Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 21. 06. 2025. 20:52

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 22 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: i dalje nema faksa
PostPosted: 29. 04. 2009. 01:21 

i dosadno mi je.
počeću pisat seminare ako se status quo nastavi :|

bruno jesi bija na plenumu? i šta ste odlučili?

rektor kaže da se nastava od sutra provodi il će bit sankcija(lol), mi blokiramo, sutra je u neko doba sjednica vijeća pa će oni odlučiti o daljnjim postupcima, a jurković je reko da panduriju neće zvat.

na rvackim studijima je pola ljudi za, pola nije, profesori im se prijete da nikad neće diplomirat i tako to isuse kriste usrani hdzovci

na feru bi neko plenum, a neki se prijete fizičkim nasiljem :D

Profile  

Post subject: Re: i dalje nema faksa
PostPosted: 29. 04. 2009. 01:29 

ja sutra imam SANADERICU u 12.30 aaaaaaaaaaa predobro isuse idem tamo samo da vidim kaj će bit :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 29. 04. 2009. 01:49 
Moderator

Ne seri nego odi gadjat faks jajima i uzvikivat parole s ostalim kolegama i koleginicama :lol:

Profile  

PostPosted: 29. 04. 2009. 02:01 

al niko se ne gađa jajima i ne izvikuju se parole : (((

Profile  

PostPosted: 29. 04. 2009. 02:03 

Bruno wrote:
al niko se ne gađa jajima i ne izvikuju se parole : (((

fala bogu... ljduima drago sto ga nea samo ti levat ocajavas :D

Profile  

PostPosted: 29. 04. 2009. 02:16 

LAL koje reko da očajavam znaš kak fino spavam evo drugi tjedan :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 29. 04. 2009. 02:20 

Bruno wrote:
LAL koje reko da očajavam znaš kak fino spavam evo drugi tjedan :mrgreen:

onda lez spavat:D idi pijanci, provodi se, RADI NESTO:D O gresni sine:D h :lol: :lol: nece ispiti pobjec :mrgreen: :twisted:

Profile  

PostPosted: 29. 04. 2009. 02:28 

radim ja. sam mi je čudno imat tolko slobodnog vremena :o

dobro je zabavljat se i pijančevat, al to treba i financirat jebiga =D

a zajebavat se s ispitima je bilo lako dosad, sad moram riješit sve sve do jeseni inače niš od bakalara aaaaaaaaaa :o

idem pisat seminar =(

Profile  

PostPosted: 29. 04. 2009. 03:00 

Bruno wrote:

Bio, odlucili da smo plenum :D , podrzavamo deklaraciju, odobravamo blokiranje fakulteta, i onda se nakon dva sata povela rasprava kojom metodom cemo mi prosvjedovat, nakon pola sata sam otis'o, nisam mog'o vise.

Izgleda da i mi kao blokiramo ovaj tjedan faks (uz odrzavanje kolokvija i ispita), al' baza je sto, barem na mom odjelu, nema nastave zbog ispita :o . U ponedjeljak ce opet bit veliki plenum na kojem ce se odlucit daljni nastavak situacije, tj. opet o metodama prosvjeda i sta nas faks jos zeli (kao neke dodatni zahtjevi [ulaganje u znanost etc.]).

Profile  

PostPosted: 29. 04. 2009. 03:10 

Ryker wrote:
Bruno wrote:

Bio, odlucili da smo plenum :D , podrzavamo deklaraciju, odobravamo blokiranje fakulteta, i onda se nakon dva sata povela rasprava kojom metodom cemo mi prosvjedovat, nakon pola sata sam otis'o, nisam mog'o vise.

Izgleda da i mi kao blokiramo ovaj tjedan faks (uz odrzavanje kolokvija i ispita), al' baza je sto, barem na mom odjelu, nema nastave zbog ispita :o . U ponedjeljak ce opet bit veliki plenum na kojem ce se odlucit daljni nastavak situacije, tj. opet o metodama prosvjeda i sta nas faks jos zeli (kao neke dodatni zahtjevi [ulaganje u znanost etc.]).

neloše, zanima me kaj bu ovo sa ulaganjem u znanost(pogotovo zato kaj sam načula da su navodno jednoj jedinoj osobi iz instituta odobrili istraživanje, tojes pare za isto..a sad dal je trač il ne...mwah)...enihu, morti dođem na vaš plenum vidit te dodatne zahtjeve, ako niko neće uprijet prstom u mene i pitat ŠTA OVAJ NEPMFOVAC RADI OĐEN.
jedino kaj...zašto tek u ponedjeljak? do tad ko živ ko mrtav...mi plenum iamo svaki dan.
nemrem prestat govorit plenum.
plenum.

Profile  

PostPosted: 29. 04. 2009. 03:21 

Otvoren je za javnost, samo ne smijes glasat. Imat cemo dva manja jos korz tjedan, koliko sam skuzia, na njima ce se odlucivat vjerojatno o tim dodatnim zahtjevima i metodama, pa ce bit veliki u ponedjeljak.

Vidit cemo sta ce jos bit od svega toga.

Profile  

PostPosted: 29. 04. 2009. 11:26 

Koje zvanje dobijes kada zavrsis "Hrvatske studije". Da si diplomirani Hrvat?!

Fakat ovo pitam?

Profile  

PostPosted: 29. 04. 2009. 13:36 

hehehehhehe

jok. ima raznijeh smjerova :mrgreen:
budeš socijolog, psikolog....KROATOLOG.
u njih nije kroatistika neg KROATOLOGIJA. :mrgreen:
jebeni hadezeovci :cry:

Profile  

PostPosted: 29. 04. 2009. 14:09 

baš me zanima el i na mojem prosvjeduju

Profile  

PostPosted: 29. 04. 2009. 14:17 

nemaš pojma jel :mrgreen:

enihu, sumnjam...frend je uredno imo i predavanja i kolokvije : )

Profile  

PostPosted: 29. 04. 2009. 14:26 

E dobro Bruno u zenskom obliku... sta su onda ljudi koji na filozofskom zavrse psihologiju i sociologiju.

Jesu li "Hrvatske studije" prvatni fakultet ili je drzava otvorila hadezeovcima fakultet gdje bi profesori koji su stekli doktorate po stranackoj osnovi mogli predavati. Pa ako se i duplaju zvanja po zavrsenom studiju, nema veze.

Nekako mi sve ovo nije logicno... naravno, ukoliko HZ nije privatni faks.

Profile  

PostPosted: 29. 04. 2009. 16:51 
Moderator

Jeste privatni faks, prijateljica mi jedna tu studira...

Profile  

PostPosted: 29. 04. 2009. 21:59 

e za te se psihologe i socijologe onda kaže da su sa ffa =)

apropo rvackih studija

Quote:
situacija je apsurdna. studenti koji su protiv blokade obukli su majice s logom hs-a i napravili vlastiti plenum ispred zgrade. zauzimanje fakulteta opet nije uspjelo, profesori šetaju hodnicima i može ih se vidjeti izvana. očito je hs mjesto puno dubljih političko-ideoloških previranja nego što je to bilo zamislivo. otišla sam jer imam loš osjećaj da bi moglo doći do neke forme nasilja.

:?

a kod nas...

http://www.jutarnji.hr/vijesti/clanak/a ... ,161417.jl

Profile  

PostPosted: 29. 04. 2009. 22:09 

Samo da kvoutam nesto:

Quote:
Upravo sam došla sa svog faxa (Hrvatski studiji) i još sam zabezeknuta situacijom koja se odvija dolje. Ja jesam solidarna, ali ovo je barbarski, odvratno, jadno i nedemokratski. Hrvatski studiji nemaju nikakvih ambicija ući u blokadu. Podržavamo zahtjeve Filozofskog fakulteta, solidariziramo se, no činjenica je da profesori i pročelnici na našem faxu rade sve moguće kako bi nam smanjili školarine ili kako ih ne bi plaćali uopće. Osim tog, ako se na mom faxu ne uspiješ riješiti školarine na prvoj godini, onda si totalni kreten.

I tako su nama došli filozofi reći kako trebamo blokirati fax. Bili su odvratni, bezobrazni, nepopustljivi, a kada je došlo do "glasovanja", to se nije odvijalo na demokratski način, nego su na jednu stranu trebali stati oni koji su bili za, na drugu oni koji su protiv. Na strani za blokadu bilo je možda 10% studenata Hrvatskih studija. Filozofi su dovukli svoje i isfantazirali glasovanje, a potom bučno krenuli u "osvajanje" našeg fakulteta. Prema našim profesorima su se odnosili kao prema životinjama (izderavanje na megafon komentara tipa: nemojte ih dirati, nemojte pričati s njima, nemojte se sukobljavati s njima, samo pažljivo ), a optužili su i jednog profesora da je fizički napao studenta. Pa iskreno sumnjam da mi je profesor toliki idiot da će si zajebat karijeru zbog nekog majmuna.

Sramota užasna. I sad smo mi u blokadi, a činjenica je da većina podupire namjere filozofa, ali ne i blokadu. Jer nama na našem faxu ne fali ništa. Osim tog, organizacija je toliko žalosno loša da ću ja vjerojatno bzvz sutra doć na fax u 8 ujutro da bi mi oni rekli da ne mogu ući. Ima ljudi koji pišu kolokvij sutra i ne znaju hoće li se održati ili ne. Solidarnost? Ma za koga?? Ovakve divljake koji profesore ćele trubama i zviždanjem istjerati s vlastitog faxa? Koji ih optužuju za zaključavanje faxa, a šta žele- PA ZAKLJUČATI FAX!

Sramota me što se ime mog faxa veže s ovom "lažnom" blokadom i "časnim i demokratskim" Filozofskim fakultetom

Quote:
Ja sam poslala demanti indexu i javno.hr, na indexu je objavljeno. Žalosno je kad se učiš za novinara, a onda gledaš kako tvoja buduća vlastita struka radi protiv sveg što su vas naučili. U ovom konkretnom slučaju, sagledali su samo jednu stranu.

Što se tiče nastavka, u 12 je na studijima potpisivanje peticije, a u 14.20 još jedan plenum. U svakom zlu neko dobro- zbog ovakvih natpisa po portalima, forumima i sl. gdje se Hrvatske studije optužuje da su hdz-ovski kvazi fakultet na koji idu samo djeca hrvatskih nacionalista koji slušaju thompsona, ili oni koji nisu upali nigdje drugdje (osobno nisam nijedno ni drugo), zainteresirala se i ekipa koja se cijelo vrijeme držala po strani. Jer, u jednom trenu se traži (čitaj: zahtjeva) naša pomoć, a kad je odbijemo dati, onda se po netu naravno počne vrtiti stara priča o Tuđmanovom osnivanju faxa Dosadni ste.

Da ne bude da je samo s jedne strane :) .

Ako je istina ovo sto je napisala zenska u prvom dijelu, to je sranje.

Profile  

PostPosted: 30. 04. 2009. 13:49 

Pa cekajte, onda HS ipak nije privatni faks kako Nameless tvrdi. Ako filozofi traze od HS-ovaca da blokiraju faks, a cura iz Bruninog "u muskom obliku" posta kaze da se nakon prve godine (valjda ako ocistis sve ispite ili imas dobar prosjek) ukida skolarina. Znaci ipak nije privatni faks, jer bi u protivnom placali skolarinu sve 4 godine.

Cudan fakultet te Hrvatske znanosti... granici mi sa nevjerovatnoscu kao i formulacija "Zenske studije"... onda valjda postanes diplomirana zena kada zavrsis taj faks.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 22 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]