stari serator wrote:
kao prvo sjednes
pa fino pogledas sta si sve poskido
pa pogledas malo po drugim forumima te jebene liste
pa poskidas i to, pa preslusas, pa vidis sta si profulio...
i onda opet preslusas albume koje si inicijalno smatrao najboljim izdanjima godine
e tek onda krenes sastavljat jebenu listu
al posto je kod tebe 50% liste promocija raje, zanemari metodologiju kompletno 
Koji si ti onaj truli BoÅ¡njo, pa to je nenormalno. PriÄaÅ¡ o bosanskoj mahali kao o kancerogenom tkivu, a sam si jarane takav, sapleten od istog od glave do peta i nazad. Kakva promocija raje? Koliko si se toga uvatio, baÅ¡ si pravi Å¡kolski primjer ''nek komÅ¡iji crkne krava'' priÄe. Å to je Sharan stavio Flatline, Å¡to je stavio KRV, auuuu...Boli te ba kurac, sviÄ‘aju mi se albumi. Jesam trebao Mglu staviti? Ne, jer ga nisam ni posluÅ¡ao.
Tvoja metoda sastavljanja liste je niÅ¡ta viÅ¡e uÄinkovita od moje - ja imam last.fm account na koji bacim pogled + joÅ¡ dva savrÅ¡ena naÄina da utvrdim najdraže albume - sve album guram u jedan folder na hardu u kojem se nalaze najdraži albumi za sluÅ¡anje, i ako je album tamo, znaÄi da je vrlo dobar + poÅ¡to svu muziku i dan-danas pržim na CDove, samo vidim koji je CD izgreban dovoljno - znaÄi da sam ga nenormalno sluÅ¡ao i da gotivim album.
A meni je važnije da sluÅ¡am album nego da Äitam tuÄ‘e liste i na osnovu istih sastavljam svoju.