12. 2008. 23:05 
Moderator

kako je ovo samo glup foruuuuum...

Profile  

PostPosted: 18. 12. 2008. 23:33 

djes HRVAT IZ NEUMA HAHAHAHAHHAHAHHA kul si Hrvatu iz Neuma ono... kako bi ti rekao... TOTALNO ;)

Profile  

PostPosted: 18. 12. 2008. 23:37 

mrkva wrote:
onak .......... eo ja sam iz neuma i hrvat sam ili kako god ocete hercegovac cisti ........... i svko ljeto iz neuma se vrati pa bar 50 ¨bosanaca¨ krvave glave ... ma kakvi 50 bude ih 10 na dan XD :razz: ........... samo zato sto su bosanci ............. a isto tako bi bilo da mi dodemo gori ................. pa sad je pitanje da li ste nacionalisticni nastrojeni i to ............. da li bi se ikada pobili radi toga ............... i tak te stvari sve vezano za to .............. ja osobno nebi se nikada pobio radi toga ..... ali ak bi neko zajebavo uzeo bi palicu i glavu mu slomio :razz: ali ono konstantno zajebavno i to jos recemo u gradu gdje ti zivis i tak ........... ja nikada nisam bio nastrojen nacionalisticki .......... ali ak me neko pita odaklen si ..... ili jesi li ti bosanac ... kazem .... nisam ja bosanac ja sam hrvat,hercegovac verever .............. isto tako bi svi trebali ....... A STA JA SEREM PITANJE JE TU DA ILI NE :razz:

Jel ti znas sta je Nacizam?
Fasizam?
I nas Balkanski Nacionalizam?
Ukratko da kazem svoje skromno misljenje na ovo sto si obrazlozio tu.
Sama medju-nacionalna mrznja na nasim prostorima je suluda i idiotska stvar koju mozemo zahvaliti mentalitetu naseg naroda i stavovima nasih pojedinih oceva , djedova i amidza.Cast izuzetcima , no znam iz licnog iskustva da ima milion ljudi na sve tri strane koji svoju djecu odgajaju da mrze svoje najblize komsije sa kojim im je zivot provest.Zbog imena , zbog vjere , zbog lifestyle-a.Zbog bilo koje gluposti koje ih u njihovim ocima pravi smrtnim neprijateljima.
Nacionalizam , Patriotizam i bilo sto drugo ne moraju biti losa stvar ukoliko nisu tu da nasesu stetu bilo kome drugome.
Nazalost to kod nas nije slucaj , kod nas se patriotizam i nacionalizam iskazuju aktovima mrznje i destrukcije.Nasim ljudima je uvijek bilo prece kako se zoves i u koji vjerski objekat ides od pitanja ko ce im dati i kako ce zaraditi kruha za sutra.Paradoksalno je to sto su uglavnom najveci vjernici na sve tri strane oni koji su najprije spremni nanjeti stetu svome blizem , bez obzira sta im diktira njihova sveta knjiga i religija.
Zamislite samo situaciju danas , i situaciju prije nam ovog nesretnog rata Tito i Diktaturna masinerija su odgajale generacije ljudi da se vole , i da se smatraju jednim nacionalnim tijelom i opet je toliko krvi proliveno.A sta mislite danas , kada svaki drugi odgaja dijete da mrzi?
Svijetla nam buducnost..
Za razliku od Nacional-Socializma u koji ti generaliziras svaku formu nasilja (kako bi i drukcije bilo zar ne?)Nas Balkanski nacionalizam je nista drugo nego sa par zastavica prekriven Religiozni fanatizam.
Sto se tice nas , mislim da bi idealno bilo ograditi BiH i nase postovane komsije kakvim zidom i napraviti 3 zamka.Pa bi za sedmicu nasi prijatelji Evropljani imali prozor u Srednji vijek i najgore religiozne konflikte i ljude koji si razbijaju lobanje u ime svetaca i bogova.

Profile  

PostPosted: 19. 12. 2008. 00:32 

Amin brate!

Manite se tih sranja i rasprava, mrzim podjele... ponavljam rijeci Libijca, ne postoji podjela po nacionalnoj osnovi sve je to isti kurac sto sam se sam uvjerio, osnovna podjela je krkan, seljak, šupak, papak, kreten itd. To je svugdje tako, takav je nas mentalitet balkanski. Papci uvijek dolaze do izrazaja. Normalni ljudi su uvijek povuceniji i do istih se tesko dolazi.

Tolerancija je navjeca čovjekova moć i velika ljudska vrijednost!

Profile  

PostPosted: 19. 12. 2008. 00:40 
da nisi mislio mozda NACIONALIZAM :lol: :lol:

Post new topic Reply to topic  [ 125 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]