Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 23. 06. 2025. 20:03

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 103 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject: Re: Punk nije mrtav samo punkeri tako smrde
PostPosted: 17. 02. 2009. 03:36 

nekrodemon wrote:
e a sve nekadasnji "metalci"...pa jel ovo dvolicno ili nije....
a sto je onaj gore pomenuo "metalci, nabijem vam majci"...to je dokaz sloge ovdje, i ko ima kakav kompleks ;-)

SIK wrote:
joj ado...pa zar i ti...a suffo slusas, pa jarane gitarista ko cumur, a bubnjar ne moze vise bit crn:D

ma sale brate, nisam nikakav ekstrem, niti rasista, al imam svoja neka uvjerenja o kojima mi se ne da razglabati :)

Mozda sam koristio isti pojam, ali ga nikad nisam gledao na nacin na koji ga vi gledate a vala nit se identificirao. Tako da, fuj ljudi, fuj : )

A sto se tice sloge, vidio sam slogu kad 3 dzibera ulete u park :o
Pozdravi :oops:

Profile  

PostPosted: 17. 02. 2009. 06:29 
Moderator

Ljudi, toliko ste ispisali danas a ja sam pre pijan da sve to procitam. posto mi se radi o nekim od najblizih jarana, u ovom slucaju sukobljenih (Ado, Chomy i Sharan), koliko sam uspio skontat prazna se slama mlati, barem u prvih par procitanih postova (mozda sutra bolje shvartim).
Ja jedinos to mrzim, su furaci, pozeri, bili ovakvi ili onakvi ne sto prodaju i lazu sebe, vec opcenito sto mrzim takve karaktere i tako nizak intelekt kod ljudi.
S druge strane, Slayko je likcina i po (izvini Ado brate al to barem kod mene fakat stoji)!!
Thrash slusa, slusa i punk i hc i picku materinu, ko da je bitno to - bitno je kako razmislja, a s njegovim nekim stavovima se puno vise nalazim nego npr. s Libijcevim, Osinim i sl. koji bi meni kao trebali biti blizi.
Punkeri, metalci, hardcoreri, rockeri - ista "rasa", ako to tako mogu nazvat, a bespotrebna dijeljenja u gradu sa tristo-cetrsto alternativaca svih vrsta su smijesna.
Druga stvar,m kad sam spominjao sacicu punkera, nije Sharanova prica - lik je u pravu (ovo se Ado ne odnosi na tebe - to mislim da znas, bar kad se mene i mog stava tice brate), jebote njih je sest i plate upad ko i onih ristoseszdeset i sest metalaca i ostale alt raje i posjetitelja al naprave atmosferu mada bi ih plaho trebao bolit kurac za npr. jedan Ormus (lupam ime benda)...

Punkera je malo, a njih sacica je u odnosu na sve velik broj. Metalci (cijim se dijelom i ja smatram) je puno vise i u globalu kad uporedis nas i punk ekipu (koliko god manje - vise isti kurac bili) - prednjace nam. Njima je uvijek dobro, ne dodju vidjet i bit vidjeni, boli ih zivo kurac za komplekse, dodju se dobro provest i sa svima su raja! I BILO KOGA ce podrzat, koliko god dobar ili los bend bio, tretirace ga kao Bend (s velikim "B"), a istovremeno i ko raju!

Filipe, stari, opet uskaces sam sebi u usta s pljuvanjem po punkerima (iako ZNAM i ne moras napominjat, da ne mislis na svu raju ovdje generalno! ;-) ), al i ti si bio "punker" nekad (barem kad smo te mi upoznali) i tad ti je to valjalo. Krivi stav opet (nista zlonamjerno FAKAT!!), jebiga, ne mozes ni tako, par pijanih kretena koji su usrali cak, su sasvim drugi film kad su trijezni (vjeruj mi, koliko god sam ja popizdio i osudjujem to, jer sam direktna zrtva bio, isto tako znam tu ekipu mnogo bolje i mnogo, mnogo duze te znam kakvi su inace, kakvi su ko likovi - iako su se tebi mozda u krivom svjetlu prezentirali njih dva-tri, jebiga nije da ne shvatam i to).. :)

Ne kazem da je bilo ko u pravu il ne, a Sodom sere maksimalno. Dinko sorry, iz moje perspektive je tako. Ne znam te vase TK punxe, al nasi ovdje nisu ta vrsta gamadi o kojoj ti govoris i svi smo JEDNA ekipa, svi!! A supaka metalaca, kvazi metalaca i raje koja to samo slusa, iskreno, ovdje ima deset puta vise nego punkera supaka :)
Isto tako ce se sutra punkeri prije pomasrisat sa mnom/za mene nego metalci. Punxi, ta sacica ljudi, ce prije stat za sebe i svoje stavove nego nasa vecina, velika vecina nase metal ekipe (tu ne mislim na svoje, nego onako opcenito govorim).

I radije cu izac i druzit se sa Slaykom, Damirom, Alijom, Kenom, Harisom, Vecom i ljudinama, koji su fakat hljebovi u svakom pogledu, nego s nekim metal supcinama, kojih ima i na ovom forumu, a zna se ko su i njima slicnima, koji su kao metalci il kvazi metalci il pozeri il peto-deseto, nije ni bitno ;-)

Last edited by Nameless on 17. 02. 2009. 14:47, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 17. 02. 2009. 07:28 

METAL JE RAT

Prodao si kosu za pizdu, poso i devizu
Nekad si isto mlatio , dok nisi izgleda shvatio
Sad samo na keš misliš klimaks te uvatio
Muda za kola , pivo za koktel – nisi više jedan od nas

Srce krvari,
Zubi stisnuti
Nema milosti
Neka gore !

Metal je rat !

Stvarno si nas prerasto
Prerasto si deo sebe
Ako si metal napustio
Nikad nije bio deo tebe !!

Srce krvari,
Zubi stisnuti
Nema milosti
Neka gore !
Metal je rat !

Jednog ćeš se dana naći, sam u gomili
Uspešan , ulickan i nad sve prazan
Znaćeš tada da su ti kičmu slomili
U jamu laži ,u bezdan te bacili

Srce krvari,
Zubi stisnuti
Nema milosti

Neka gore !
Metal je rat !

:D

Profile  

PostPosted: 17. 02. 2009. 10:08 

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ja sam najtrVe a vi niste :lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 17. 02. 2009. 11:05 

joj ovo je jace od duta dule ofirage na nema plina...show program, ko kad se kuje pobiju na vh1 zbog flavor flava...

vako, da se neko usudi, na postenom metal koncu, unosit snijeg, bacat snijeg...dobio po picci u roku od sekunde od izbacivaca il od raje...predskolske zajebancije...

a sto se tice gitara i snijega...opusti se brale...prave oni ta govna malo jace...uostalom uzivo kad sviras svakako se to radi na tarabi ako nisi na wackenu...zato se nikad ne prodaje prva tambura, mada mene boli kurac za njih sve, ako se sjebe popravit cu, sve je to brutalno prosta elektronika...da su ti spucali grudvu u lampasa ajd kontam...prekino bi nastup i neko bi imo plavu strijelu medju ocima :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 17. 02. 2009. 11:09 

Grind Is Protest wrote:
Meni je iskreno žao što se to pretvorilo u incident, Ensar je rekao i tamo umiješanima da je to smatrao jednom dobrom zajebancijom i da mu je žao što se ljudi nisu pronašli u tome. Nije mislio ništa loše, nije želio sabotirati svirku. Znam frajera malo bolje, visim svaki dan sa njim.

Mislim da su dvije kese snijega i voltaza razglasa plus tri pojacala sasvim dovoljna kombinacija za par sprzenih metaleca :mrgreen:

dobra zajebanjcija :mrgreen:

slijedeci put nek probaju kanister vode donijet i polit po razvodnicima :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 17. 02. 2009. 12:47 

stari serator wrote:
Grind Is Protest wrote:
Meni je iskreno žao što se to pretvorilo u incident, Ensar je rekao i tamo umiješanima da je to smatrao jednom dobrom zajebancijom i da mu je žao što se ljudi nisu pronašli u tome. Nije mislio ništa loše, nije želio sabotirati svirku. Znam frajera malo bolje, visim svaki dan sa njim.

Mislim da su dvije kese snijega i voltaza razglasa plus tri pojacala sasvim dovoljna kombinacija za par sprzenih metaleca :mrgreen:

dobra zajebanjcija :mrgreen:

slijedeci put nek probaju kanister vode donijet i polit po razvodnicima :mrgreen:

hahahahahahahahaha :lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 17. 02. 2009. 14:10 

andrej, pogresno si me shvatio
ja se ovdje nisam sukobio ni sa kim - neam neke potrebe za tim uopce
i ja sam za slogu - braCtvo i jedinstvo medju podzemljem ma koliko to paradoksalno zvucalo

ne propagiram nista, idem na ono sto mi se djasvi, ne idem na ono sto mi se ne djasvi i to je to...
nema mi koga/cega bit pun kurac, jer ko sto i sam znas - nisam konfliktna licnost :)
(cak mi je ona jedna grudva -koja mi je pala na glavu - dobro dosla...bio sam mokar i vreo, taman me raspalila)

svoje zadrzis za sebe, jer je tvoje - nema tu puno mudrosti i filozofije
na ovoj temi mi je samo zasmetalo sodomovo petljanje koje se svelo na to: ja imam veci kurac od sarana pa ako on 'smije' da ga izmjerimo...
a kako sam cuo od pojedinaca koji su bili na napalmu - lik je geek (cak se i rimuje) - na stranu sav oldskul

do sljedeceg puta
volite nekog, i neka neko voli vas

Last edited by _MisericorD_ on 17. 02. 2009. 16:39, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 17. 02. 2009. 15:52 

e a šta je muzički dvoboj?

Profile  

PostPosted: 17. 02. 2009. 16:36 
Moderator

Nameless wrote:
Ljudi, toliko ste ispisali danas a ja sam pre pijan da sve to procitam. posto mi se radi o nekim od najblizih jarana, u ovom slucaju sukobljenih (Ado, Chomy i Sharan), koliko sam uspio skontat prazna se slama mlati, barem u prvih par procitanih postova (mozda sutra bolje shvartim).
Ja jedinos to mrzim, su furaci, pozeri, bili ovakvi ili onakvi ne sto prodaju i lazu sebe, vec opcenito sto mrzim takve karaktere i tako nizak intelekt kod ljudi.
S druge strane, Slayko je likcina i po (izvini Ado brate al to barem kod mene fakat stoji)!!
Thrash slusa, slusa i punk i hc i picku materinu, ko da je bitno to - bitno je kako razmislja, a s njegovim nekim stavovima se puno vise nalazim nego npr. s Libijcevim, Osinim i sl. koji bi meni kao trebali biti blizi.
Punkeri, metalci, hardcoreri, rockeri - ista "rasa", ako to tako mogu nazvat, a bespotrebna dijeljenja u gradu sa tristo-cetrsto alternativaca svih vrsta su smijesna.
Druga stvar,m kad sam spominjao sacicu punkera, nije Sharanova prica - lik je u pravu (ovo se Ado ne odnosi na tebe - to mislim da znas, bar kad se mene i mog stava tice brate), jebote njih je sest i plate upad ko i onih ristoseszdeset i sest metalaca i ostale alt raje i posjetitelja al naprave atmosferu mada bi ih plaho trebao bolit kurac za npr. jedan Ormus (lupam ime benda)...

Punkera je malo, a njih sacica je u odnosu na sve velik broj. Metalci (cijim se dijelom i ja smatram) je puno vise i u globalu kad uporedis nas i punk ekipu (koliko god manje - vise isti kurac bili) - prednjace nam. Njima je uvijek dobro, ne dodju vidjet i bit vidjeni, boli ih zivo kurac za komplekse, dodju se dobro provest i sa svima su raja! I BILO KOGA ce podrzat, koliko god dobar ili los bend bio, tretirace ga kao Bend (s velikim "B"), a istovremeno i ko raju!

Filipe, stari, opet uskaces sam sebi u usta s pljuvanjem po punkerima (iako ZNAM i ne moras napominjat, da ne mislis na svu raju ovdje generalno! ;-) ), al i ti si bio "punker" nekad (barem kad smo te mi upoznali) i tad ti je to valjalo. Krivi stav opet (nista zlonamjerno FAKAT!!), jebiga, ne mozes ni tako, par pijanih kretena koji su usrali cak, su sasvim drugi film kad su trijezni (vjeruj mi, koliko god sam ja popizdio i osudjujem to, jer sam direktna zrtva bio, isto tako znam tu ekipu mnogo bolje i mnogo, mnogo duze te znam kakvi su inace, kakvi su ko likovi - iako su se tebi mozda u krivom svjetlu prezentirali njih dva-tri, jebiga nije da ne shvatam i to).. :)

Ne kazem da je bilo ko u pravu il ne, a Sodom sere maksimalno. Dinko sorry, iz moje perspektive je tako. Ne znam te vase TK punxe, al nasi ovdje nisu ta vrsta gamadi o kojoj ti govoris i svi smo JEDNA ekipa, svi!! A supaka metalaca, kvazi metalaca i raje koja to samo slusa, iskreno, ovdje ima deset puta vise nego punkera supaka :)
Isto tako ce se sutra punkeri prije pomasrisat sa mnom/za mene nego metalci. Punxi, ta sacica ljudi, ce prije stat za sebe i svoje stavove nego nasa vecina, velika vecina nase metal ekipe (tu ne mislim na svoje, nego onako opcenito govorim).

I radije cu izac i druzit se sa Slaykom, Damirom, Alijom, Kenom, Harisom, Vecom i ljudinama, koji su fakat hljebovi u svakom pogledu, nego s nekim metal supcinama, kojih ima i na ovom forumu, a zna se ko su i njima slicnima, koji su kao metalci il kvazi metalci il pozeri il peto-deseto, nije ni bitno ;-)

nikoga nisam prozvao, tako da ne znam sto mi slejka pominjes direktno, al ostalo popricacemo normalno,na kafi... ovdje vazi ona dobra stara-svadjanje na forumu je ko paraolimpijada-i da pobjedis opet si retardiran!
tako da sto chomy kaze, volite i neka neko voli vas...

Profile  

PostPosted: 17. 02. 2009. 19:43 
Moderator

Ma naravno da nisi, znam jebote da nisi, nisam na to ni mislio, nego samo govorim kako mi je ekipa punxa sto puta draza od mase nase metal scene. I definitivno se nista gore napisano nije odnosilo na tebe, Chomyija i nasu raju, nego na nove klince kao i na neke od starijih, sto dodju na konc da vide i da budu vidjeni.

Volim ja vas sve ba :)

Last edited by Nameless on 17. 02. 2009. 20:55, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 17. 02. 2009. 20:11 

gnupani :(

Profile  

PostPosted: 17. 02. 2009. 21:17 

Nameless wrote:
Ma naravno da nisi, znam jebote da nisi, nisam na to ni mislio, nego samo govorim kako mi je ekipa punxa sto puta draza od mase nase metal scene. I definitivno se nista gore napisano nije odnosilo na tebe, Chomyija i nasu raju, nego na nove klince kao i na neke od starijih, sto dodju na konc da vide i da budu vidjeni.

Volim ja vas sve ba :)

Znaci fakticki ako sam dobro rezonovao stvari... vi OLD SCHOOL ekipa ste toliko nenadjebljivi i mi koji slusamo metal ( rekao sam SLUSAMO znaci - jesam pozer, slusam i svasta jos ali prvenstveno METAL) od prije neke 2-3 godine smo ono jebo majku supcine u 16 i mozemo pusiti kurac na vasim svirkama na koje dodjemo dab' nam bilo dobro ali i dab' podrzali nasu metal scenu, da bi kasnije dobili komentara tipa ovoga??
Ako sam dobro svario i ako se to odnosi na to, Andrej HVALA, a ako nisam - izvinjavam se...

P.s. Punkeri su slozniji od Sarajevske metal scene u svakom pogledu i NAZALOST sumnjam da ce se to ikada i promjeniti.

Profile  

PostPosted: 17. 02. 2009. 21:40 
Moderator

lol sta napisa..

Profile  

PostPosted: 17. 02. 2009. 22:31 

jest jarane bio sam punker al nisam bio retard :) vidis to je razlika :)
ima dobrih punkera al smradova tipa ensar i ta mala ekipica oni su nesnosljivi treba ih nagazt pod hitno svi koji su culi sta se desilo rekli su da trebaju dobiti batina i tako toga :)
i ne zanima me kakvi su trijezni jer ako mi se pokusaju obratiti nece se dobro zavrsiti oni su meni sve dokazali :)

Profile  

PostPosted: 17. 02. 2009. 22:57 
Moderator

:roll:

Profile  

PostPosted: 17. 02. 2009. 22:58 

Nameless wrote:

znam jarane da ces reci krivi stav ne valja ti to i da to nije nacin al onaj djiber u meni mi ne da drugacije :) hahahah : :D :D :D :D

Profile  

PostPosted: 17. 02. 2009. 23:09 

morbid wrote:
Znaci fakticki ako sam dobro rezonovao stvari... vi OLD SCHOOL ekipa ste toliko nenadjebljivi i mi koji slusamo metal ( rekao sam SLUSAMO znaci - jesam pozer, slusam i svasta jos ali prvenstveno METAL) od prije neke 2-3 godine smo ono jebo majku supcine u 16 i mozemo pusiti kurac na vasim svirkama na koje dodjemo dab' nam bilo dobro ali i dab' podrzali nasu metal scenu, da bi kasnije dobili komentara tipa ovoga??
Ako sam dobro svario i ako se to odnosi na to, Andrej HVALA, a ako nisam - izvinjavam se...

P.s. Punkeri su slozniji od Sarajevske metal scene u svakom pogledu i NAZALOST sumnjam da ce se to ikada i promjeniti.

jebe te rezon....
nema tu old skul ekipe...imas samo grupu ljudi koja se poznaje i druzi niz godina...
dok imas ljudi kojima se po ponasanju vidi koja je njihova uloga u komplet situaciji - u ovom slucaju svirci...

tebe goti niko nije spomenuo, niti te je uzeo za primjer...ukoliko se nalazis u stvarima gdje te nema - it's a serious problem dude....

Profile  

PostPosted: 17. 02. 2009. 23:44 

[quote="_MisericorD_"q]
jebe te rezon....
nema tu old skul ekipe...imas samo grupu ljudi koja se poznaje i druzi niz godina...
dok imas ljudi kojima se po ponasanju vidi koja je njihova uloga u komplet situaciji - u ovom slucaju svirci...

tebe goti niko nije spomenuo, niti te je uzeo za primjer...ukoliko se nalazis u stvarima gdje te nema - it's a serious problem dude....[/quote]

"nego na nove klince kao i na neke od starijih, sto dodju na konc da vide i da budu vidjeni.#

zar ne BUDEM i ja tu?:D

Profile  

PostPosted: 18. 02. 2009. 00:12 

Child Of Bodom wrote:
Nameless wrote:

znam jarane da ces reci krivi stav ne valja ti to i da to nije nacin al onaj djiber u meni mi ne da drugacije :) hahahah : :D :D :D :D

its the silent ones you gots to watch, nigga!

dzabe prijetit to se po kratkom postupku...pajserom po nogama ;)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 103 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]