Ljudi, toliko ste ispisali danas a ja sam pre pijan da sve to procitam. posto mi se radi o nekim od najblizih jarana, u ovom slucaju sukobljenih (Ado, Chomy i Sharan), koliko sam uspio skontat prazna se slama mlati, barem u prvih par procitanih postova (mozda sutra bolje shvartim).
Ja jedinos to mrzim, su furaci, pozeri, bili ovakvi ili onakvi ne sto prodaju i lazu sebe, vec opcenito sto mrzim takve karaktere i tako nizak intelekt kod ljudi.
S druge strane, Slayko je likcina i po (izvini Ado brate al to barem kod mene fakat stoji)!!
Thrash slusa, slusa i punk i hc i picku materinu, ko da je bitno to - bitno je kako razmislja, a s njegovim nekim stavovima se puno vise nalazim nego npr. s Libijcevim, Osinim i sl. koji bi meni kao trebali biti blizi.
Punkeri, metalci, hardcoreri, rockeri - ista "rasa", ako to tako mogu nazvat, a bespotrebna dijeljenja u gradu sa tristo-cetrsto alternativaca svih vrsta su smijesna.
Druga stvar,m kad sam spominjao sacicu punkera, nije Sharanova prica - lik je u pravu (ovo se Ado ne odnosi na tebe - to mislim da znas, bar kad se mene i mog stava tice brate), jebote njih je sest i plate upad ko i onih ristoseszdeset i sest metalaca i ostale alt raje i posjetitelja al naprave atmosferu mada bi ih plaho trebao bolit kurac za npr. jedan Ormus (lupam ime benda)...
Punkera je malo, a njih sacica je u odnosu na sve velik broj. Metalci (cijim se dijelom i ja smatram) je puno vise i u globalu kad uporedis nas i punk ekipu (koliko god manje - vise isti kurac bili) - prednjace nam. Njima je uvijek dobro, ne dodju vidjet i bit vidjeni, boli ih zivo kurac za komplekse, dodju se dobro provest i sa svima su raja! I BILO KOGA ce podrzat, koliko god dobar ili los bend bio, tretirace ga kao Bend (s velikim "B"), a istovremeno i ko raju!
Filipe, stari, opet uskaces sam sebi u usta s pljuvanjem po punkerima (iako ZNAM i ne moras napominjat, da ne mislis na svu raju ovdje generalno!

), al i ti si bio
"punker" nekad (barem kad smo te mi upoznali) i tad ti je to valjalo. Krivi stav opet (nista zlonamjerno FAKAT!!), jebiga, ne mozes ni tako, par pijanih kretena koji su usrali cak, su sasvim drugi film kad su trijezni (vjeruj mi, koliko god sam ja popizdio i osudjujem to, jer sam direktna zrtva bio, isto tako znam tu ekipu mnogo bolje i mnogo, mnogo duze te znam kakvi su inace, kakvi su ko likovi - iako su se tebi mozda u krivom svjetlu prezentirali njih dva-tri, jebiga nije da ne shvatam i to)..

Ne kazem da je bilo ko u pravu il ne, a Sodom sere maksimalno. Dinko sorry, iz moje perspektive je tako. Ne znam te vase TK punxe, al nasi ovdje nisu ta vrsta gamadi o kojoj ti govoris i svi smo JEDNA ekipa, svi!! A supaka metalaca, kvazi metalaca i raje koja to samo slusa, iskreno, ovdje ima deset puta vise nego punkera supaka

Isto tako ce se sutra punkeri prije pomasrisat sa mnom/za mene nego metalci. Punxi, ta sacica ljudi, ce prije stat za sebe i svoje stavove nego nasa vecina, velika vecina nase metal ekipe (tu ne mislim na svoje, nego onako opcenito govorim).
I radije cu izac i druzit se sa Slaykom, Damirom, Alijom, Kenom, Harisom, Vecom i ljudinama, koji su fakat hljebovi u svakom pogledu, nego s nekim metal supcinama, kojih ima i na ovom forumu, a zna se ko su i njima slicnima, koji su kao metalci il kvazi metalci il pozeri il peto-deseto, nije ni bitno