Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 24. 06. 2025. 07:00

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 56 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject: Re: FLATLINE@UNRISE@DESPOTIC.B@NECROPHILISMA@16.04
PostPosted: 19. 04. 2009. 20:59 

oko ovog dolazaka na svirke, samo cu reci : da nije hc/punk raje bog zna na sta bi generalno svirke licile.. tuzno, ali istinito..
peace

Profile  

PostPosted: 20. 04. 2009. 01:20 
Moderator

Jednu stvar koju ja znam ako mene pitate oko TZ bendova:

HOBSON JE PORED KONTRE NAJZAJEBANIJI HC BEND BOSNE. S tim što je Zoka bolji vokal od Saleta...puši ga, Sale, Zoka te dere, pogotovo kad oči izbulji :D

NECROPHILISMA mi je BETONÄŒINA OD BENDA.

Ući ću na svaku svirku - bila ona HC, Punk ili metal - sve dok su to super, normalna i dobra raja - jebe mi se koliko dugo sviraju i koliko ispadaju ili tehniciraju.

Ako se brate borimo za istu stvar, ako zajedno na -10 lijepimo plakate i nosamo Marshalle, ako pustimo da nam jebeni bendovi bez trunke higijenskih navika smrde po kućama dok roditelje tjeramo iz stana da bi njih ugostili - u istom smo rovu. Ponosan sam biti dio takve scene, scene koja snima demoe, scene koja organizuje koncerte, scene koja piše za fanzine. Nisam dio scene koja cuga ispred, sere po bendovima, ne miče se na svirkama, kenja po bendovima opet i ulazi besplatno. To nije scena, to su pozerčine koliko god isklišejizirano zvučalo.

PONOSAN SAM ŠTO SAM DIO NEČEG ČEGA SU DIO SLAVA, NELE, SALE, ZOKA, SEJO, MUKI, ELMA - SVA RAJA SA KONCERATA - SVI NORMALNI ORGANIZATORI!!! I PAR DEBILA MI NIKAD TO SRANJE NEĆE IZBITI IZ GLAVE, A KAMOLI DA ĆE ME JEBAT NA OSNOVI KAKO SE KOJI GRAD ZOVE!!! TUZLA - MOJ DOM, SARAJEVO - MOJ DOM, BIHAĆ - MOJ DOM!!!

Profile  

PostPosted: 20. 04. 2009. 11:01 

Ma sve je to rokenrol. Nego, jel ide ko večeras u LUkavac na one thrashere ? Sam da kiša ne padne, kako će oni likovi ispred pit ? :lol:

Profile  

PostPosted: 20. 04. 2009. 13:40 
ide se naravno...i ide se i pit...dinko ni ti nisi sve odgledao u cet :mrgreen:

PostPosted: 20. 04. 2009. 13:55 

SODOM wrote:
ide se naravno...i ide se i pit...dinko ni ti nisi sve odgledao u cet :mrgreen:

Bogami ispostovo sve bandove po 4-5 pjesama,platio kartu i sad imam jos cenera u dzepu a daleko je 1 maj i odlazak kuci. Sam ne znam kako doc veceras, tj kako se vratiti kuci.

Profile  

PostPosted: 20. 04. 2009. 14:06 
pa udji dzaba :lol: :lol: :lol:

PostPosted: 20. 04. 2009. 14:30 

SODOM wrote:
pa udji dzaba :lol: :lol: :lol:

A za mortifer bi bubreg izvadio, nista dzaba, nisam dzba na svirku uso od bajramske akademije :)

Profile  

PostPosted: 20. 04. 2009. 14:42 
ne svira mortifer nego mortipher :twisted:

PostPosted: 20. 04. 2009. 20:02 

Grind Is Protest wrote:
Jednu stvar koju ja znam ako mene pitate oko TZ bendova:

HOBSON JE PORED KONTRE NAJZAJEBANIJI HC BEND BOSNE. S tim što je Zoka bolji vokal od Saleta...puši ga, Sale, Zoka te dere, pogotovo kad oči izbulji :D

NECROPHILISMA mi je BETONÄŒINA OD BENDA.

Ući ću na svaku svirku - bila ona HC, Punk ili metal - sve dok su to super, normalna i dobra raja - jebe mi se koliko dugo sviraju i koliko ispadaju ili tehniciraju.

Ako se brate borimo za istu stvar, ako zajedno na -10 lijepimo plakate i nosamo Marshalle, ako pustimo da nam jebeni bendovi bez trunke higijenskih navika smrde po kućama dok roditelje tjeramo iz stana da bi njih ugostili - u istom smo rovu. Ponosan sam biti dio takve scene, scene koja snima demoe, scene koja organizuje koncerte, scene koja piše za fanzine. Nisam dio scene koja cuga ispred, sere po bendovima, ne miče se na svirkama, kenja po bendovima opet i ulazi besplatno. To nije scena, to su pozerčine koliko god isklišejizirano zvučalo.

PONOSAN SAM ŠTO SAM DIO NEČEG ČEGA SU DIO SLAVA, NELE, SALE, ZOKA, SEJO, MUKI, ELMA - SVA RAJA SA KONCERATA - SVI NORMALNI ORGANIZATORI!!! I PAR DEBILA MI NIKAD TO SRANJE NEĆE IZBITI IZ GLAVE, A KAMOLI DA ĆE ME JEBAT NA OSNOVI KAKO SE KOJI GRAD ZOVE!!! TUZLA - MOJ DOM, SARAJEVO - MOJ DOM, BIHAĆ - MOJ DOM!!!

brate nema se više šta reći.rekao si sve.
od ovog posta da se napravi tema,i to sticky i to zakljucana,sa naznakom obavezno pročitaj.

p.s.(može se izostaviti ovo što me arnel crnio:)))

Profile  

PostPosted: 20. 04. 2009. 21:37 
Moderator

Nisam te crnio, rekao sam samo da mi se Zoka sviđa (no homo!) :D

Profile  

PostPosted: 20. 04. 2009. 23:39 

Grind Is Protest wrote:
Nisam te crnio, rekao sam samo da mi se Zoka sviđa (no homo!) :D

zajebavam se pederu lezbejski

Profile  

PostPosted: 22. 04. 2009. 10:59 

SODOM wrote:
a znas li zasto je rodato 40 karata???

zato sto je raja dosla da vidi tj. da slusa , ne zelim sada nikog uvrijedit al tako stvari stoje, dobru muziku dobar old skul tako da je 40 karata prodato za prva tri benda i sta se onda desava...desava se to da kada Necrophilisma treba da nastupa klub se puni i safovi takodje a tada nije bilo smisla kupovati karte tako da je barem 50tak dusa uslo badava...onda ide totalni masakr i ja se nadam da su likovi iz flatlinea unrisea i despotica ostali za vrijeme nastupa Necrophilisme i vidjeli da nije do publike sto su njihovi nastupi prosli gotovo bez podrske...
koncertcic nije dobro prosao ali je nastup necrophilisme prihvacen i iznad ocekivanja jer ljudi su zasvirali u vrijeme kada su sa stanice odlazili i posljednji busevi, u vrijeme kada je vec poceo policijski sat...
"Hocemo jos " se culo samo na njihovom nastupu i unatoc gazdaricinom "jos jedna i kraj" oni su svirali i svirali sve dok ista nije popizdila i iskljucila struju.

ono sinoc je bio totalni old skul kako i dolikuje ovom gradu i daleko od toga da je propalo,vrh...

to sto hard kor i metalkor ovdje slabo prolaze je druga stvar...ima par stvari koje smo nakon koncerta uocili i culi od nekih vclanova unrisea i flatlinea al ne zelim sada brukati te bendove.

a to za organizaciju si u pravu...stalno im jebemo bogove zato sto se stampa 10 tak plakata koje polijepe 2 dana prije koncerta...al jedino sto mozemo je da nas par koji nemamo veze sa tim organizatorima sami istampamo 50tak plakata u BOJI (sto je gore ovim prozivanim spansko selo) i polijepimo po lukavcu i Tuzli

sve u svemu, ono radi cega sinoc dodjoh (ne samo ja nego 80% likova ) je proslo perfektno.

a u ponedjeljak ce tek da gori sve

tek sad vidje ovu temu. sve u svemu, ti si old skul glupan.

Profile  

PostPosted: 22. 04. 2009. 11:59 
gogi_the_bastard wrote:
SODOM wrote:

zato sto je raja dosla da vidi tj. da slusa , ne zelim sada nikog uvrijedit al tako stvari stoje, dobru muziku dobar old skul tako da je 40 karata prodato za prva tri benda i sta se onda desava...desava se to da kada Necrophilisma treba da nastupa klub se puni i safovi takodje a tada nije bilo smisla kupovati karte tako da je barem 50tak dusa uslo badava...onda ide totalni masakr i ja se nadam da su likovi iz flatlinea unrisea i despotica ostali za vrijeme nastupa Necrophilisme i vidjeli da nije do publike sto su njihovi nastupi prosli gotovo bez podrske...
koncertcic nije dobro prosao ali je nastup necrophilisme prihvacen i iznad ocekivanja jer ljudi su zasvirali u vrijeme kada su sa stanice odlazili i posljednji busevi, u vrijeme kada je vec poceo policijski sat...
"Hocemo jos " se culo samo na njihovom nastupu i unatoc gazdaricinom "jos jedna i kraj" oni su svirali i svirali sve dok ista nije popizdila i iskljucila struju.

ono sinoc je bio totalni old skul kako i dolikuje ovom gradu i daleko od toga da je propalo,vrh...

to sto hard kor i metalkor ovdje slabo prolaze je druga stvar...ima par stvari koje smo nakon koncerta uocili i culi od nekih vclanova unrisea i flatlinea al ne zelim sada brukati te bendove.

a to za organizaciju si u pravu...stalno im jebemo bogove zato sto se stampa 10 tak plakata koje polijepe 2 dana prije koncerta...al jedino sto mozemo je da nas par koji nemamo veze sa tim organizatorima sami istampamo 50tak plakata u BOJI (sto je gore ovim prozivanim spansko selo) i polijepimo po lukavcu i Tuzli

sve u svemu, ono radi cega sinoc dodjoh (ne samo ja nego 80% likova ) je proslo perfektno.

ja fakat ne kontam ko je ovdje glupan ako ne moze da skonta kako HC nije za lukavca :roll: :roll: :roll: hoces da nacrtam???
najposlije , zasto ti nisi doso?? zasto nije dosla ta ekipa koja se smatra dijelom andrgraunda???oni su znaci pametni sto su sjedili kod kuce a ja sam glup sto sam stajao na koncertu (do dolaska nekrofilizme) i naravno kupio kartu.
lukavcani su na svakom koncertu u tz, pa kakav god on bio a kad je ovdje nesto onda dolazi samo probrana ekipa...

ne serite ba vise.

PostPosted: 22. 04. 2009. 12:50 

SODOM wrote:
gogi_the_bastard wrote:
SODOM wrote:

ja fakat ne kontam ko je ovdje glupan ako ne moze da skonta kako HC nije za lukavca :roll: :roll: :roll: hoces da nacrtam???
najposlije , zasto ti nisi doso?? zasto nije dosla ta ekipa koja se smatra dijelom andrgraunda???oni su znaci pametni sto su sjedili kod kuce a ja sam glup sto sam stajao na koncertu (do dolaska nekrofilizme) i naravno kupio kartu.
lukavcani su na svakom koncertu u tz, pa kakav god on bio a kad je ovdje nesto onda dolazi samo probrana ekipa...

ne serite ba vise.

dobro, ja sam skonto da ni ti nisi kupio kartu a iz price mi je izgledalo jos kao da se hvalis time.- izvini ako sam pogrijesio. ja na koncertu nisam bio iz razloga sto svakog cetvrtka navecer pustam filmove u kuci mira, inace bi rado bio tamo.
elem, dobro je sale rekao da ne zivimo u metropoli od nekoliko miliona ljudi, da bi birali na koje koncerte da idemo. naravno, o ukusima se ne raspravlja, al' me pravo nervira kada se ljudi zale na nedostatak koncerata a onda kada i nesto bude, stoje ispred i gledaju kako ce dzaba uci, naravno kada sve popiju sto je na dometu. npr. ja evo vec tri projekcije za redom sam radio svakoga cetvrtka, sam odstampam plakate, sam ih polijepim, a onda dodje troje ljudi. a svi seru sto u tuzli nema ni jednog jedinog kina!!!! kao sto sale rece, nije niko budala.

Profile  

PostPosted: 22. 04. 2009. 13:08 
ok.
i jos nesto...sale spominje da je atmosfera u lk ko kurac...pretpostavljam da si bio na onim brojevitim njemcima...kao prvo i oni su HC, kao drugo, bio je radni dan, kao trece napolju je bilo oko -30 stepeni...
bio si i u cetvrtak gdje je opet atmosfera ko kurac ali na nastupima HC bendova.
jbg to ovdje fakat ne prolazi...raje bude ali je atmosfera ko kurac.

ne mozes radi ta 2 koncerta popljuvat grad...
puno je stvari ovdje proslo odlicno, izmedju ostalog i SMF (a to je negdje taj tvoj djir)
kao i zadnja svirka sad u pon, oba nastupa toxika kao i nekrofilizme...

mislim da bi trebalo bit jasno sta prozali u lk ;-)

PostPosted: 28. 04. 2009. 08:41 

Hehe,potpis za Sharana :)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 56 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 1 hour [ DST ]