Striker wrote:
.::Grind Bastard::. wrote:
prodao sam je djavolu..
dobro..culi smo karkaaass i slayer.. slushali smo to i kad smo imali plin.. i nastavicemo slushati..
al pazi ovo.. kad neko nesto inovativno i novo napravi vama se po defaultu ne svidja..
imate 20 bendova koje slusate i svaki novi bend sto poslushate ako nije dobra kopija tih bendova vama se nece svidjeti.. i vrtite se u krug tako stalno..
meni bi to dosadilo fakat..
nisi mogo više da pogriješiš.
to koliko ja bendova sluÅ¡am, nevažno, Å¡ta ja sluÅ¡am, joÅ¡ manje važno, al Äinjenica je da je niÄ‘e vezze to da ako neÅ¡to zvuÄi inovativno da mi se ne sviÄ‘a. kad sam Äuo prvi put Scepter, album mi je bio fenomenalan. Spawn prvi, isto. nastavci toga su jednostavno pretjerani. fino si postavio tezu i sve lijepo zakljuÄio, samo pogreÅ¡no primjeno. nema veze, biće bolje
meni je Necrophagist ispoÄetka bio dobar, i to viÅ¡e drugi jer je imo bar par melodija. al Beneath the Massacre je meni pretjerano i usrano. nema nekog guÅ¡ta u tome. jest, ja viÅ¡e volim posluÅ¡at
Resurrection, Pestilence, Atrocity, Suffocation, Demilich, Disincarnate, Solstice, Intestine Baalism, ili Äak Neuraxis - to je za mene tehnika i Death Metal. ovo sve osim Neuraxisa je Äist primjer kako Death Metal može bit inovativan ali savÅ¡reno odsviran bez ikakvog pretjerivanja. Å¡to se mene tiÄe, sviÄ‘e se svakome njegovo, al' ima bendova koji ga baÅ¡ pretjeruju (BTM, SOP).