Joj ciganluka,Schmier je fakat papak nad papcima
Sinoćnji koncert nemaÄkih thrash metalaca Destruction, ipak nije održan, a okolnosti su u najmanju ruku poražavajuće.
Prenosimo vam u celosti komentar organizatora, Branka Milosavljevića Frubija (Legacy Promotion).
"Koncert Destruction je otkazan, kao što svi znate. Povraćaj novca od 6. maja (sreda), na onom prodajnom mestu gde ste i kupili kartu.
Evo Å¡ta se desilo iz prve ruke. Ovaj koncert je dogovoren nevezano za ono Å¡to se desilo na Legacy Festivalu. Destruction, tj. Schmier je znao gde dolazi i kod koga dolazi. Dogovorena je nova cena za nastup Destructiona u Beogradu, opet kažem nevezano za ono Å¡to se desilo na Legacy Festivalu. Svi su se složili da je to ok, krenuvÅ¡i od nas, preko Schmiera i managementa benda. Desilo se sledeće, doÅ¡li su tek oko 17h, kada je trebala da poÄne tonska proba, tour manager je izaÅ¡ao sa joÅ¡ nekim govedom da priÄa odmah sa mnom o honoraru, nije rekao ni dobar dan... No nebitno, Äovek radi svoj posao. Rekli su da žele odmah 100% para, Å¡to je opet ok i regularno. Mi smo im dali 50% koje smo imali trenutno kod sebe, jer je dogovor da im platimo 2h pre nego Å¡to izaÄ‘u na binu. Ja sam platio 50% manageru i rekao sam mu da ostatak dobija u 21h pre poÄetka izlaska na binu prvog inostranog benda (u ovom poslu važi pravilo ukoliko ne platiÅ¡ bend pre izlaska na binu u celosti oni ne izlaze na binu i nema koncerta).
Space Eater je trebao da svira od 20:30-21:00. Oni (Destruction) su uzeli 50% i i dalje ignorisali moj zahtev da krenu da istovaraju opremu.
Nakon 45-60 min pregovora sa mangerom, Schmier kreće da priÄa sa fanovima kako sam ga opet izjebao i kako opet nije dobio svoje pare... U tom trenutku i ja se pojavljujem i kažem mu ispred svih da će dobiti ostatak para u 21h, ako ne dobije može slobodno da se pakuje i da ide... Njemu to nije bilo dovoljno i oko 18:30-19h odlaze u autobus i kreću kući u Germaniju... I to je to. Ovo vam je iz prve ruke, sve ostale rekla kazala su laž i to je to. DoÅ¡ao je ovde da mi vrati za festival i to je to.
Izvinjavamo se svim ljudima Å¡to ste morali da trpite ovo sranje, ali jbg. Å¡ta da se radi... NauÄili smo joÅ¡ jednu vrednu lekciju. U koju pre nismo hteli da poverujemo. Bili smo upozoravani od mnogih ljudi da pazimo Å¡ta radimo sa Schmierom, ali jednostavno, ja liÄno nisam verovao da može neko da bude takav Äovek... Procenite sami. Toliko.
P.S. Još jednom se izvinjavamo svim ljudima koji su došli da vide Destruction, posebno ljudima sa strane koji su se iscimali da pređu toliki put i da ne vide bend".
(Izvor:
http://www.serbian-metal.org)