Samo da kvoutam nesto:
Quote:
Upravo sam doÅ¡la sa svog faxa (Hrvatski studiji) i joÅ¡ sam zabezeknuta situacijom koja se odvija dolje. Ja jesam solidarna, ali ovo je barbarski, odvratno, jadno i nedemokratski. Hrvatski studiji nemaju nikakvih ambicija ući u blokadu. Podržavamo zahtjeve Filozofskog fakulteta, solidariziramo se, no Äinjenica je da profesori i proÄelnici na naÅ¡em faxu rade sve moguće kako bi nam smanjili Å¡kolarine ili kako ih ne bi plaćali uopće. Osim tog, ako se na mom faxu ne uspijeÅ¡ rijeÅ¡iti Å¡kolarine na prvoj godini, onda si totalni kreten.
I tako su nama doÅ¡li filozofi reći kako trebamo blokirati fax. Bili su odvratni, bezobrazni, nepopustljivi, a kada je doÅ¡lo do "glasovanja", to se nije odvijalo na demokratski naÄin, nego su na jednu stranu trebali stati oni koji su bili za, na drugu oni koji su protiv. Na strani za blokadu bilo je možda 10% studenata Hrvatskih studija. Filozofi su dovukli svoje i isfantazirali glasovanje, a potom buÄno krenuli u "osvajanje" naÅ¡eg fakulteta. Prema naÅ¡im profesorima su se odnosili kao prema životinjama (izderavanje na megafon komentara tipa: nemojte ih dirati, nemojte priÄati s njima, nemojte se sukobljavati s njima, samo pažljivo ), a optužili su i jednog profesora da je fiziÄki napao studenta. Pa iskreno sumnjam da mi je profesor toliki idiot da će si zajebat karijeru zbog nekog majmuna.
Sramota užasna. I sad smo mi u blokadi, a Äinjenica je da većina podupire namjere filozofa, ali ne i blokadu. Jer nama na naÅ¡em faxu ne fali niÅ¡ta. Osim tog, organizacija je toliko žalosno loÅ¡a da ću ja vjerojatno bzvz sutra doć na fax u 8 ujutro da bi mi oni rekli da ne mogu ući. Ima ljudi koji piÅ¡u kolokvij sutra i ne znaju hoće li se održati ili ne. Solidarnost? Ma za koga?? Ovakve divljake koji profesore ćele trubama i zviždanjem istjerati s vlastitog faxa? Koji ih optužuju za zakljuÄavanje faxa, a Å¡ta žele- PA ZAKLJUÄŒATI FAX!
Sramota me Å¡to se ime mog faxa veže s ovom "lažnom" blokadom i "Äasnim i demokratskim" Filozofskim fakultetom
Quote:
Ja sam poslala demanti indexu i javno.hr, na indexu je objavljeno. Žalosno je kad se uÄiÅ¡ za novinara, a onda gledaÅ¡ kako tvoja buduća vlastita struka radi protiv sveg Å¡to su vas nauÄili. U ovom konkretnom sluÄaju, sagledali su samo jednu stranu.
Å to se tiÄe nastavka, u 12 je na studijima potpisivanje peticije, a u 14.20 joÅ¡ jedan plenum. U svakom zlu neko dobro- zbog ovakvih natpisa po portalima, forumima i sl. gdje se Hrvatske studije optužuje da su hdz-ovski kvazi fakultet na koji idu samo djeca hrvatskih nacionalista koji sluÅ¡aju thompsona, ili oni koji nisu upali nigdje drugdje (osobno nisam nijedno ni drugo), zainteresirala se i ekipa koja se cijelo vrijeme držala po strani. Jer, u jednom trenu se traži (Äitaj: zahtjeva) naÅ¡a pomoć, a kad je odbijemo dati, onda se po netu naravno poÄne vrtiti stara priÄa o TuÄ‘manovom osnivanju faxa Dosadni ste.
Da ne bude da je samo s jedne strane

.
Ako je istina ovo sto je napisala zenska u prvom dijelu, to je sranje.